zerduszko Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Tak mi się coś kojarzy. Inżynierowie, kierownicy i ynspektorzy powinni mieć biały, wiec wydaje się to być prawdopodobne. Quote
malawaszka Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 zerduszko napisał(a):Tak mi się coś kojarzy. Inżynierowie, kierownicy i ynspektorzy powinni mieć biały, wiec wydaje się to być prawdopodobne. hahaha to nei widziałam :lol: Quote
Saththa Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Ooooo a żółty dla kogo? Czyzbym została zdegradowana?:lol: Quote
zerduszko Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Saththa napisał(a):Ooooo a żółty dla kogo? Czyzbym została zdegradowana?:lol: No niestety, nie bez przyczyny wspomniałam o łopacie :lol: Quote
Saththa Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 zerduszko napisał(a):No niestety, nie bez przyczyny wspomniałam o łopacie :lol: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dam rade :lol: Quote
WATACHA Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='jambi']ale w sensie że olbrzymy?! ....... :roflt: Sandra, mogie wstawić foto w kasku? Tak w sensie, że olbrzym.Gdzieś mi umknęło to słowo. Quote
Saththa Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 WATACHA napisał(a):W kasku Ci do twarzy Pani inżynier :) :evil_lol::) Takim żółtym i za małym ale dzieki :lol::) Quote
WATACHA Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Saththa napisał(a)::evil_lol::) Takim żółtym i za małym ale dzieki :lol::) Może kiedyś dorobisz się większego i ładniejszego Quote
Tekla64 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 dawaj te zdjecia w koncu!!! a bileym tez bedzie ci do twarzy jakby co Quote
Fides79 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='Tekla64']dawaj te zdjecia w koncu!!! właśnie !!! a bileym tez bedzie ci do twarzy jakby co a bo ładnemu to we wszystkim ładnie ;) Quote
Saththa Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 WATACHA napisał(a):Może kiedyś dorobisz się większego i ładniejszego I białego :lol: Tekla64 napisał(a):dawaj te zdjecia w koncu!!! a bileym tez bedzie ci do twarzy jakby co Będa... przepraszam ale nie wyrabiam... Fides79 napisał(a):a bo ładnemu to we wszystkim ładnie ;) :oops: :razz: hyhy Quote
eria Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 ja też czekam na te zdjęcia , Tekla mi na nie smaka narobiła! :) Quote
Saththa Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 eria napisał(a):ja też czekam na te zdjęcia , Tekla mi na nie smaka narobiła! :) Zdjęcia będą ale raczej w weekend bo ja nie wyrabiam niesttey heh A najnowsze wiadomości od nas... Własnie wróciłam z apteki a chwile wczesniej ze spaceru w lesie podczas to którego Tazzio włożył łeb w ul... :mdleje: Masakra... byłam w aptece po wapno... na wselki wypadek mu podałam bo w sumie na szczęscie nie spuchł ehhhhh Quote
WATACHA Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Tazzio to ma pomysły.Dobrze, że właściwie nic mu się nie stało Quote
zerduszko Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Jeszcze trochę i się wystrzeli w kosmos :lol: Quote
Saththa Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 WATACHA napisał(a):Tazzio to ma pomysły.Dobrze, że właściwie nic mu się nie stało klaudusia0219 napisał(a):hohoh ten to ma wspaniałe pomysły :) zerduszko napisał(a):Jeszcze trochę i się wystrzeli w kosmos :lol: Taaa ten to małeb do pomysłów... bardzo się wsytraszyłam i nie tylko ja zresztą. Tazz się do konca spaceru trzymał blisko blisko mnie własciwie odchodził tylk ona pare kroków heh. I do tego jak się zaczął trzec o trawe... ehhh i jeszcze na to wszytsko musiałam prosić kolezanke coby mu zdjęła te osy bo ja mam alergie i puchne :shake: Głupotka moja... Quote
jambi Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 eria napisał(a):ja też czekam na te zdjęcia , Tekla mi na nie smaka narobiła! :) to jak Ona nie wstawi to ja je wstawie, spoko! a tak wogóle, Sandra nie wyrabia bo nadrabia Teklową Galerie :diabloti: Quote
Saththa Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 FredziaFredzia napisał(a):I jak Tazz? rano było w porządku, noc w porzadku na szczescie tylk osie obydwoje przestraszylismy heh jambi napisał(a):to jak Ona nie wstawi to ja je wstawie, spoko! a tak wogóle, Sandra nie wyrabia bo nadrabia Teklową Galerie :diabloti: teklowa Galeria niestety chwilowo odpuszczona bo tone w papierach :D Ale na 69 stronie ejstem :lol: Quote
wilczy zew Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 bo psiaka trzeba uprzedzić,że to groźne bo skąd ma wiedzieć Quote
Saththa Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 wilczy zew napisał(a):bo psiaka trzeba uprzedzić,że to groźne bo skąd ma wiedzieć niesttey nie zauwazyłam ani gniazda w pniu drzewa ani momentu decydującego o włożeniu tam łba. Quote
wilczy zew Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 a Tazzik jak każdy sznauc MUSI WSZYSTKO obejrzeć Quote
Saththa Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 byłam gotowa na wszytsko, zwierzyne, psy koty ludzi rowery ale os nie przewidziałam niestety... Quote
Recommended Posts