majqa Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 funia napisał(a):(...) Nawet wysuszone futro u fryzjera przy takich temperaturach moze byc przyczyna przeziębienia .Nie wiem co wy na to ,ale ja bym jej darowała .(...). Zdecydowanie racja. Lepiej nie przedobrzyć. Funiu, a jak ona sobie radzi ze smyczką/ na smyczce? Quote
anita_happy Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 funia napisał(a):Anitko wielkie dzięki za pomoc .To wiele znaczy .Mam do opisania wiele watków a z płaczu ledwo na oczy patrze .... . jor łelkom pisz,płacz....płacz i pisz... nie ma nic lepszego jak płacz...ja becze do tej pory :/ Quote
karolciasz28 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Super foty. A tekst do ogłoszeń mamy? wiem upierdliwa jestem.:p Quote
majqa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Jeszcze nie. Obiecałam go zrobić (może ktoś jeszcze zechce?) ale mam b.chorą sunię i doby brak. W międzyczasie ogłaszałam inne psiaki. Quote
karolciasz28 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 majqa napisał(a):Jeszcze nie. Obiecałam go zrobić (może ktoś jeszcze zechce?) ale mam b.chorą sunię i doby brak. W międzyczasie ogłaszałam inne psiaki. Oj to trzymaj się i lecz sunię!! To jak tak nie masz czasu to ja ogłoszę Cassi a Ty tylko może napisz tekst?:razz: Quote
majqa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Daj mi jeszcze momencik, proszę. Dziś siądę do tekstu późniejszą nocką, na jutro na pewno będzie. Quote
karolciasz28 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 majqa napisał(a):Daj mi jeszcze momencik, proszę. Dziś siądę do tekstu późniejszą nocką, na jutro na pewno będzie. Spoko ja poczekam, psów do ogłaszania nie brakuje ;-) Quote
zadra Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Tola napisał(a):Fajne fotki, wrzucam parę na 1 stronę, dodaje te zreszte informacji o suni. Fotki super.Cassi z kazdym dniem piekniejsza, Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 bardzo ładna ta sunieczka. Chętnie bym pomogła z ogłoszeniami, ale już się nie wyrabiam :( Quote
ilon_n Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Prędziutko proszę o info czy Cassi potrzebuje ogłoszeń w internecie?? Jestem tuż przed zamówieniem pakietu ogłoszeń dla sfory psiaków i czekam na decyzje czy dorzucić do tej listy Cassi Potrzebny byłby tekst+ fotki +dane kontaktowe. Quote
Tola Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='ilon_n']Prędziutko proszę o info czy Cassi potrzebuje ogłoszeń w internecie?? Jestem tuż przed zamówieniem pakietu ogłoszeń dla sfory psiaków i czekam na decyzje czy dorzucić do tej listy Cassi Potrzebny byłby tekst+ fotki +dane kontaktowe. Cassi bardzo potrzebuje ogłoszen, fotki, kontakt i krótkie info o suni są w 1 poscie, dłuszy tekst pisze majqa, musimy troszke poczekac. Quote
kamilawa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ojeeeeej, Majqa się pojawiła u dziewczynki :) hej kochana! :] Miałam zamiar porobić laleczce ogłoszenia (chyba nawet pisałam?) ale sorry, nie dam rady :( Choruje mi się trochę... Ale kilka mogę dorobić :) Zobaczę na jakich Cassi będzie, w razie co to zrobię jej tam gdzie nie będzie. Babeczka zainteresowana adopcją Onki jeszcze sie nie odezwała, posłałam sms-a przed chwilą i czekam na odpowiedź. Mam nadzieję, że Cassi się spodoba... przynajmniej mi siedzi w głowie :) Quote
ilon_n Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Tola']Cassi bardzo potrzebuje ogłoszen, fotki, kontakt i krótkie info o suni są w 1 poscie, dłuszy tekst pisze majqa, musimy troszke poczekac. Dobra, to zamawiam Jej pakiet i czekam na komplet materiałów. Najlepiej na maila: [email protected] Quote
majqa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 OKI, Ilon. Tekst wstawię i na wątek i podeślę na mail wraz z dostępnymi, wybranymi fotkami. Dziękuję. Kamiluś, też dzięki. :oops: Quote
ilon_n Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Super, zatem będę zaglądać do poczty .. Quote
majqa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Korygujcie... Owczarek. Cassi! Urzekające cudo! Bezdomność, długotrwała włóczęga i walka o przetrwanie, potem schronisko. Co było przed..., czemu tak upływało życie około 2 letniej, drobnej budową, uroczej Cassi lepiej nie zgadywać. Na to nie ma się wpływu, ów wpływ można mieć jedynie na przyszłość biedactwa, w imieniu którego zwracamy się o pomoc. Niech zdarzy się cud uwolnienia przekochanej, ślicznej, łagodnej, grzecznej i spragnionej bliskości człowieka sunieczki od poczucia bycia niczyją! Cassi przebywa w hoteliku dla zwierząt, tam oczekuje na dom, normalność, odpowiedzialną, ludzką miłość. To wspaniały materiał na wiernego, oddanego przyjaciela, takiego "na dobre i na złe". Niewiarygodne, że tak piękne stworzenie w ogóle musi być ogłaszane. Równie niewiarygodne, że płynęło pod prąd strumieniem..., no właśnie... Czego i kogo? Ślepego i nieczułego tłumu? Pytania, pytania, pytania... Pewne jest jedno, Cassi zasługuje na swoją szansę! Pragniemy wierzyć, że nie będzie na nią czekała w nieskończoność! Danymi kontaktowymi w sprawie adopcji Cassi są: 601071963, [email protected] Quote
majqa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 ilon_n napisał(a):Dobra, to zamawiam Jej pakiet (...) Jakich stron dotyczy pakiet? Chodzi mi o to, że chciałabym uniknąć dubla. Quote
IVV Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Dziewczyny jak ja mam WAM dziekowac za cala wasza pomoc ????:oops::oops: JESTESCIE WIELKIE !!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: DZIEKUJE w imieniu suni :loveu:!!!!!!!!!! Quote
Ewanka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Witaj Cassi :loveu: ... niech się tylko rozniesie po świecie, że Piękna szuka domku, będą się o nią biły :) Quote
Tola Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Wrzuciłam do 1 postu tekst do ogłoszen autorstwa majqi:loveu: Bardzo dziękuję:loveu: Quote
majqa Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Ilon, dzięki za info na PW :-). Nie mogłam Ci poprzez PW podziękować, bo już masz zapchaną skrzynkę. Quote
Recommended Posts