Jump to content
Dogomania

Cassi – kolejna oneczka z zamojskiego schroniska. Ma juz dom u p. Ewy:)

Recommended Posts

Posted

funia napisał(a):
(...) Nawet wysuszone futro u fryzjera przy takich temperaturach moze byc przyczyna przeziębienia .Nie wiem co wy na to ,ale ja bym jej darowała .(...).

Zdecydowanie racja. Lepiej nie przedobrzyć. Funiu, a jak ona sobie radzi ze smyczką/ na smyczce?

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

funia napisał(a):
Anitko wielkie dzięki za pomoc .To wiele znaczy .Mam do opisania wiele watków a z płaczu ledwo na oczy patrze ....
.

jor łelkom

pisz,płacz....płacz i pisz...
nie ma nic lepszego jak płacz...ja becze do tej pory :/

Posted

majqa napisał(a):
Jeszcze nie. Obiecałam go zrobić (może ktoś jeszcze zechce?) ale mam b.chorą sunię i doby brak. W międzyczasie ogłaszałam inne psiaki.

Oj to trzymaj się i lecz sunię!! To jak tak nie masz czasu to ja ogłoszę Cassi a Ty tylko może napisz tekst?:razz:

Posted

Prędziutko proszę o info czy Cassi potrzebuje ogłoszeń w internecie??
Jestem tuż przed zamówieniem pakietu ogłoszeń dla sfory psiaków i czekam na decyzje czy dorzucić do tej listy Cassi
Potrzebny byłby tekst+ fotki +dane kontaktowe.

Posted

[quote name='ilon_n']Prędziutko proszę o info czy Cassi potrzebuje ogłoszeń w internecie??
Jestem tuż przed zamówieniem pakietu ogłoszeń dla sfory psiaków i czekam na decyzje czy dorzucić do tej listy Cassi
Potrzebny byłby tekst+ fotki +dane kontaktowe.
Cassi bardzo potrzebuje ogłoszen, fotki, kontakt i krótkie info o suni są w 1 poscie, dłuszy tekst pisze majqa, musimy troszke poczekac.

Posted

Ojeeeeej, Majqa się pojawiła u dziewczynki :) hej kochana! :]
Miałam zamiar porobić laleczce ogłoszenia (chyba nawet pisałam?) ale sorry, nie dam rady :( Choruje mi się trochę... Ale kilka mogę dorobić :) Zobaczę na jakich Cassi będzie, w razie co to zrobię jej tam gdzie nie będzie.
Babeczka zainteresowana adopcją Onki jeszcze sie nie odezwała, posłałam sms-a przed chwilą i czekam na odpowiedź. Mam nadzieję, że Cassi się spodoba... przynajmniej mi siedzi w głowie :)

Posted

[quote name='Tola']Cassi bardzo potrzebuje ogłoszen, fotki, kontakt i krótkie info o suni są w 1 poscie, dłuszy tekst pisze majqa, musimy troszke poczekac.

Dobra, to zamawiam Jej pakiet i czekam na komplet materiałów.
Najlepiej na maila: [email protected]

Posted

Korygujcie...

Owczarek. Cassi! Urzekające cudo!

Bezdomność, długotrwała włóczęga i walka o przetrwanie, potem schronisko. Co było przed..., czemu tak upływało życie około 2 letniej, drobnej budową, uroczej Cassi lepiej nie zgadywać. Na to nie ma się wpływu, ów wpływ można mieć jedynie na przyszłość biedactwa, w imieniu którego zwracamy się o pomoc.
Niech zdarzy się cud uwolnienia przekochanej, ślicznej, łagodnej, grzecznej i spragnionej bliskości człowieka sunieczki od poczucia bycia niczyją! Cassi przebywa w hoteliku dla zwierząt, tam oczekuje na dom, normalność, odpowiedzialną, ludzką miłość. To wspaniały materiał na wiernego, oddanego przyjaciela, takiego "na dobre i na złe". Niewiarygodne, że tak piękne stworzenie w ogóle musi być ogłaszane. Równie niewiarygodne, że płynęło pod prąd strumieniem..., no właśnie... Czego i kogo? Ślepego i nieczułego tłumu? Pytania, pytania, pytania... Pewne jest jedno, Cassi zasługuje na swoją szansę! Pragniemy wierzyć, że nie będzie na nią czekała w nieskończoność!

Danymi kontaktowymi w sprawie adopcji Cassi są: 601071963, [email protected]

Posted

Dziewczyny jak ja mam WAM dziekowac za cala wasza pomoc ????:oops::oops:

JESTESCIE WIELKIE !!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

DZIEKUJE w imieniu suni :loveu:!!!!!!!!!!