Jump to content
Dogomania

Cassi – kolejna oneczka z zamojskiego schroniska. Ma juz dom u p. Ewy:)

Recommended Posts

Posted

U naszej Kaski dobrze .Biega non stop kojec ma otwarty .A to z racji takiej ,ze dogaduje się z wszystkimi psami .Jest wesoła ,radosna i zabawowa. Uwielbia czowieka za kontakt z nami dałaby sie pokroic ....Za wszelka cene usiłuje zwrócic na siebie uwage .Bardzo skacze na ale jest leciutka więc nie robi krzywdy ,ale jak nabierze ciała to moze byc juz niezbyt przyjemne .Do tego czasu oduczę ja tego ( mam nadzieję ) .Aha jak coś chce to wyje w niebogłosy na wysokich tonach .Dostaje szału jak widzi,ze bawie się z kimś innym niz ona ....Taka jest .
Trzeba ją zaszczepic na wirusówki niedługo ,Koniecznie .

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

beka napisał(a):
IPyta ktos o nią?

Na razie nikt:roll:
A co do sterylki, to uzgodniłyśmy z funią na pv, ze wysterylizuje Cassi u weta, u ktorego operowane są wszystkie suczki z hoteliku.

Posted

Tola napisał(a):
Dziewczynka ma sporo ogloszen, mam nadzieję, ze szybko znajdzie wspaniały dom.
Majqa - Jak tylko cos sie wykluje, oczywiscie dam znac.

to trzymamy kciukole :)

Posted

Przed chwilą dzwoniła bardzo sympatyczna Pani z Warszawy.
Kupili dom w okolicach Tomaszowa Lub. z dużą działką pod lasem, lada moment przeprowadzaja się.
Szukają psa no i ktos podał im mój nr.
Pani będzie niedługo w Zamościu i chce zobaczyc Cassi.
Myslę, ze jesli tylko stan zdrowia na to pozwala, to trzeba jak najszybciej umawiac dziewczynę na sterylkę:cool3:

Posted

Tola napisał(a):
Przed chwilą dzwoniła bardzo sympatyczna Pani z Warszawy.
Kupili dom w okolicach Tomaszowa Lub. z dużą działką pod lasem, lada moment przeprowadzaja się.
Szukają psa no i ktos podał im mój nr.
Pani będzie niedługo w Zamościu i chce zobaczyc Cassi.
Myslę, ze jesli tylko stan zdrowia na to pozwala, to trzeba jak najszybciej umawiac dziewczynę na sterylkę:cool3:

Super,że jest zainteresowanie, jest ładniutka, moda i towarzyska, szybko powinna znaleźć dom.

Posted

Lekarz powinien zadecydowac czy Cassi moze byc sterylizowana czy nie .Ja oczywiście dostosuje się do decyzji .
Biega ,psoci podrzuca zabawki .Uwielbia zabawy ,jest zazdrrosna o kazdego kto do mnie podejdzie. Nie łapie zbyt szybko komend czy tez poleceń albo zakazów .Idzie jak burza tam gdzie chce i co chce to i tak zrobi .