funia Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 U naszej Kaski dobrze .Biega non stop kojec ma otwarty .A to z racji takiej ,ze dogaduje się z wszystkimi psami .Jest wesoła ,radosna i zabawowa. Uwielbia czowieka za kontakt z nami dałaby sie pokroic ....Za wszelka cene usiłuje zwrócic na siebie uwage .Bardzo skacze na ale jest leciutka więc nie robi krzywdy ,ale jak nabierze ciała to moze byc juz niezbyt przyjemne .Do tego czasu oduczę ja tego ( mam nadzieję ) .Aha jak coś chce to wyje w niebogłosy na wysokich tonach .Dostaje szału jak widzi,ze bawie się z kimś innym niz ona ....Taka jest . Trzeba ją zaszczepic na wirusówki niedługo ,Koniecznie . Quote
sonia71 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 no tak trudno jej się dzielić Funią to bieże ją na litościwe żałości :) Quote
beka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Fajnie że dogaduje się ze wszystkimi zwierzami :) Quote
majqa Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Tolu, gdyby ogłoszenia były do zdjęcia daj mi, proszę, znać na PW. Quote
Ewanka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Witaj Cassi :) ... to bardzo ważne, że akceptuje inne psiaki ... gorzej , że aż taka zazdrośnica ;) Quote
Tola Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Dziewczynka ma sporo ogloszen, mam nadzieję, ze szybko znajdzie wspaniały dom. Majqa - Jak tylko cos sie wykluje, oczywiscie dam znac. Quote
Tola Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 beka napisał(a):IPyta ktos o nią? Na razie nikt:roll: A co do sterylki, to uzgodniłyśmy z funią na pv, ze wysterylizuje Cassi u weta, u ktorego operowane są wszystkie suczki z hoteliku. Quote
agada Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Trzymam kciuki za szybki domek, to piękna sunia, musi znaleźć dom! Quote
sonia71 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Tola napisał(a):Dziewczynka ma sporo ogloszen, mam nadzieję, ze szybko znajdzie wspaniały dom. Majqa - Jak tylko cos sie wykluje, oczywiscie dam znac. to trzymamy kciukole :) Quote
Tola Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Przed chwilą dzwoniła bardzo sympatyczna Pani z Warszawy. Kupili dom w okolicach Tomaszowa Lub. z dużą działką pod lasem, lada moment przeprowadzaja się. Szukają psa no i ktos podał im mój nr. Pani będzie niedługo w Zamościu i chce zobaczyc Cassi. Myslę, ze jesli tylko stan zdrowia na to pozwala, to trzeba jak najszybciej umawiac dziewczynę na sterylkę:cool3: Quote
MaDi Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Tola napisał(a):Przed chwilą dzwoniła bardzo sympatyczna Pani z Warszawy. Kupili dom w okolicach Tomaszowa Lub. z dużą działką pod lasem, lada moment przeprowadzaja się. Szukają psa no i ktos podał im mój nr. Pani będzie niedługo w Zamościu i chce zobaczyc Cassi. Myslę, ze jesli tylko stan zdrowia na to pozwala, to trzeba jak najszybciej umawiac dziewczynę na sterylkę:cool3: Super,że jest zainteresowanie, jest ładniutka, moda i towarzyska, szybko powinna znaleźć dom. Quote
IVV Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Cassi na spacerek tez mysle ,ze jesli dziewczyna jest na silach to nie ma na co czekac ze sterylka Quote
Ewanka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Witaj Cassi :) o, widzę, że jest nadzieja na domek..... piękna dziewczyna, wcale się nie dziwię , że ma powodzenie ;) Quote
IVV Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 oby szybko znalazla kochajacy,odpowiedzialny dom ! Quote
funia Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Lekarz powinien zadecydowac czy Cassi moze byc sterylizowana czy nie .Ja oczywiście dostosuje się do decyzji . Biega ,psoci podrzuca zabawki .Uwielbia zabawy ,jest zazdrrosna o kazdego kto do mnie podejdzie. Nie łapie zbyt szybko komend czy tez poleceń albo zakazów .Idzie jak burza tam gdzie chce i co chce to i tak zrobi . Quote
Recommended Posts