Jump to content
Dogomania

Cassi – kolejna oneczka z zamojskiego schroniska. Ma juz dom u p. Ewy:)

Recommended Posts

Posted

sonia71 napisał(a):
z tego co widzę to Cassi nie ma allegro -dziewczyny przecież znacie tyle ciotek,poproście którąś

ja zrobie allegro..ale do allegro potrzebne są foty na kórych widać psa:/ tu widzimy psa..ze jest i jest onkowaty
dla zwykłego śmiertelnika potrzeba zdjęc, które pokazą "to coś"..to w czy ma się zakochac...
Funia sie pozbiera pstryknie fotecke i zrobimy allegro..moze nie takie jak Isadora ostatnio jamnikowi Ediemu...ale zawsze to coś...
takich zdolnosci jak Isadora to nie mam :/
jak z tych zdjeć, które są wytniemy cos - i cos podrasujemy to i tak marny efekt bedzie poniewaz zdjecia sa maciupkiej rozdzielczosci...
może ktoś jedzie do Funi dojrzeć swoje psy ?? wtedy pstryknie fotek pare...
ale teraz Funia nia ma głowy do gości..wiec chyba pomysł z czapy :(

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem i ja na zaproszenie IVV :) Mam fajny pomysł, który zaczerpnęłam od jednej z dogomaniaczek, gdyby tak każda zaglądająca tu osoba zrobiła chociaż jedno ogłoszenie Cassi miałaby dużooo większe szanse na domek :) Co Wy na to??? Ja obiecuję jedno, ale dopiero wieczorkiem ;)

Posted

mikoada napisał(a):
Jestem i ja na zaproszenie IVV :) Mam fajny pomysł, który zaczerpnęłam od jednej z dogomaniaczek, gdyby tak każda zaglądająca tu osoba zrobiła chociaż jedno ogłoszenie Cassi miałaby dużooo większe szanse na domek :) Co Wy na to??? Ja obiecuję jedno, ale dopiero wieczorkiem ;)

to ma sens :)
zdjęcia sa marnej wielkosci i suniula nic nie widac...
ale niech bedzie...allegro machniom na takich warunkach jakie są...

Posted

Co do pojedynczych ogłoszeń jedna, jedyna uwaga. Kiedy je zrobicie od ręki wstawiajcie na wątek, a Tola do 1 postu, by powstawał wykaz. Dlaczego? Ano dlatego, że ktoś inny może zechcieć przysiąść do ogłoszeń w większej ilości (lub jeśli to jego pierwsze "napocić" się przy jednym, własnym), a to się równa solidna praca i... Administratorzy wielu stron skrupulatnie czeszą swoje strony i wywalają duble ogłoszeniowe (zachowują ogłoszenie wcześniejsze, nowsze, dorobione dla tego samego zwierzaka znika). Zmierzam więc ku temu, by oszczędzić danej osobie pracy, jeśli miałaby pójść na marne.

Posted

majqa napisał(a):
Co do pojedynczych ogłoszeń jedna, jedyna uwaga. Kiedy je zrobicie od ręki wstawiajcie na wątek, a Tola do 1 postu, by powstawał wykaz. Dlaczego? Ano dlatego, że ktoś inny może zechcieć przysiąść do ogłoszeń w większej ilości (lub jeśli to jego pierwsze "napocić" się przy jednym, własnym), a to się równa solidna praca i... Administratorzy wielu stron skrupulatnie czeszą swoje strony i wywalają duble ogłoszeniowe (zachowują ogłoszenie wcześniejsze, nowsze, dorobione dla tego samego zwierzaka znika). Zmierzam więc ku temu, by oszczędzić danej osobie pracy, jeśli miałaby pójść na marne.

Dzięki za radę; oczywiscie wszystkie ogloszenia będe wrzucac do 1 postu

Posted

beka napisał(a):
Mam nadzieję że trafi tak dobrze jak Tara, która wreszcie ma dom :))

Jejku ja taka przytłoczona swoimi sprawami, a tu takie niespodzianki (dawno nie byłam na wątku Tary :oops:), bardzo się cieszę, ze w końcu ta jędzunia samolubna:mad: :evil_lol: znalazła swoje miejsce :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:
Mam tez nadzieję, z ei tej zamojszczance się powiedzie ;):cool3: