anita_happy Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 sonia71 napisał(a):z tego co widzę to Cassi nie ma allegro -dziewczyny przecież znacie tyle ciotek,poproście którąś ja zrobie allegro..ale do allegro potrzebne są foty na kórych widać psa:/ tu widzimy psa..ze jest i jest onkowaty dla zwykłego śmiertelnika potrzeba zdjęc, które pokazą "to coś"..to w czy ma się zakochac... Funia sie pozbiera pstryknie fotecke i zrobimy allegro..moze nie takie jak Isadora ostatnio jamnikowi Ediemu...ale zawsze to coś... takich zdolnosci jak Isadora to nie mam :/ jak z tych zdjeć, które są wytniemy cos - i cos podrasujemy to i tak marny efekt bedzie poniewaz zdjecia sa maciupkiej rozdzielczosci... może ktoś jedzie do Funi dojrzeć swoje psy ?? wtedy pstryknie fotek pare... ale teraz Funia nia ma głowy do gości..wiec chyba pomysł z czapy :( Quote
karolciasz28 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Jestem na zaproszenie Toli :) ogłoszę mała jutro lub pojutrze :) Śliczne panienka :):loveu: Quote
IVV Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 DZIEKI SERDECZNE DZIEWCZYNY!!!!!!! trzeba pokazac calemu swiatu jaka Cassi jest piekna :) Quote
Ewanka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Cassi jest najpiękniejsza na Dogo :) ......... oczywiście oprócz moich tymczasowiczek :diabloti: Quote
IVV Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Cassi pokazuj sie :) jutro dobre duszyczki zrobia ci piekne ogloszenia ! Quote
Ewanka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Witaj Cassi ... uroda to nie wszystko, masz jeszcze piękny charakter :) ... domki będą się o Ciebie biły, tylko muszą Cię zobaczyć. Quote
IVV Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 hopsaj mala :) musimy poczekac na Funie .az bedzie mogla przekazac nam nowe wiadomosci... Quote
karolciasz28 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 A można prosić o fajne foty do ogłoszeń?:razz: Bo bez nich ani rusz ;-) Quote
IVV Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 karolciasz28 napisał(a):A można prosić o fajne foty do ogłoszeń?:razz: Bo bez nich ani rusz ;-) no wlasnie :( .... Quote
majqa Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Wczytam się, pewno pomarudzę z dopytaniem ;-), poupraszam się o dobre fotki pomogę z ogłoszeniami. :-) Quote
IVV Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 strasznie sie ciesze ,ze bedziesz mogla jej pomoc :)!!!! jeszcze raz dzieki serdczne !!! Quote
anita_happy Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Cassi sie pokazuje i o ogłoszonka dopytuje...bo jej pani u jakiejś innej bidy doguje:P Quote
mikoada Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Jestem i ja na zaproszenie IVV :) Mam fajny pomysł, który zaczerpnęłam od jednej z dogomaniaczek, gdyby tak każda zaglądająca tu osoba zrobiła chociaż jedno ogłoszenie Cassi miałaby dużooo większe szanse na domek :) Co Wy na to??? Ja obiecuję jedno, ale dopiero wieczorkiem ;) Quote
anita_happy Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 mikoada napisał(a):Jestem i ja na zaproszenie IVV :) Mam fajny pomysł, który zaczerpnęłam od jednej z dogomaniaczek, gdyby tak każda zaglądająca tu osoba zrobiła chociaż jedno ogłoszenie Cassi miałaby dużooo większe szanse na domek :) Co Wy na to??? Ja obiecuję jedno, ale dopiero wieczorkiem ;) to ma sens :) zdjęcia sa marnej wielkosci i suniula nic nie widac... ale niech bedzie...allegro machniom na takich warunkach jakie są... Quote
anita_happy Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 allegro dla panienki http://allegro.pl/casii-suka-owczarka-niemieckiego-szuka-domu-4ever-i1222211199.html Quote
majqa Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Co do pojedynczych ogłoszeń jedna, jedyna uwaga. Kiedy je zrobicie od ręki wstawiajcie na wątek, a Tola do 1 postu, by powstawał wykaz. Dlaczego? Ano dlatego, że ktoś inny może zechcieć przysiąść do ogłoszeń w większej ilości (lub jeśli to jego pierwsze "napocić" się przy jednym, własnym), a to się równa solidna praca i... Administratorzy wielu stron skrupulatnie czeszą swoje strony i wywalają duble ogłoszeniowe (zachowują ogłoszenie wcześniejsze, nowsze, dorobione dla tego samego zwierzaka znika). Zmierzam więc ku temu, by oszczędzić danej osobie pracy, jeśli miałaby pójść na marne. Quote
ilon_n Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 piękna sunia. ehh .. naprawdę dziwię się, że ludzie wciąż odwiedzają hodowle, gdy takie cuda mieszkają na ulicy i trafiają do schronów .. Quote
Tola Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 majqa napisał(a):Co do pojedynczych ogłoszeń jedna, jedyna uwaga. Kiedy je zrobicie od ręki wstawiajcie na wątek, a Tola do 1 postu, by powstawał wykaz. Dlaczego? Ano dlatego, że ktoś inny może zechcieć przysiąść do ogłoszeń w większej ilości (lub jeśli to jego pierwsze "napocić" się przy jednym, własnym), a to się równa solidna praca i... Administratorzy wielu stron skrupulatnie czeszą swoje strony i wywalają duble ogłoszeniowe (zachowują ogłoszenie wcześniejsze, nowsze, dorobione dla tego samego zwierzaka znika). Zmierzam więc ku temu, by oszczędzić danej osobie pracy, jeśli miałaby pójść na marne. Dzięki za radę; oczywiscie wszystkie ogloszenia będe wrzucac do 1 postu Quote
Tola Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 anita_happy napisał(a):allegro dla panienki http://allegro.pl/casii-suka-owczarka-niemieckiego-szuka-domu-4ever-i1222211199.html Pięknie dziękuję:loveu: Quote
anita_happy Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Tola napisał(a):Pięknie dziękuję:loveu: nie ma co dziekowac..zdjecia najwyzej podmienimy Quote
agada Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 beka napisał(a):Mam nadzieję że trafi tak dobrze jak Tara, która wreszcie ma dom :)) Jejku ja taka przytłoczona swoimi sprawami, a tu takie niespodzianki (dawno nie byłam na wątku Tary :oops:), bardzo się cieszę, ze w końcu ta jędzunia samolubna:mad: :evil_lol: znalazła swoje miejsce :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Mam tez nadzieję, z ei tej zamojszczance się powiedzie ;):cool3: Quote
Recommended Posts