sonia71 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Cassi -nie martw się :) już teraz bedzie tylko lepiej ...:) Quote
Ewanka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Witaj Cassi ... nareszcie tu trafiłam :) ... też myślę, że kąpiel bardzo by się jej przydała, a dopiero potem Fiprex lub Frontline. Oczywiście w domku, bo na zewnątrz teraz 'psia' pogoda ;) ... nawet zapowiadają nocne przymrozki, brrrr Quote
kamilawa Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Ewanka']... też myślę, że kąpiel bardzo by się jej przydała, a dopiero potem Fiprex lub Frontline. Oczywiście w domku, bo na zewnątrz teraz 'psia' pogoda ;) ... nawet zapowiadają nocne przymrozki, brrrr[/QUOTE] Ja właśnie po kąpieli mojego kudłatego :) Siedzi na dywanie i biedna patrzy na mnie tym wzrokiem "co ty mi zrobiłaś, nie kochasz mnie". Hehe. Dobrze, że chociaż słońce świeci, to nie jest najgorzej. Nie lubię jesieni :( Quote
IVV Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 ja zawsze susze moje sucze suszarka,nie lubi tego procesu ,ale znosi wszystko z wielka cierpliwoscia ...tylko ten wzrok ;) Quote
E-S Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Funia na razie nie będzie mogła się zająć kąpielą Cassi, jej sunia, też ONka poważnie zachorowała, jest umierająca, będzie operowana i Funia w pierwszej kolejności musi zająć się nią, bo to jest ważniejsze po prostu. Quote
E-S Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Zgłosiłam ją na castingu tu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/191716-SUNIA-OWCZREK-NIEMIECKI-do-3-lat.-Do-domu-z-dzie%C4%87mi-i-kotami.-Warszawa?p=15312104#post15312104[/url] Quote
Ewanka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [B]Cassi skradłaś mi serce :loveu: [/B]... gdybym tak mogła, jak nie mogę, to już biegałabyś u nas w ogrodzie ... ech :roll::roll: ... na górę śliczna szukaj swojego cudownego domku :) Funiu, bardzo współczuję, życzę zdrowia Twojej suni i trzymam mocno kciuki!!!!! Quote
Ewanka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='IVV']ja zawsze susze moje sucze suszarka,nie lubi tego procesu ,ale znosi wszystko z wielka cierpliwoscia ...tylko ten wzrok ;)[/QUOTE] Niektóre psiaki panicznie boją się szumu (suszarki), ktoś mi tłumaczył, że wszelkie szumy atawistycznie kojarzą im się z niebezpieczeństwem ... np. w naturze szumu zblizającego się węża. Często wystarcza, że pies po kąpieli, po prostu jest w domu i wysycha bez pomocy ;) Quote
Joodith Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Funiu trzymamy kciuki za Twoją oneczkę, Cassi na pewno się nie obrazi. Quote
kamilawa Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='E-S']Zgłosiłam ją na castingu tu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/191716-SUNIA-OWCZREK-NIEMIECKI-do-3-lat.-Do-domu-z-dzie%C4%87mi-i-kotami.-Warszawa?p=15312104#post15312104[/url][/QUOTE] Niunia już przedwczoraj chyba powędrowała mailem pokazać się chętnym na ONkę :) Quote
Tola Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='kamilawa']Niunia już przedwczoraj chyba powędrowała mailem pokazać się chętnym na ONkę :)[/QUOTE] To trzymam mocno kciuki. Zamojskie oneczki sprawdzają się w nowych domach. Czy ktos juz robił jakies ogłoszenia suni? Quote
IVV Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 chyba nie :( dziewczyny prosze o pomoc !!!!!! Quote
IVV Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 beka ,a jak Ty kapiesz swoje sunie ? masz jakies specjalne sekrety ;) Quote
anita_happy Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 ja kąpe..zawsze sama...czesze... nawet takie co z ulicy bezpośrenio ladują w domu... stres jeden i tak ogromny...jak pies jest zestresowany to jest ślilnieszy psychicznie - ktos tak kiedys powiedział...potem jak puszcza psa to tak..czy siak - swoje odchoruje... 1. wanna i lekki strumień wody 2. szampon..psi..jak jest ..jak nie ma - szare mydło...bambino 3. ręcznik 4. suszarka na pierwszym programie - czyli nie za głośno i nie za ciepło... p.s. zawsze mozna psicy dac Hydrocsizine lub Stressnal, Nervomic, KalmAid...jak płochliwa to Relanium Quote
IVV Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Cassi pokazuj sie ,moze cie ktos zauwazy :) potrzeba nam duzo ogloszen !!!!!! Quote
sonia71 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='Tola']To trzymam mocno kciuki. Zamojskie oneczki sprawdzają się w nowych domach. Czy ktos juz robił jakies ogłoszenia suni?[/QUOTE] z tego co widzę to Cassi nie ma allegro -dziewczyny przecież znacie tyle ciotek,poproście którąś Quote
IVV Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 dziewczyny pomoc w ogloszeniach dla bidulki PILNIE potrzebna !!!!!!!:( Quote
Recommended Posts