Jump to content
Dogomania

Cassi – kolejna oneczka z zamojskiego schroniska. Ma juz dom u p. Ewy:)

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Cassi ... nareszcie tu trafiłam :)

... też myślę, że kąpiel bardzo by się jej przydała, a dopiero potem Fiprex lub Frontline. Oczywiście w domku, bo na zewnątrz teraz 'psia' pogoda ;) ... nawet zapowiadają nocne przymrozki, brrrr

Posted

[quote name='Ewanka']... też myślę, że kąpiel bardzo by się jej przydała, a dopiero potem Fiprex lub Frontline. Oczywiście w domku, bo na zewnątrz teraz 'psia' pogoda ;) ... nawet zapowiadają nocne przymrozki, brrrr[/QUOTE]
Ja właśnie po kąpieli mojego kudłatego :) Siedzi na dywanie i biedna patrzy na mnie tym wzrokiem "co ty mi zrobiłaś, nie kochasz mnie". Hehe. Dobrze, że chociaż słońce świeci, to nie jest najgorzej. Nie lubię jesieni :(

Posted

Funia na razie nie będzie mogła się zająć kąpielą Cassi, jej sunia, też ONka poważnie zachorowała, jest umierająca, będzie operowana i Funia w pierwszej kolejności musi zająć się nią, bo to jest ważniejsze po prostu.

Posted

Zgłosiłam ją na castingu tu:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/191716-SUNIA-OWCZREK-NIEMIECKI-do-3-lat.-Do-domu-z-dzie%C4%87mi-i-kotami.-Warszawa?p=15312104#post15312104[/url]

Posted

[B]Cassi skradłaś mi serce :loveu: [/B]... gdybym tak mogła, jak nie mogę, to już biegałabyś u nas w ogrodzie ... ech :roll::roll:

... na górę śliczna szukaj swojego cudownego domku :)

Funiu, bardzo współczuję, życzę zdrowia Twojej suni i trzymam mocno kciuki!!!!!

Posted

[quote name='IVV']ja zawsze susze moje sucze suszarka,nie lubi tego procesu ,ale znosi wszystko z wielka cierpliwoscia ...tylko ten wzrok ;)[/QUOTE]

Niektóre psiaki panicznie boją się szumu (suszarki), ktoś mi tłumaczył, że wszelkie szumy atawistycznie kojarzą im się z niebezpieczeństwem ... np. w naturze szumu zblizającego się węża.

Często wystarcza, że pies po kąpieli, po prostu jest w domu i wysycha bez pomocy ;)

Posted

[quote name='E-S']Zgłosiłam ją na castingu tu:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/191716-SUNIA-OWCZREK-NIEMIECKI-do-3-lat.-Do-domu-z-dzie%C4%87mi-i-kotami.-Warszawa?p=15312104#post15312104[/url][/QUOTE]
Niunia już przedwczoraj chyba powędrowała mailem pokazać się chętnym na ONkę :)

Posted

[quote name='kamilawa']Niunia już przedwczoraj chyba powędrowała mailem pokazać się chętnym na ONkę :)[/QUOTE]
To trzymam mocno kciuki.
Zamojskie oneczki sprawdzają się w nowych domach.
Czy ktos juz robił jakies ogłoszenia suni?

Posted

ja kąpe..zawsze sama...czesze...
nawet takie co z ulicy bezpośrenio ladują w domu...
stres jeden i tak ogromny...jak pies jest zestresowany to jest ślilnieszy psychicznie - ktos tak kiedys powiedział...potem jak puszcza psa to tak..czy siak - swoje odchoruje...

1. wanna i lekki strumień wody
2. szampon..psi..jak jest ..jak nie ma - szare mydło...bambino
3. ręcznik
4. suszarka na pierwszym programie - czyli nie za głośno i nie za ciepło...

p.s.
zawsze mozna psicy dac Hydrocsizine lub Stressnal, Nervomic, KalmAid...jak płochliwa to Relanium

Posted

[quote name='Tola']To trzymam mocno kciuki.
Zamojskie oneczki sprawdzają się w nowych domach.
Czy ktos juz robił jakies ogłoszenia suni?[/QUOTE]

z tego co widzę to Cassi nie ma allegro -dziewczyny przecież znacie tyle ciotek,poproście którąś