Jump to content
Dogomania

Cassi – kolejna oneczka z zamojskiego schroniska. Ma juz dom u p. Ewy:)

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

to kiedy mozna spodziewac ie decyzji vet ?
lepiej to zrobic jak najszybciej nim dziewczyna zdecyduje sie na cieczke ;) zwykle sunie lubia tak zrobic jak tylko zycie staje sie odrobine lepsze...

Posted

funia napisał(a):
Lekarz powinien zadecydowac czy Cassi moze byc sterylizowana czy nie .Ja oczywiście dostosuje się do decyzji .
Biega ,psoci podrzuca zabawki .Uwielbia zabawy ,jest zazdrrosna o kazdego kto do mnie podejdzie. Nie łapie zbyt szybko komend czy tez poleceń albo zakazów .Idzie jak burza tam gdzie chce i co chce to i tak zrobi .

Najlepiej jak zadecyduje wet,który bedzie ją sterylizowł.Zreszta jest to standardowe postepowanie przed zabiegiem.

Posted

Rozmawiałam z funią; w najblizszym czasie podjedzie z Cassi do weta i wtedy dowiemy się czy dziewczyna juz moze byc sterylizowana. Mzoe nawet wet wyznaczy datę zabiegu...
Czekamy cierpliwie.
A ja wysyłam zdjęcia Cassi zainteresowanej Pani:cool3:

Posted

IVV napisał(a):
to kiedy mozna spodziewac ie decyzji vet ?
lepiej to zrobic jak najszybciej nim dziewczyna zdecyduje sie na cieczke ;) zwykle sunie lubia tak zrobic jak tylko zycie staje sie odrobine lepsze...

... to prawda, dokładnie tak zrobiła moja tymczasowiczka Dosia ...
dostała u mnie cieczki, krótko po wyciągnieciu jej ze schroniska.

Posted

IVV napisał(a):
pani powiadacie .......??????????????

No tak, pani - nie czytałaś ?

16.IX. 2010 r:
Tola napisał(a):
Przed chwilą dzwoniła bardzo sympatyczna Pani z Warszawy.
Kupili dom w okolicach Tomaszowa Lub. z dużą działką pod lasem, lada moment przeprowadzaja się.
Szukają psa no i ktos podał im mój nr.
Pani będzie niedługo w Zamościu i chce zobaczyc Cassi.
Myslę, ze jesli tylko stan zdrowia na to pozwala, to trzeba jak najszybciej umawiac dziewczynę na sterylkę:cool3:

http://www.dogomania.pl/threads/191978-Cassi-%E2%80%93-kolejna-oneczka-z-zamojskiego-schroniska.-Wielka-pro%C5%9Bba-o-og%C5%82oszenia!?p=15380319&viewfull=1#post15380319

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
trzymam kciuki żeby Pani się zakochała w psince.

Kurcze ja to zawsze za Murzynami... Jest jakaś szansa? Musze się chyba cofnąć o stronę....

Posted

Tola napisał(a):
Rozmawiałam z funią; w najblizszym czasie podjedzie z Cassi do weta i wtedy dowiemy się czy dziewczyna juz moze byc sterylizowana. Mzoe nawet wet wyznaczy datę zabiegu...
Czekamy cierpliwie.

A tu Was mam!
Czaruj Tola, czaruj, ja juz zaciskami kciukasy!!!

Posted

Tola napisał(a):
Przed chwilą dzwoniła bardzo sympatyczna Pani z Warszawy.
Kupili dom w okolicach Tomaszowa Lub. z dużą działką pod lasem, lada moment przeprowadzaja się.
Szukają psa no i ktos podał im mój nr.
Pani będzie niedługo w Zamościu i chce zobaczyc Cassi.
Myslę, ze jesli tylko stan zdrowia na to pozwala, to trzeba jak najszybciej umawiac dziewczynę na sterylkę:cool3:

Tytaj pisalam o ewentualnym przyszłym domku:cool3:

Posted

Tola napisał(a):
Czekamy cierpliwie.

chyba tylko tyle było na temat daty sterylki :) -Cassi trzymaj się ,będzie dobrze :)