IVV Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 to kiedy mozna spodziewac ie decyzji vet ? lepiej to zrobic jak najszybciej nim dziewczyna zdecyduje sie na cieczke ;) zwykle sunie lubia tak zrobic jak tylko zycie staje sie odrobine lepsze... Quote
zadra Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 funia napisał(a):Lekarz powinien zadecydowac czy Cassi moze byc sterylizowana czy nie .Ja oczywiście dostosuje się do decyzji . Biega ,psoci podrzuca zabawki .Uwielbia zabawy ,jest zazdrrosna o kazdego kto do mnie podejdzie. Nie łapie zbyt szybko komend czy tez poleceń albo zakazów .Idzie jak burza tam gdzie chce i co chce to i tak zrobi . Najlepiej jak zadecyduje wet,który bedzie ją sterylizowł.Zreszta jest to standardowe postepowanie przed zabiegiem. Quote
Tola Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Rozmawiałam z funią; w najblizszym czasie podjedzie z Cassi do weta i wtedy dowiemy się czy dziewczyna juz moze byc sterylizowana. Mzoe nawet wet wyznaczy datę zabiegu... Czekamy cierpliwie. A ja wysyłam zdjęcia Cassi zainteresowanej Pani:cool3: Quote
Ewanka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 IVV napisał(a):to kiedy mozna spodziewac ie decyzji vet ? lepiej to zrobic jak najszybciej nim dziewczyna zdecyduje sie na cieczke ;) zwykle sunie lubia tak zrobic jak tylko zycie staje sie odrobine lepsze... ... to prawda, dokładnie tak zrobiła moja tymczasowiczka Dosia ... dostała u mnie cieczki, krótko po wyciągnieciu jej ze schroniska. Quote
MaDi Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Tak to już jest, kiedy psina dostanie normalne jedzenie organizm zaczyna prawidłowo funkcjonować i pojawia się cieczka. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 trzymam kciuki żeby Pani się zakochała w psince. Quote
zadra Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):trzymam kciuki żeby Pani się zakochała w psince. Ja również!! Quote
E-S Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 IVV napisał(a):pani powiadacie .......?????????????? No tak, pani - nie czytałaś ? 16.IX. 2010 r: Tola napisał(a):Przed chwilą dzwoniła bardzo sympatyczna Pani z Warszawy. Kupili dom w okolicach Tomaszowa Lub. z dużą działką pod lasem, lada moment przeprowadzaja się. Szukają psa no i ktos podał im mój nr. Pani będzie niedługo w Zamościu i chce zobaczyc Cassi. Myslę, ze jesli tylko stan zdrowia na to pozwala, to trzeba jak najszybciej umawiac dziewczynę na sterylkę:cool3: http://www.dogomania.pl/threads/191978-Cassi-%E2%80%93-kolejna-oneczka-z-zamojskiego-schroniska.-Wielka-pro%C5%9Bba-o-og%C5%82oszenia!?p=15380319&viewfull=1#post15380319 Quote
agada Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):trzymam kciuki żeby Pani się zakochała w psince. Kurcze ja to zawsze za Murzynami... Jest jakaś szansa? Musze się chyba cofnąć o stronę.... Quote
agada Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Tola napisał(a):Rozmawiałam z funią; w najblizszym czasie podjedzie z Cassi do weta i wtedy dowiemy się czy dziewczyna juz moze byc sterylizowana. Mzoe nawet wet wyznaczy datę zabiegu... Czekamy cierpliwie. A ja wysyłam zdjęcia Cassi zainteresowanej Pani:cool3: A tu Was mam! Czaruj Tola, czaruj, ja juz zaciskami kciukasy!!! Quote
IVV Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 ja tez gdzies to przegapilam czy cos wiadomo? Quote
Tola Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Tola napisał(a):Przed chwilą dzwoniła bardzo sympatyczna Pani z Warszawy. Kupili dom w okolicach Tomaszowa Lub. z dużą działką pod lasem, lada moment przeprowadzaja się. Szukają psa no i ktos podał im mój nr. Pani będzie niedługo w Zamościu i chce zobaczyc Cassi. Myslę, ze jesli tylko stan zdrowia na to pozwala, to trzeba jak najszybciej umawiac dziewczynę na sterylkę:cool3: Tytaj pisalam o ewentualnym przyszłym domku:cool3: Quote
Ewanka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Witaj Cassi ... nie ma to jak dobry domek i własny duży ogód ;) ... rozważ to, proszę :) Quote
IVV Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 swietne wiadomosci :) a kiedy sterylka ? Quote
sonia71 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Tola napisał(a):Rozmawiałam z funią; w najblizszym czasie podjedzie z Cassi do weta i wtedy dowiemy się czy dziewczyna juz moze byc sterylizowana. Mzoe nawet wet wyznaczy datę zabiegu... Czekamy cierpliwie. A ja wysyłam zdjęcia Cassi zainteresowanej Pani:cool3: chyba tylko tyle było na temat daty sterylki :) -Cassi trzymaj się ,będzie dobrze :) Quote
Recommended Posts