Jump to content
Dogomania

Cassi – kolejna oneczka z zamojskiego schroniska. Ma juz dom u p. Ewy:)

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

E-S napisał(a):
A ja nie mogę się doczekać już postu z informacją, że jedzie do domku stałego i relacji z jej DS ... :D

... wszyscy przestępujemy z nogi na nogę ... ;)

Posted

Cassi pojedzie do domu stałego dopiero po sterylizacji no i trzeba jeszcze dodac 10 dni...
Dlatego sterylka wskazana w najblizszym czasie, zeby Pani nie wypatrzyła innej suni:cool3:
Prawdopodobnie w srodę wizyta przedadopcyjna:cool3:

Posted

Co do sterylizacji Cassi to wiem,ze miałam byc z nią w tym tyg.ale choroba dziecka ,sterylka suni i wyjazdy z Tosia do weta to dla mnie zbyt wiele jak na ten tydzien .Więc najbliższy poniedziałek to dzień w którym pojedziemy .Wet zadecyduje czy mozna ja sterylizować .Podam koszt i termin w poniedziałek wieczorem.
Sunia czuje się jak u siebie w domu .Przytyła ,zaokragliły sie boczki .Jest radosna i wesoła .Przy rozmowach z domem trzeba powiedzzieć ,ze Cassi jest bardzo ( ale to bardzo ) szczekliwa .Szczeka na wszystko i robi to przez długi nie kończący sie czas ( mogłaby szczekać bez przerwy ) dopiero po skarceniu przestaje .Najbardziej szczeka gdy widzi ,ze idzie sie do innych psow albo po jedzenie .

Posted

IVV napisał(a):
rozbrykana ,jeszcze wolnoscia nie moze sie nacieszyc ;) ,ale widze ze tez bardzo karna jest

Owczar przecie, to rozwydrzona być nie powinna, ale zadrośnica jest :D

Posted

Sterylka umowiona na wtorek ,( ale nie jutro ,za tydzień ) godz 7,15 .
Cassi została dzisiaj oceniona przez wetke na 7 lat .Wazy 21 kg .Ale według mnie przytyła ponad 3,5 u mnie bo to juz nie to co było .
Na smyczy ciągnie ,ale nie tragicznie ( do wyćwiczenia ).Kocha ludzi ,dzieci i cały świat wkoło niej .Wetke polizała po twarzy jak pisała w komputerze ,
Wizyta nic nie kosztowała .Dojazd 10 zł