Jump to content
Dogomania

Cassi – kolejna oneczka z zamojskiego schroniska. Ma juz dom u p. Ewy:)

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

u SUNI dobrze .Jest ruchliwa jakby nie miała zadnej operacji .Jedzenie musze najpierw postawic jak jej nie ma bo wytrąca z reki i wszystko wypada .Ma wilczy apetyt ,ale niestety musi dostawać regularnie i w nieduzych ilościach .Takie zalecenie weta .Wykupiłam jej syrop ,który dostaje 5ml dziennie na lepsze wypróznienie .Napiszę wieczorem nazwe i cenę tego specyfiku..Włsśnie w tej chwili lezy sobie na słoneczku i podsypia .Zdjęcie szwów na 10 dzień po zabiegu .

Trzy dojazdy ( zawiezienie rano i odebranie wieczorem oraz na drugi dzień przeciwbólowy ) Razem 30 zł .

Posted

[quote name='IVV']s kiedy bedzie ewentualna decyzja od vetki ?[/QUOTE]

Trzymam kciuki. Ewentualne sprawdzenie 1 domu w niedzielę.
Moze ta mama to faktycznie wspołpracownica Joodith, warto to sprawdzic:cool3:

Posted

DZwoniła wetka i azeby nie blokować Chetnych rezygnuje .Cassi jest szczekliwa ( bardzo ) i o tym ją uprzedziłam w rozmowie .A ona obawia się sąsiadów ,którzy z tego powodu otruli jej psa rok temu .Wiec po przemysleniu sprawy dla bezpieczeństwa suni musi zrezygnowac ....

Posted

Bedzie miała to szczęscie jestem pewna ...( tylko to szczekanie....Mogłaby to robić non stop bez przerwy ,szczeka na mnie bo sie cieszy szczeka na psy bo sie bawia szczeka na jedzenie .szczeka na wróbla ,szczeka na auta ,sczczeka dla szczekania i o tym musi wiedzieć domek zeby pózniej jej się nie pozbyli )Byc moze przestanie kiedy bedzie jedna ,jedyna i w centrum uwagi .

Posted

CAssi zniszczyła wypozyczony z lecznicy kołnierz ( jakos go połatałam i się trzyma na razie ).Jest to wielki kołnierz aby nie dostałą do rany Pewnie trzeba bedzie za niego zapłacic.Ale biega uderza nim na oslep i próbuje zdjąc więc dlatego ....

Posted

Witaj Cassi :)

... mogłabys tyle nie szczekac, w dzisiejszych czasach ludzię są zmęczeni i kochają ciszę ... chyba, że ogród jest duży i tak bardzo nie slychać ;)

Posted

[quote name='funia']DZwoniła wetka i azeby nie blokować Chetnych rezygnuje .Cassi jest szczekliwa ( bardzo ) i o tym ją uprzedziłam w rozmowie .A ona obawia się sąsiadów ,którzy z tego powodu otruli jej psa rok temu .Wiec po przemysleniu sprawy dla bezpieczeństwa suni musi zrezygnowac ....[/QUOTE]

Kota niech se adoptują skoro pies ma nie szczekać ...
Doczekasz się Cassi, piękna suniu.

Posted

[quote name='IVV']Ewciu masz pelna skrzynke

potrzebny mi jest ktos od pekinow
sa dwa staruszki w potrzebie...:([/QUOTE]

Koci Świat i Osa (chyba?)

Posted

[quote name='IVV']teraz jest tak ciezko o jakis odpowiedzialny i sensowny dom...[/QUOTE]

Otóż to niestety ... ale trzymam kciuki nieustannie.