Jump to content
Dogomania

Cassi – kolejna oneczka z zamojskiego schroniska. Ma juz dom u p. Ewy:)

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tola napisał(a):
Pani miała zadzwonic wczoraj, nie zadwonila jednak...
Nie wiem, co moglo ją zniechęcic; wiem, ze przegląda ogloszenia suni, moze nawet wątek...
Poczekam jeszcze dzisiaj i spróbuję sie skontaktowac.
Nie wiem, co sie stało, cały czas wierzę, ze adopcja Cassi jest aktualna.
Pani jeszcze niedawno prosila o zdjęcie wszystkich ogloszen; mam nadzieję, ze mamy do czynienia z odpowiedzialną osobą

I co Tolu, kontaktowałaś się? Jak znam zycie to pewnie d...a...

Posted

agada napisał(a):
I co Tolu, kontaktowałaś się? Jak znam zycie to pewnie d...a...

Czekamy na wiadomości od Pani.Ze sprawdzeniem domu nie ma problemu.

Posted

Ewanko Casii nie pospaceruje na razie bo wybudziła sie dopiero z narkozy;)Operacje zniosła dobrze .Wetka powiedziała ze musiała głodowaać od dłuższego czasu .....Na pewno nie posostało to obojętne dla jej organizmu :shake:Reszty szczegółów dowiem się wieczorem przy odbiorze .Cassi od niedawna gryzie jedzenie wcześniej je połykała ....... .Chciała zjeść aby nikt jej nie zabrał.Upodlone ,zagłodzone psie chciało najeśc się szybko aby nie zjadły jej towarzyszki niedoli ....
W prostnicy miała jakieś spore złogi i czopy( została przegłodzona do operacji,więc powinna sie opróznić . ) .Dokładnie napisze po rozmowie ,zeby nie przekręcić i nie siać fermentu .

Posted

funia napisał(a):
Ewanko Casii nie pospaceruje na razie bo wybudziła sie dopiero z narkozy;)Operacje zniosła dobrze .Wetka powiedziała ze musiała głodowaać od dłuższego czasu .....Na pewno nie posostało to obojętne dla jej organizmu :shake:Reszty szczegółów dowiem się wieczorem przy odbiorze .Cassi od niedawna gryzie jedzenie wcześniej je połykała ....... .Chciała zjeść aby nikt jej nie zabrał.Upodlone ,zagłodzone psie chciało najeśc się szybko aby nie zjadły jej towarzyszki niedoli ....
W prostnicy miała jakieś spore złogi i czopy( została przegłodzona do operacji,więc powinna sie opróznić . ) .Dokładnie napisze po rozmowie ,zeby nie przekręcić i nie siać fermentu .

Rzeczywiście ... to dzisiaj , czyli spacerek jutro ;)

Cieszę się bardzo, że wszystko poszło dobrze, ale to że organizm zniszczony głodowaniem, to baaaaardzo smutne.

Na szczęście IVV :loveu: ... uratowała małą przed smutnym końcem ...
teraz spokojna rekonwalescencja i cudowny domek, tego trzeba naszej ślicznej suni.

Posted

Bardzo cieszę się, ze wszystko dobrze,trzymalam kciuki za sunie. Trochę zmartwiłam się tym jej dlugim glodowaniem:-(
Pani nie zadzwonila, więc ja zadzwoniłam do Pani; znowu zaprasza o siebie, adopcja aktualna. Myślała, ze to ja mam zadzwonic...
Tylko ja jakos mam mniej wiary...
Ale oczywiscie umówię się na wizytę i zobaczymy...

Posted

ta dogomania mnie wykończy ....Co sie dzije posty sie kasuja .Znikaja wątki .Napisłąm tyle i skasowało sie samo .Przepraszam ,al enie dam rady tego powtorzyc padam ze zmęczenia ...
Cassi spi ....Jutro jedziemy na przecwbólowe \

Posted

Cassi dzisiaj była na wizycie (przecwbólowy i antybiotyk ).Młoda wetka jest chetna na adopcje Cassi ( pomagała przy jej sterylce )i jesli zgodzi sie mama to kto wie ....
Dobrze sie ma ,apetyt wilczy .Ma ubranko i kołnierz bo rana bardzo ja niestety interesuje....

Posted

[quote name='funia'](...)Młoda wetka jest chetna na adopcje Cassi ( pomagała przy jej sterylce )i jesli zgodzi sie mama to kto wie ....
(...)[/QUOTE]

To wspaniały pomysł, oby mama wetki się zgodziła ... trzymam kciuki :)