Aga_Mazury Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 nie mogę przesta ć myśleć o tych ślepiach ........:( Quote
oktawia6 Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 malutki biedniutki chorutki:bigcry: -żeby mu pobrali zeskrobiny ze skóry i obejrzeli pod mikroskopem-wówczas wiadomo już było jakiego rodzaju ma grzyb na skórzy, czy może świerzbowca czy inne-ale o czym ja tu gadam jaki mikroskopo jakie zeskrobiny-w schronie tego nie ma-dopiero w domu i w lecznicy a dobry mikroskopo to rząd około 5.000 zł do tego dobry vet do kompletu:-( Quote
Aga_Mazury Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 ...może jednak warto by było spróbować umieścić ślicznotę na allegro.....może złapie za serducho.....kogoś Kochanego aktualnie bezpsiowego..... KTO MA KONTO NA ALLEGRO???? Quote
Moriaaa Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 A nie można małemu zrobić zeskrobiny...my tak robimy u nas...oczywiście potem trzeba to osobiście zawieźć do lecznicy w której jest laboratorium...koszt takiego badania to ok.25 zl. Quote
oktawia6 Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Moriaaa napisał(a):A nie można małemu zrobić zeskrobiny...my tak robimy u nas...oczywiście potem trzeba to osobiście zawieźć do lecznicy w której jest laboratorium...koszt takiego badania to ok.25 zl. Moriaaa-dzięki za podłapanie-now właśnie-sterylnym skalpelkiem i w sterylnej fiolce-i pod mikrospom-niedrogo a uratuje mu skórę-wiadomo będzie choć jak go leczyć i co mu dokładnie pomoże:multi: Na Allegro poproszę MAgdarynkę-ona nieraz pomagała ze wstawianiem-wyślę PV-na pewno się ucieszy:angryy: :diabloti: Quote
oktawia6 Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 wysłałam już na priv do Magdarynki z prośbą o Allegro podając ten link - no to bęcki gotowe:cool3: :mad: dla mnie;) Quote
Moriaaa Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Nie wiem czy będziecie tą zeskrobinę robić same czy może macie jakiegoś weta...ale do badania"na wszystko" trzeba zeskrobać dość głęboko do pierwszej kropli krwi.No i powodzenia dziewczynki i czekam na wieści co tam wyjdzie u maluszka:) Quote
oktawia6 Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Moriaaa napisał(a):Nie wiem czy będziecie tą zeskrobinę robić same czy może macie jakiegoś weta...ale do badania"na wszystko" trzeba zeskrobać dość głęboko do pierwszej kropli krwi.No i powodzenia dziewczynki i czekam na wieści co tam wyjdzie u maluszka:) na przykład jak dla mnie to jasna sprawa-ja kiedyśteż miałam zeskrobiny:crazyeye: to tylko trochę boli-a maleńki na pewno jest dzielniejszy niż ja-do roboty Quote
agula Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 no to mały trzymaj sie. Tylko prosze delikatnie:mad: Quote
Bodziulka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Jeśli chodzi o allegro, to pewnie Marka go wystawi, jeżeli uzna to za właściwie, więc z decyzją o tym lepiej poczekań na nią. A jeśli chodzi o zeskrobiny, to ja się nie wypowiadam, bo nawet nie wiem, jak to się robi ;) Na Aksamitki było kilka wejść, może ktoś zauważył Bąbelka. Quote
oktawia6 Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 MAGDARYNKA GDZIE JESTEŚ :Help_2: :help1: :( na priva wysłałam-ale może dziś ma wolne od kompa:???: Quote
Aga_Mazury Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 maleństwo do góry po czyjeś serducho......... Quote
Bodziulka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='oktawia6']:-( MAGDARYNKAAAAA:placz: Juz pisałam wcześniej - decyzję o Allegro pozostawcie Marc, ona w razie potrzeby go wystawi. Quote
Ania-Sonia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Jutro Bąbelek będzie miał nalot ciotek. Tylko strasznie żal, że nawet pogłaskać nie można maluszka. A on tak bardzo o to prosi :placz: :placz: :placz: Quote
Aga_Mazury Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :shake: ...chyba bym nie wytrzymała.....:shake: ...te ślepia proszące... jesoooo...niech ktoś ją zabierze do domku....niech nie skończy jak nasza Kochana Gratka[`]....przecież to maleństwo... Quote
Bodziulka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Ania-Sonia napisał(a):Jutro Bąbelek będzie miał nalot ciotek. Tylko strasznie żal, że nawet pogłaskać nie można maluszka. A on tak bardzo o to prosi :placz: :placz: :placz: Ania, jak chodziłyśmy z Marką na początku do Nero, to zakładałyśmy rękawiczki gumowe (lekarskie) - nie była to dla psa rewelacja, ale zawsze coś - moze macie takie w domu, a jak nie to z rana biegiem do dyżurnej apteki!! Quote
Aga_Mazury Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 też się właśnie zastanawiałam nad rękawiczkami jednorazowymi....a czy w końcu będzie wiadomo czy to nużyca czy grzybica?..... Quote
Ania-Sonia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Nie ma szans, żebym jutro zdążyła :shake: A może zwykłe rękawiczki wystarczą. Jak myślisz? Quote
Bodziulka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Myślę, że dziewczyny się jutro dowiedzą, o ile wet był w schronisku. Takie materiałowe rękawiczki chyba też zakładałyśmy - a potem chyba wyrzucałyśmy, no i oczywiście dokładne szuru-buru łapek i pranie ciuchów. Ania - a może masz takie foliowe rękawiczki, które dodają do farb do włosów? O której jedziecie? Quote
Ania-Sonia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Bodziulka napisał(a): Ania - a może masz takie foliowe rękawiczki, które dodają do farb do włosów? O której jedziecie? Nie, ja jestem naturalna blondynka :cool3: :roll: Umówiłam się z dziewczynami na trasie Łazienkowskiej o 11.15. Ale nie wiem, czy dam radę jechać więc może tylko podrzucę te psie śmierdzące przysmaki :diabloti: (Bodziulka, mam nadzieję, że masz kod do banerka Wiery, bo zdradzilam ją tylko chwilowo ;) ) Quote
Recommended Posts