Laura1108 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Cioteczki przepraszam , że dopiero teraz ale więcej pod tel jestem niż na dogo wybaczcie . Wydatki były aktualne widziałam , że Ra_dunia prosiła o aktualizację pierwzzej strony ale tam było wszycho aktualne , za hotewlik zapłaciłam dziś 216 zł a sprawa sterylizacji jakoś w tym tygodniu i sunia została umówiona na wtorek . Asia jest po za Dogo ale pomaga psiakom i Lilę zna osobiście bo to właśnie Asia łapała Lilę pod Lidlem , Asia załatwiła sterylizację i jest razem z siostrą sponsorką sterylizacji . BARDZO DZIĘKUJEMY :) Quote
obraczus87 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Dziekujemy Asi za oplacenie sterylki !!!!!!!! Quote
Kinia1984 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Lileczka po sterylizacji juz...miała 7 płodów..była bardzo grzeczna, to nie ten pies, nawet weci jej nie poznali..:) wszystko dzieki Natalii i jej rodzinie:) super robota:) Quote
tripti Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 to bardzo dobre wieści :) to teraz szybciutko do zdrowia i do nowego domku, tego Jej życzę :) Quote
obraczus87 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Kinia1984 napisał(a):Lileczka po sterylizacji juz...miała 7 płodów..była bardzo grzeczna, to nie ten pies, nawet weci jej nie poznali..:) wszystko dzieki Natalii i jej rodzinie:) super robota:) Dobrze ze dziewczynka juz po sterylce... Quote
OLUTKA55 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 no i mamy 7 bezdomniakow mniej dobra robota Quote
coronaaj Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Kinia1984']Lileczka po sterylizacji juz...miała 7 płodów..była bardzo grzeczna, to nie ten pies, nawet weci jej nie poznali..:) wszystko dzieki Natalii i jej rodzinie:) super robota:)[/QUOTE] Super!!!! Biedna psiana ale teraz niech dochodzi do zdrowia... Quote
wanda szostek Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Podnoszę sunię i cieszę się, że wszystko jakoś się układa. Inaczej pomóc nie mogę. Ze swoimi biedami nie daję rady. Quote
koosiek Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Owca umiera! Ma guza mózgu, padaczkę, oślepł... Czy jest jeszcze szansa, by ten wspaniały pies zaznał w swoim życiu odrobinę szczęścia? Proszę, zajrzyjcie na jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/119443 Quote
Awit Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Liluniu zdrowiej. Sunia mojej cioci miała 3 płody i ranka jej zropiała. Quote
felka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 no właśnie cisza:( co u niej? jak pieniązki na hotelik? właśnie w tej chwili wysłałam 40 zł na to samo konto które dostałam poprzednio dla niej. w sumie nie upewniłam się, że miało być to. to teraz pytam ;)? właściciel konta Agnieszka B. poproszę o potwierdzenie jak pieniążek dojdzie i jakieś wieści!:) Quote
Laura1108 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 felka dziękujemy :) Wpłata Twoja poszła na konto Aga35 więc od Agi przeleci do mnie :) Lileczka faktycznie nie do poznania na ręce dałą się wziąć bez większego trudu , w samochodzie tylko był taki stres , że ja panicznie bałam się czy jej serce nie myśli stanąć , kilka psów już wiozłam i różnie znosiły drogę ale Lileczka po prostu cała się telepie jak galareta . U weta sunia nie narobiła obciachu profilaktycznie był kaganiec ale to zupełnie inna sunia niż ta , którą zawiozłyśmy do Astaroth mogę powiedzieć , że po tamtej suni ślad zaginął :) obecnie mamy nową odmienioną Lilusię za co ogromnie dziękuję Natali , Januszowi oraz Natalii Mamie :) - dziękuję . Koszyczek Lileczki powoli pustoszeje a nie było ani jednego zapytania o Lilę zero telefonów czy email a poszły dwa pakiety ... załamka Quote
Awit Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Pod koniec m-ca wyśle 10zł, wrzuć mi numer konta, ale też pod koniec m-ca. Lilunia kochana jaka, zsocjalizowana dziewczynka się zrobiła Quote
AGA35 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 kochana lileczko cioteczka Asia z cioteczką Ewą wrzucają do twojego koszyczka 100 zł. Quote
AGA35 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 felka napisał(a):no właśnie cisza:( co u niej? jak pieniązki na hotelik? właśnie w tej chwili wysłałam 40 zł na to samo konto które dostałam poprzednio dla niej. w sumie nie upewniłam się, że miało być to. to teraz pytam ;)? właściciel konta Agnieszka B. poproszę o potwierdzenie jak pieniążek dojdzie i jakieś wieści!:) pieniązki juz są na koncie :-) Quote
Kinia1984 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 AGA35 napisał(a):kochana lileczko cioteczka Asia z cioteczką Ewą wrzucają do twojego koszyczka 100 zł. super! to się Lila ucieszy:) Quote
AGA35 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 poleciało dla lili 140 zł. 40 zł. felka i 100 zł asia i ewa z wołomina Quote
Recommended Posts