Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki przepraszam , że dopiero teraz ale więcej pod tel jestem niż na dogo wybaczcie .

Wydatki były aktualne widziałam , że Ra_dunia prosiła o aktualizację pierwzzej strony ale tam było wszycho aktualne , za hotewlik zapłaciłam dziś 216 zł a sprawa sterylizacji jakoś w tym tygodniu i sunia została umówiona na wtorek . Asia jest po za Dogo ale pomaga psiakom i Lilę zna osobiście bo to właśnie Asia łapała Lilę pod Lidlem , Asia załatwiła sterylizację i jest razem z siostrą sponsorką sterylizacji . BARDZO DZIĘKUJEMY :)

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinia1984 napisał(a):
Lileczka po sterylizacji juz...miała 7 płodów..była bardzo grzeczna, to nie ten pies, nawet weci jej nie poznali..:) wszystko dzieki Natalii i jej rodzinie:) super robota:)

Dobrze ze dziewczynka juz po sterylce...

Posted

[quote name='Kinia1984']Lileczka po sterylizacji juz...miała 7 płodów..była bardzo grzeczna, to nie ten pies, nawet weci jej nie poznali..:) wszystko dzieki Natalii i jej rodzinie:) super robota:)[/QUOTE]

Super!!!! Biedna psiana ale teraz niech dochodzi do zdrowia...

Posted

no właśnie cisza:(
co u niej? jak pieniązki na hotelik? właśnie w tej chwili wysłałam 40 zł na to samo konto które dostałam poprzednio dla niej. w sumie nie upewniłam się, że miało być to. to teraz pytam ;)? właściciel konta Agnieszka B.
poproszę o potwierdzenie jak pieniążek dojdzie i jakieś wieści!:)

Posted

felka dziękujemy :)

Wpłata Twoja poszła na konto Aga35 więc od Agi przeleci do mnie :)

Lileczka faktycznie nie do poznania na ręce dałą się wziąć bez większego trudu , w samochodzie tylko był taki stres , że ja panicznie bałam się czy jej serce nie myśli stanąć , kilka psów już wiozłam i różnie znosiły drogę ale Lileczka po prostu cała się telepie jak galareta . U weta sunia nie narobiła obciachu profilaktycznie był kaganiec ale to zupełnie inna sunia niż ta , którą zawiozłyśmy do Astaroth mogę powiedzieć , że po tamtej suni ślad zaginął :) obecnie mamy nową odmienioną Lilusię za co ogromnie dziękuję Natali , Januszowi oraz Natalii Mamie :) - dziękuję .

Koszyczek Lileczki powoli pustoszeje a nie było ani jednego zapytania o Lilę zero telefonów czy email a poszły dwa pakiety ... załamka

Posted

felka napisał(a):
no właśnie cisza:(
co u niej? jak pieniązki na hotelik? właśnie w tej chwili wysłałam 40 zł na to samo konto które dostałam poprzednio dla niej. w sumie nie upewniłam się, że miało być to. to teraz pytam ;)? właściciel konta Agnieszka B.
poproszę o potwierdzenie jak pieniążek dojdzie i jakieś wieści!:)

pieniązki juz są na koncie :-)