Laura1108 Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Dziękuję za wpłaty Felka :loveu: i Asia & Ewa z Wołomina :loveu: Pieniązki dotarły uzuepłeniłam w 6 poście . Quote
Awit Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Na koniec m-ca poproszę o konto, wyślę 10zł. Gdzie ona jest, w kojcu w hoteliku? Quote
coronaaj Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='Kamila Proc']dzien dobry Lilunia Jak Lilunia sie sprawuje??? Moze jakies zdjecia??? Prosze wejdzcie na watek Mili...potrzebne dobre rady dla DS...moze znacie na Dogo jakiegos behawioryste, szkoleniowca...jest problem. http://www.dogomania.pl/threads/192018-Maleńka-Milka-spała-na-ulicy.-W-DS-próbuje-rządzić-potrzebne-porady!!!?p=15582512#post15582512 Quote
Kamila Proc Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='coronaaj']Jak Lilunia sie sprawuje??? Moze jakies zdjecia??? Prosze wejdzcie na watek Mili...potrzebne dobre rady dla DS...moze znacie na Dogo jakiegos behawioryste, szkoleniowca...jest problem. http://www.dogomania.pl/threads/192018-Maleńka-Milka-spała-na-ulicy.-W-DS-próbuje-rządzić-potrzebne-porady!!!?p=15582512#post15582512 wpadne, choc niewiele moge pomoc Quote
Astaroth Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 coronaaj napisał(a):Jak Lilunia sie sprawuje??? Moze jakies zdjecia??? U Lilki wszystko dobrze. Po sterylce zamieszkała w sypialni. Najpierw grzecznie spała na posłaniu, potem udawała że ona wcale na łóżko nie wchodzi, a teraz ją ciężko zrzucić. Na razie chodziła w twarzowym kołnierzu i wdzianku więc nie robiłam jej zdjęć. Szwy już zdjete, mimo sporego cięcia wszystko zagoiło się ładnie. Jak będzie ładna pogoda w weekend to zrobimy jakąś sesję zdjęciową :) Quote
coronaaj Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Astaroth napisał(a):U Lilki wszystko dobrze. Po sterylce zamieszkała w sypialni. Najpierw grzecznie spała na posłaniu, potem udawała że ona wcale na łóżko nie wchodzi, a teraz ją ciężko zrzucić. Na razie chodziła w twarzowym kołnierzu i wdzianku więc nie robiłam jej zdjęć. Szwy już zdjete, mimo sporego cięcia wszystko zagoiło się ładnie. Jak będzie ładna pogoda w weekend to zrobimy jakąś sesję zdjęciową :) Dzieki Natalia!!!! No widzicie nawet pies przyzwyczaja sie szybko do dobrego...wcale jej sie nie dziwie, ze lubi lozko...super, ze sie goi fajowo...oj Lila Lila... Tylko nam juz nie uciekaj.... Quote
obraczus87 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Dzisiaj poznalalm Lilunie i..... szczęka mi opadła. Wchodze do sypialni, a tam na łóżku usmiechnięta i szczęsliwa Lilka. Myślę sobie - "nie bedę podchodzić za blisko, bo mnie ugryzi".. ale spróbowałam i podeszłam bliżej, a Ona podbiegła na głaskanie. Wyobrażacie to sobie?? Lilka na głaskanie?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Kochani, trzeba sie wziąc ostro za ogłaszanie dziewczyny. Jest bardzo fajna sunią, jest nieduża, wesoła, grzeczna. Swoje potrzeby załatwia na dworze, ładnie chodzi na smyczy. Jest młodziutka, ma około 1,5 roku. A przede wszystkim jest bardzo ładna. :) szkoda, aby tyle czasu czekała na domek. Natalia i Janusz zmienili Lilkę w pełni adopcyjnego psiaka - wielkie dzięki :) LAURA, czy Lila ma jakiekolwiek aktualne ogłoszenia?? Jak stoimy z finansami w ogóle?? Quote
Astaroth Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Za Lilkę za październik wyszło 248zł plus 4zł odrobaczenie, musiałam odrobaczyć wszystkie psy i okazało się że Lilę było z czego :) Niech mi ktoś poda maila żebym mogła wysyłać zdjecia bo wstawianie u mnie bardzo długo trwa i często się wiesza no i jakość jest gorsza a przesłane możecie do ogłoszeń wykorzystać. Quote
Kamila Proc Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 bardzo fajna sunieczka, co tu duzo gadac Quote
coronaaj Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Zdjecia Liluni wspaniale...widac metamorfoze, nie ta sama psina...lozeczko jej pasuje , chyba skapowala, ze DT fajny i pelen milosci...teraz czas na DS... O taka psine jak Lila domki powinny sie bic....ogloszenia, ogloszenia.... Quote
tripti Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 o większość powinny się bić, ale jak wiadomo tego nie czynią... zastój jest straszny w adopcjach :( Quote
Kinia1984 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Labradorka w potrzebie...Zajrzyjcie chociaż... http://www.dogomania.pl/threads/195659-Labradorka-DT-na-cito...inaczej-czeka-j%C4%85-buda-na-wsi-i-rodzenie-p%C3%B3%C5%82-labradork%C3%B3w... Quote
obraczus87 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Kochani, Natalia ma zdjecia Liluni do ogloszen. Czy ktos wysle Jej swojego maila a potem wklei fotki na watek?? Quote
Recommended Posts