Awit Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Pani czeka na Lileczkę:-) Panią znam z widzenia i znam ją jako miłą osobę. Wchodząc do domku, stwierdziłyśmy, że się znamy. Gdybym była psem, chciałabym mieć taką panią:-) Opowiadała jak zobaczyła Lilę, jak do niej podeszła, skoczyła łapkami, przytuliła:-) Ciepła, pełna uczuć, żywa, zrównoważona, mądra kobieta. Miałyśmy mnóstwo wspólnych tematów, oczywiście głównie opartych na psach. Więcej napisałam Laurze w mailu. Domek fajny, aż szkoda, że kilka lat był bez psa. Dałam Pani kontakt do mnie, gdyby miała jakieś pytania, zawsze to jeden telefon więcej mieć nie zaszkodzi. Pani zapraszała mnie za jakiś czas by przyjść, zobaczyć sunię jak się adaptuje. Na jakiś spacer też się umówiłyśmy. I mają rybki tak jak ja:-) I używa cukru trzcinowego tak jak ja:-) Lileczko powodzenia!!!! Quote
obraczus87 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 SUPER!!!!!!! :) A Pani sama pojedzie po Lilunie kochaną?? Jejku ale fantastycznie :) !!!! Quote
Kinia1984 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 sprawdzenie domku to byla chyba formalnosc...:) rzadko kiedy Laura jest zachwycona jak rozmawia z kims przez tel a w tym wypadku byla:) Lila pakuj sie!:) Quote
obraczus87 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Tak mi ta sunia lezala na serduchu. Jak ją zobaczylam taka odmieniona to mi bylo tak szkoda niuni ze nie ma domku :) Quote
Laura1108 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 LILA w swoim wspaniałym domku !!!!!!!!!!!!!!! :laola: Quote
Laura1108 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 AWIT dziękuje Ci z całego serca za wizytę . Astaroth dziękuję , że to co niemożliwe stało się możliwe , że Ty i Twoja rodzina zmieniliście Lilę w cudowną adopcyjną sunię - DZIĘKUJĘ ! Dziękuję wszystkim za wsparcie finansowe , za podrzucanie wątku , za ogólne zainteresowanie , za ogłoszenia . DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM , którzy byli na wątku fizycznie :) Quote
coronaaj Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='obraczus87']Super!!!!!!!!!!!!!!! :) Ale ciesze sie nie macie pojecia.... Cioteczki z Warszawy darmowe chipowanie ---------- Forwarded message ---------- From: Kośnik Anna <[email protected]> Date: 2010/12/1 Subject: czipowanie zwierzat w Warszawie To: "[email protected]" <[email protected]> [FONT=Arial][FONT=Arial]Szanowna Pani[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Uprzejmie informuję, że akcja bezpłatnego czipowania psów i kotów z terenu m.st. Warszawy trwa jeszcze do 15 grudnia 2010r. W tym roku przewidziano zaczipowanie ponad 12 tys psów i kotów tj. ok. 670 na każdą z 18 Dzielnic. [/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]W trybie przetargu nieograniczonego wybrano 16 wykonawców, którzy reprezentowali 112 zakładów weterynaryjnych . Ilość zakładów wet. w poszczególnych Dzielnicach była bardzo różna od 1- 16. Dlatego też wykorzystanie czipów w dzielnicach z większą liczbą lecznic było efektywniejsze. Pomimo tego na dzień dzisiejszy istnieje możliwość zaczipowania psa lub kota w dzielnicy Żoliborz (lecznica ul. Mickiewicza 30 oraz ul. Gojawiczyńskiej 16), Bielany (lecznica ul. Reymonta 12 A oraz ul. Schroegera 72 A), Wola (ul. Prosta 2/14) oraz na Śródmieściu (ul. Graniczna 4 lok. 4). [/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Miasto planuje kontynuację akcji w 2011 roku[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]., informacje w tej sprawie będą zamieszczane na bieżąco w Biuletynie Informacji Publicznej www.bip.warszawa.pl[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial] [/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Z poważaniem[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial] [/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Anna Kośnik[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Biuro Ochrony Środowiska [/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Pl. Starynkiewicza 7/9[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Wydział Spraw Zwierząt[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]tel. 22/ 257 93 69[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]pok. 413[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
Awit Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ależ się cieszę:-) Mam nadzieję, że będą Liluni pilnować jak oka w głowie.... Powodzenia Lileczko!! I do zobaczenia:-) Quote
obraczus87 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Dobrze by bylo aby PAni Lilke zachipowala. Acha wiem ze na pewno Laura powiedziala PAni, ale niech Pani trzyma Ją na smyczy. Nie wiadomo co Lileczce strzeli do główki :) Quote
anetta Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 :multi: Strasznie się cieszę :multi: Po jakiej dzielnicy Lilka będzie się lansować? :cool1: Quote
obraczus87 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Kochani, jesli ktos wie gdzie mozna dostac troszke slomy dla jednego psiaka to prosze o info. Szukam dla Azora staruszka. BEz slomy zamarznie... http://www.dogomania.pl/threads/172860-Mój-Pan-umarł-a-ja-marznę!!!!-Azor-ma-nowa-budę-ale-brakuje-SŁOMY-i-karmy-( Quote
Sylwia K Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 pilnie potrzebna pomoc: http://www.dogomania.pl/threads/197434-dwa-szczeniaki-pilnie-szukaj%C4%85-dt!-Halin%C3%B3w Quote
Laura1108 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Tak mówiłam Pani o smyczce obowiązkowo , mówiłam że Lila uciekła z hoteliku . Ale się cieszę z tego domku :)))))))))))))))))))))))))))))) Quote
Laura1108 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Acha rozliczę wątek Liluni jak tylko Natalia wyśle mi rozliczenie ale reszty raczej nie będzie może jakieś grosiki .... Quote
obraczus87 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Laura1108 napisał(a):Acha rozliczę wątek Liluni jak tylko Natalia wyśle mi rozliczenie ale reszty raczej nie będzie może jakieś grosiki .... Mam nadzieje ze duzo doplacac nie bedzie trzeba! Quote
coronaaj Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 obraczus87 napisał(a):Dobrze by bylo aby PAni Lilke zachipowala. Acha wiem ze na pewno Laura powiedziala PAni, ale niech Pani trzyma Ją na smyczy. Nie wiadomo co Lileczce strzeli do główki :) Bobrze by bylo tym bardziej, ze zachipowanie darmowe do 15 grudnia. Kiedy Lila jedzie do nowego domku? Quote
obraczus87 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 coronaaj napisał(a):Bobrze by bylo tym bardziej, ze zachipowanie darmowe do 15 grudnia. Kiedy Lila jedzie do nowego domku? Juz jest w nowym domku!!!!!!!! Quote
OLUTKA55 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 jak miło ze sa takie szczesliwe zakonczenia Lila pilnuj sie ,powodzenia psinko Quote
coronaaj Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 OLUTKA55 napisał(a):jak miło ze sa takie szczesliwe zakonczenia Lila pilnuj sie ,powodzenia psinko To wspaniale, ze Lila juz w nowym domku!!! Czekamy na jakies foty z nowego domeczku. Quote
Recommended Posts