Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Laura1108 napisał(a):
Lileczko nic się u ciebie nie dzieje :( Ciotki poszły z wątku nawet nie ma komu podrzucić bidy ... Z ogłoszeń też cisza .

Prosimy o pomoc naprawdę sytuacja nie jest wesoła :-(:-(

Na pewno wszystko się ułoży, będzie dobrze.Ja na razie nie mam za bardzo jak, ale może coś w następnym miesiącu się uda dorzucić.

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Laura1108 napisał(a):
Natalia podesłała mi podsumowanie września ( policzony cały wrzesień ) bo poprosiłam i wyszło 216 zł z karmą :loveu::loveu::loveu: Natalia z Januszem potraktowali lilunię bardzo ulgowo ponieważ wszystkie psy powyżej 10 kg mieszczą się w stawce 12 zł za dobę - bardzo dziękuję .

Super fajni i ludzcy ludzie...zreszta znam ich osoboiscie...dalej nie wim ile taka sterylka plus usg bedzie kosztowac???

Posted

Kamila Proc napisał(a):
ale pracy - brawo!!!

to jedno :) a drugie to teraz trzymajcie kciuki za telefony!!! i jeszcze za jakieś dodatkowe grosiki.... Lila prosi, żeby nie wrócić na ulicę czy do schronu...

Posted

AGA35 napisał(a):
no dziewuszko na początek zapraszamy i o grosik prosimy ;-)

prosimy.... tu to już chyba jawnie żebrzemy...

a ogłoszenia Lilki już w toku? jakieś zapytania były? nie jest to pies o super wyglądzie do adopcji, taki pospolity raczej :( przyszłego właściciela musi chwycić historia małej, albo to, że grozi Jej odwiezienie do schronu :(