AGA35 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 i na dobranoc lileczka na początek zaproszona :-) Quote
Ra_dunia Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Potrzebna koniecznie aktualizacja. Ile wpłacono, ile wydano, ile brakuje. Z pierwszej strony nic nie wynika :( Jak ktoś tu zajrzy to nic nie wie... Jaki jest koszt hotelu miesięcznie? Quote
obraczus87 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Ponadto nie wiem ale wydaje mi się, że to już czas na sterylkę. Suka zgłoszona na wątku sterylkowym, ale nie ma w ogole ustalen.. co, gdzie, kiedy... żeby zaraz się nie okazało, że na aborcję za późno, a szczeniaki trzeba usypiac. Quote
Ra_dunia Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 A to już pewne, że jest szczenna? Kto odpowiada z Lilę? Quote
obraczus87 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Nie jest pewne, a sterylke trzeba tak czy siak zrobić. Za Lilę jest odpowiedzialna Laura1108. Quote
tripti Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Laura1108 napisał(a):Natalia podesłała mi podsumowanie września ( policzony cały wrzesień ) bo poprosiłam i wyszło 216 zł z karmą :loveu::loveu::loveu: Natalia z Januszem potraktowali lilunię bardzo ulgowo ponieważ wszystkie psy powyżej 10 kg mieszczą się w stawce 12 zł za dobę - bardzo dziękuję . Ra_duniu chyba 12 zł za dobę... tak Magda pisała, ale nie może być regularnie na dogo i się trochę wszystko rozmywa :( a Lilka nie ma żadnej stałej deklaracji... Quote
obraczus87 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 A mnie sie wydaje ze 10zł za doba, ale to trzeba zapytac albo Laure, albo Natalie :) Quote
tripti Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 obraczus87 napisał(a):A mnie sie wydaje ze 10zł za doba, ale to trzeba zapytac albo Laure, albo Natalie :) no to trzeba zweryfikować, bo ja tylko taki wpis znalazłam na wątku, może są inne. Quote
Astaroth Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 8zł za dobę. Jutro będę pisać do Laury w sprawie sterylki. Na przyszły tydzień chciałabym już ją umowić. Quote
tripti Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Astaroth napisał(a):8zł za dobę. Jutro będę pisać do Laury w sprawie sterylki. Na przyszły tydzień chciałabym już ją umowić. o to bardzo łaskawie. Dziękujemy! to teraz wszystko już jasne. A jeszcze jakbyś mogła to daj nam znać jak z karmą? czy to dodatkowo? Quote
obraczus87 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Natalia dzieki za pojawienie sie na watku ;) Justynko, to jest cena juz z karma. Tego jestem pewna :D Quote
tripti Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 obraczus87 napisał(a):Natalia dzieki za pojawienie sie na watku ;) Justynko, to jest cena juz z karma. Tego jestem pewna :D no to jeszcze milej :) czyli na miesiąc potrzeba 240/248 zł :) plus dopłata 25 % za sterylkę. Deklaracji stałych brak... Quote
tripti Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 dziś Soema napisała na wątku sterylkowym następującą wiadomość: "Bardzo proszę WSZYSTKICH, którzy zgłaszali sunie o napisanie, czy i kiedy zabieg się odbył/się odbędzie! Musimy wiedzieć jakimi kwotami będziemy dysponować, bo kolejka się wydłużyła. Proszę zgłaszających o uzupełnienie cen zabiegu!" [SIZE=2] Quote
Ra_dunia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 8 zł to bardzo korzystna cena :) Czyli potrzeba 245 zł (tak w zaokrągleniu ;) ) + coś na sterylkę... Ile może wynosić koszt sterylizacji? to chyba teraz priorytet??? Quote
obraczus87 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Lila stoi w kolejce na watku sterylkowym. Poniewaz w gre wchodzi sterylka aborcyjna, jest poza kolejnością. Wiem, że Natalia miała bardzo korzystną ofertę sterylki u swojego weta. Nie wiem za ile dokłądnie. Tutaj potrzebne są natychmiastowe decyzje. Quote
Ra_dunia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 super! Wisz orientacyjnie jaki będzie koszt? Quote
obraczus87 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='Astaroth']Lilka jedzie we wtorek na sterylke :) super !!!!!!!!!!!!!!!!!! Natalia tylko jesli sterylka ma byc refundowana z watku sterylkowego to: - faktura musi byc wystawiona na: Sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt ul. Rynek 3 27 - 600 Sandomierz [FONT="]NIP:[/FONT][FONT="] 864-17-77-063[/FONT] Natalia czy pani Dr bedzie czekac na wplate z watku sterylkowego czy Ty musisz zaplacic juz teraz?? Quote
Astaroth Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Sterylkę robią dziewczyny u swojego weterynarza więc już one się tym zajmą. Ciekawa jestem jak się Lilka będzie zachowywać w domu po sterylce :) Quote
Kinia1984 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 ja z Laura wioze Lile na sterylke we wtorek rano. Sterylka bedzie w Wołominie na Powstancow a koszt sterylki pokryje darczynca ktory chce byc anonimowy;) Quote
Recommended Posts