Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponadto nie wiem ale wydaje mi się, że to już czas na sterylkę. Suka zgłoszona na wątku sterylkowym, ale nie ma w ogole ustalen.. co, gdzie, kiedy... żeby zaraz się nie okazało, że na aborcję za późno, a szczeniaki trzeba usypiac.

Posted

Laura1108 napisał(a):
Natalia podesłała mi podsumowanie września ( policzony cały wrzesień ) bo poprosiłam i wyszło 216 zł z karmą :loveu::loveu::loveu: Natalia z Januszem potraktowali lilunię bardzo ulgowo ponieważ wszystkie psy powyżej 10 kg mieszczą się w stawce 12 zł za dobę - bardzo dziękuję .

Ra_duniu chyba 12 zł za dobę... tak Magda pisała, ale nie może być regularnie na dogo i się trochę wszystko rozmywa :( a Lilka nie ma żadnej stałej deklaracji...

Posted

obraczus87 napisał(a):
A mnie sie wydaje ze 10zł za doba, ale to trzeba zapytac albo Laure, albo Natalie :)

no to trzeba zweryfikować, bo ja tylko taki wpis znalazłam na wątku, może są inne.

Posted

Astaroth napisał(a):
8zł za dobę. Jutro będę pisać do Laury w sprawie sterylki. Na przyszły tydzień chciałabym już ją umowić.

o to bardzo łaskawie. Dziękujemy! to teraz wszystko już jasne. A jeszcze jakbyś mogła to daj nam znać jak z karmą? czy to dodatkowo?

Posted

obraczus87 napisał(a):
Natalia dzieki za pojawienie sie na watku ;)

Justynko, to jest cena juz z karma. Tego jestem pewna :D

no to jeszcze milej :)

czyli na miesiąc potrzeba 240/248 zł :) plus dopłata 25 % za sterylkę. Deklaracji stałych brak...

Posted

dziś Soema napisała na wątku sterylkowym następującą wiadomość:
"Bardzo proszę WSZYSTKICH, którzy zgłaszali sunie o napisanie, czy i kiedy zabieg się odbył/się odbędzie!
Musimy wiedzieć jakimi kwotami będziemy dysponować, bo kolejka się wydłużyła.

Proszę zgłaszających o uzupełnienie cen zabiegu!"
[SIZE=2]

Posted

Lila stoi w kolejce na watku sterylkowym. Poniewaz w gre wchodzi sterylka aborcyjna, jest poza kolejnością. Wiem, że Natalia miała bardzo korzystną ofertę sterylki u swojego weta. Nie wiem za ile dokłądnie.

Tutaj potrzebne są natychmiastowe decyzje.

Posted

[quote name='Astaroth']Lilka jedzie we wtorek na sterylke :)

super !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Natalia tylko jesli sterylka ma byc refundowana z watku sterylkowego to:

- faktura musi byc wystawiona na:

Sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt
ul. Rynek 3

27 - 600 Sandomierz

[FONT=&quot]NIP:[/FONT][FONT=&quot] 864-17-77-063[/FONT]

Natalia czy pani Dr bedzie czekac na wplate z watku sterylkowego czy Ty musisz zaplacic juz teraz??