Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinia1984 napisał(a):
w sobote Pani przyjedzie do Astaroth poznac Lilkę, jesli milosc bedzie obustronna to wtedy po niedzieli wizyta:)

super, trzymam kciuki! Ja mysle ze Pani sie w Niej zakocha. Ona taka milusińska sie zrobiła, że szok :)

Posted

Kinia Ty paskudo ! :) Zapeszysz mi domek ;)

OK zaraz sobota trzymać kciuki skoro już wszyscy wiedzą . Domek jedzie jutro my do domku po niedzieli :) Aby się zakochali w Lileczce .

Posted

obraczus87 napisał(a):

Laura zrob prosze aktualizacje wplat :)

W 6 poście są aktualizacje ... czegoś brakuje ? Jak tak to wybaczcie pewnie coś albo wzrok albo pamięć szwankuje albo to i to . Przeleciałam teraz wpłaty na konto i wydaje mi się , że wszytsko tam jest .

Posted

Laura1108 napisał(a):
W 6 poście są aktualizacje ... czegoś brakuje ? Jak tak to wybaczcie pewnie coś albo wzrok albo pamięć szwankuje albo to i to . Przeleciałam teraz wpłaty na konto i wydaje mi się , że wszytsko tam jest .

Acha oki. Myslalam ze ktokolwiek wspomógł w listopadzie kruszynke :(

Posted

obraczus87 napisał(a):
i jak wizyta???????????

Wizyta albo niedziela albo wtorek :)

Raczej wtorek póki co czekam na info od kilku dogomaniackich cioteczek .

Domek raczej na pewno super wizyta to tylko profilaktycznie , przegadałam z Panią trochę czasu przez tel i musze powiedzieć , że naprawdę Pani wydaje się być wspaniałym człowiekiem :)