Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tripti napisał(a):
smutne, bo na wątku był ruch i skończył się w momencie umieszczenia psa w hotelu :(

Normalka :( niestety... a jeszcze kasa na sterylke potrzebna.. nie wiem skąd brać kasę na to wszystko :(

Posted

obraczus87 napisał(a):
Normalka :( niestety... a jeszcze kasa na sterylke potrzebna.. nie wiem skąd brać kasę na to wszystko :(

a zglosic sunie do funduszy sterylkowego mozna , skoro jest w hoteliku - tylko uzgodnic z wetem, ze zaplata na fakturke po zabiegu...

Posted

Każdy wie , że skoro już pies bezpieczny w DT to nikt nie wywali na ulicę a odwiezienie psa do schronu to nie taka prosta sprawa bo za dużo formalności chociaż ja z całą pewnością nie pozwolę sobie na rosnący dług u Astaroth ponieważ na pewno nie będę miała z czego go spłacić więc z dwojga złego lepszy powrót do schroniska i tam dalsze szukanie domu niż rosnący w nieskończoność dług .

Póki co wykupiłam pakiet ogłoszeń i czekam na konto do wpłat i zaraz po tym będą ogłoszenia a z Allegro jak na razie nie było żadnego zapytania . Nie spodziewam się nawet by było wielu chętnych na adopcję Lili :(

Posted

tripti napisał(a):
smutne, bo na wątku był ruch i skończył się w momencie umieszczenia psa w hotelu :(

obraczus87 napisał(a):

Ano... To bardzo przykre, ale staje się normą.

Trzeba by bazarkami podgonić. I zrobić akcję opłacania doby ale jako stałe deklaracje może... a najważniejsze sa ogłoszenia. Jeśli jest jakiś dobrze działający bazarek z ogłoszeniami to ja zapłacę za pakiet.

Posted

mmd napisał(a):
Ano... To bardzo przykre, ale staje się normą.

Trzeba by bazarkami podgonić. I zrobić akcję opłacania doby ale jako stałe deklaracje może... a najważniejsze sa ogłoszenia. Jeśli jest jakiś dobrze działający bazarek z ogłoszeniami to ja zapłacę za pakiet.

są bazarki, ale na realizację trzeba troszkę poczekać, chyba Magda gdzieś już zamówiła pakiecicik, ale im więcej tym lepiej. Jak teraz nawet szczeniaki długo domów szukają, to co dopiero dorosłe psy...

No nic, może warto policzyć na ile opłacony ma pobyt Lila i żebrać :( bo już od dłuższego czasu nikt nie podarował Lili ani jednego dzionka...

Mimo wszystko wierzę, że Ci co opłacili dzionki we wrześniu, wrócą też w październiku czy listopadzie :) ja wrócę :)

Posted

ja też wrócę! na pewno wrócę w pażdzierniku tak jak obiecałam! jak tylko będę po wypłacie, niewiele tego będzie ale na pewno dla lileczki kilka dni będzie :) dla Mordziaczka.