coronaaj Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 tripti napisał(a):potrzebne kolejne dzionki dla biednej Lileczki! Cioteczki pomozcie Liluni... Quote
tripti Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 kto dorzuci dziś jeden dzioneczek dla Liluni? Quote
Laura1108 Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Uaktualniłam 6 post . DZIĘKUJĘ za wsparcie Lileczki :) Lilunia nadal prosi o wsparcie 8 zł - jedna doba to tak niewiele :) Quote
Saththa Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Pomocy pomocy, jeden dzionek 8 złoty. Quote
tripti Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Saththa napisał(a):Pomocy pomocy, jeden dzionek 8 złoty. smutne, bo na wątku był ruch i skończył się w momencie umieszczenia psa w hotelu :( Quote
Saththa Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 A do kiedy ma opłacony ten hotelik? Może by zmienić temat? Wróciła, jest w hoteliku ale bez pomocy wróci na ulicę :-( Quote
obraczus87 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 tripti napisał(a):smutne, bo na wątku był ruch i skończył się w momencie umieszczenia psa w hotelu :( Normalka :( niestety... a jeszcze kasa na sterylke potrzebna.. nie wiem skąd brać kasę na to wszystko :( Quote
beataczl Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 obraczus87 napisał(a):Normalka :( niestety... a jeszcze kasa na sterylke potrzebna.. nie wiem skąd brać kasę na to wszystko :( a zglosic sunie do funduszy sterylkowego mozna , skoro jest w hoteliku - tylko uzgodnic z wetem, ze zaplata na fakturke po zabiegu... Quote
Laura1108 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Każdy wie , że skoro już pies bezpieczny w DT to nikt nie wywali na ulicę a odwiezienie psa do schronu to nie taka prosta sprawa bo za dużo formalności chociaż ja z całą pewnością nie pozwolę sobie na rosnący dług u Astaroth ponieważ na pewno nie będę miała z czego go spłacić więc z dwojga złego lepszy powrót do schroniska i tam dalsze szukanie domu niż rosnący w nieskończoność dług . Póki co wykupiłam pakiet ogłoszeń i czekam na konto do wpłat i zaraz po tym będą ogłoszenia a z Allegro jak na razie nie było żadnego zapytania . Nie spodziewam się nawet by było wielu chętnych na adopcję Lili :( Quote
majku33krakow Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 czesc wam,biedna lili.do schronu odwiesc jej nie mozna. Quote
Awit Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Jest mi bardzo przykro, chciałabym, ale nie mogę, normalnie nie mam z czego. Żebym tak długów nie miała..... Quote
mmd Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 tripti napisał(a):smutne, bo na wątku był ruch i skończył się w momencie umieszczenia psa w hotelu :( obraczus87 napisał(a):Normalka :( niestety... a jeszcze kasa na sterylke potrzebna.. nie wiem skąd brać kasę na to wszystko :( Ano... To bardzo przykre, ale staje się normą. Trzeba by bazarkami podgonić. I zrobić akcję opłacania doby ale jako stałe deklaracje może... a najważniejsze sa ogłoszenia. Jeśli jest jakiś dobrze działający bazarek z ogłoszeniami to ja zapłacę za pakiet. Quote
mysza 1 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Zaglądam do niuni, niestety mam kilka psów na utrzymaniu, bez deklaracji i jest ciężko:-( Ale w przypływie gotówki postaram się pomóc. Quote
tripti Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 mmd napisał(a):Ano... To bardzo przykre, ale staje się normą. Trzeba by bazarkami podgonić. I zrobić akcję opłacania doby ale jako stałe deklaracje może... a najważniejsze sa ogłoszenia. Jeśli jest jakiś dobrze działający bazarek z ogłoszeniami to ja zapłacę za pakiet. są bazarki, ale na realizację trzeba troszkę poczekać, chyba Magda gdzieś już zamówiła pakiecicik, ale im więcej tym lepiej. Jak teraz nawet szczeniaki długo domów szukają, to co dopiero dorosłe psy... No nic, może warto policzyć na ile opłacony ma pobyt Lila i żebrać :( bo już od dłuższego czasu nikt nie podarował Lili ani jednego dzionka... Mimo wszystko wierzę, że Ci co opłacili dzionki we wrześniu, wrócą też w październiku czy listopadzie :) ja wrócę :) Quote
felka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 ja też wrócę! na pewno wrócę w pażdzierniku tak jak obiecałam! jak tylko będę po wypłacie, niewiele tego będzie ale na pewno dla lileczki kilka dni będzie :) dla Mordziaczka. Quote
AGA35 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 wrócą kochane cioteczki , nie zostawia lili samej :-) Quote
Laura1108 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Tak pakiecik zamówiłam i zapłaciłam więc na pewno niebawem będą ogłoszenia :) Czekamy z niecierpliwością . Quote
Kinia1984 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 niunia pokaż sie i popros o grosiki:) Quote
Recommended Posts