coronaaj Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Kamila Proc']czekamy na wiesci[/QUOTE] jakies moze info no i pics... Quote
coronaaj Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Kamila Proc']pic mile widziane ofkors[/QUOTE] Jak nie ma zdjec z nowego domku to moze jakies wiesc sa??? Quote
Astaroth Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 do mnie Pani dzwoniła w niedziele bo pytała o szczepienia i mówiła że wszystko jest dobrze. Lilka chodzi za nią krok w krok, miała już też spotkanie z dziećmi (chyba wnukami ale nie jestem pewna) i podobno bardzo ładnie się zachowywała, dawała sie głaskać itd. Quote
Kinia1984 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 napisze laurze zeby o jakies foty sie upomniala:) Quote
coronaaj Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Astaroth']do mnie Pani dzwoniła w niedziele bo pytała o szczepienia i mówiła że wszystko jest dobrze. Lilka chodzi za nią krok w krok, miała już też spotkanie z dziećmi (chyba wnukami ale nie jestem pewna) i podobno bardzo ładnie się zachowywała, dawała sie głaskać itd.[/QUOTE] To super sa wiesci, ze wszystko OK!!!! Jdnak foty bylyby super!!! Quote
Astaroth Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 czy przelew za Lilkę wyszedł? bo ja jeszcze nie dostałam Quote
Laura1108 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Wyszedł w piątek Natalio , przepraszam ale musiałam pofatygować się do banku a że tam się trochę stoi to dopiero w piątek miałam z kim Laurę zostawić żeby postać poł godziny w kolejce . Daj znać czy doszły pieniądze bo powinny być bezapelacyjnie . Quote
coronaaj Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Kamila Proc']do siego roku Liluni , Wszyskim cioteczkom, pieskom, kotkom Niech w Nowym Roku - świat będzie dla Ciebie, pełen ciepła... radości...i Przyjaciół... A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie: miłości...serdeczności... pogody ducha... i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra! Najwspanialszego... Pełnego uroku - Nowego Roku 2011!!! By miłość królowała! By radość panowała! By szczęście Ciebie szukało! I zdrowie dopisywało!” Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala Quote
coronaaj Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Kamila Proc napisał(a):pierwsza u Lili w tym roku, aha Jak Lila w Nowym Roku? Quote
coronaaj Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Kamila Proc napisał(a):pozdrowienia dla suni Czy sa jakies wiesci z nowego domku? Moze foty? Quote
Laura1108 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Fotek ni ma pewnie najprędzej będą jak si,e zrobi ciepło i sama pojadę w odwiedziny do Lileczki i Awit :) oczywiście telefoniczny kontakt był i u Lileczki wszystko super Pani mówi o niej w samych superlatywach taki mały psi ideał ale i rodzinka chyba idealna :) Postaram sie wyprosic jakies focie :) Quote
Kamila Proc Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 a my caly czas pamietamy o suni i cieszymy sie jej szczesciem Quote
wanda szostek Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Do wszystkich kochających psy a szczególnie pokrzywdzonych przez los i STARUSZKÓW Wznowiła działalność "Skarbonka" rozi. Jest to konkretna pomoc dla dużej liczby piesków starych w schroniskach. Proszę zapoznajcie się z jej założeniami na wątku http://www.dogomania.pl/threads/112210-UWAGA!-WRACAMY!-Post-1351!-**skarbonka** i poznajcie ich rezultaty w schronisku Białej Podlaskiej http://www.dogomania.pl/threads/184079-CZWARTY-ETAP-**skarbonka**-CZWARTY-ETAP/page3 A potem jeżeli uznacie , że warto dołączcie do nas i propagujcie ideę dalej nawet poza Dogomanię Sprawa naprawdę jest warta zaangażowania. Quote
felka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 hop hop, już jest ciepło:))) zdjęcie zdjęcie prosimy zdjęcie:))) Quote
obraczus87 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 co słychac u Lilki?? Czy byla moze wizyta poadopcyjna?? Z mila checia zobaczylabym nowe fotki... Quote
coronaaj Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='felka']hop hop, już jest ciepło:))) zdjęcie zdjęcie prosimy zdjęcie:)))[/QUOTE] Zobaczymy jak dlugo bedzie to ciepelko....ale zdjecia to mile widziane. Quote
Recommended Posts