Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga zdjecia do wyborczej sie tearz do Camary wysyla, nie wiem jak z dziennikiem, jak dzisaj do ciebie podjade to wezme kilka plakatow, niestety nieduzo bo jestemz agoniona przed wyjazdem, ale na swoich szlakach powiesze

Posted

Kiwuś jak najwięcej weź i pomóz mi błagam, bo ja naprawdę nie wyrabiam. :lol:

Posted

no co ty? :lol:
przez 3 dni albo sie budzilam co godzine w nocy do maluchow albo nie spalam wcale, jeszcze egzamin mialam, w sobote jade a musze jeszcze miliony spraw pozalatwiac
ale pomoge pomoge

Posted

Zahir jest cudniasty...:loveu: I przytulać się daje i całować po pucholku i tak głowe wtula w człowieka, i tak ufnie patrzy w oczy, i w ogóle jest no po prostu :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Dokładnie tak. Rozstanie z nim będzie dla mnie bardzo trudne....a spacery z nim to czysta przyjemność. idzie pięknie przy nodze, nie obszczekuje psów..., nie rzuca się na dzieci. Przy moim Hugu to nowośc dla mnie. ideał

Posted

zahir boi się chyba gabinetu, albo wieczorego sam na sam. U mojej mamy nic nie niszczył, a teraz znów kocyk zgryziony, pudełka zgryzione. :shake:

Posted

A to łobuziak :mad: ;)
On musi się czuć bardzo niepewnie. Aga dałaś mu poczucie stabilizacji i domu. Teraz pewnie nie wie co jest grane :shake:
I co będzię? Może zostać w gabinecie?

Posted

rk66 napisał(a):
A to łobuziak :mad: ;)
On musi się czuć bardzo niepewnie. Aga dałaś mu poczucie stabilizacji i domu. Teraz pewnie nie wie co jest grane :shake:
I co będzię? Może zostać w gabinecie?

No może zostać może.. ale szkody codziennie jakieś. dzisiaj zgryzł kabel od klawiatury. To juz drugi kabel (ostatni zgryzł inny pies przeze mnie tam przechowywany juz nie pamiętam który...) jak tak dalej pójdzie, to z torbami pójdę. on wyamaga mojej uwagi, miziania, jak mu znikam to się niepokoi...Dziś odkryłam że podaje łapę i siada na komendę.
je tylko suchą karmę. Drań wzgardził pysznym jedzonkiem od Asieq - mięskiem z makaronikiem i sosikiem. Kupiłam ogromny wór karmy dla dużych psów, bo taki najtaniej wychodzi , a jak wydam zahira zamierzam resztę wakacji poświecić na ratowanie psów. (małgosia juz się zgodziła, aby pewien pies ze schronu zamieszkał tu po zahirze).

Posted

Ten pies jest tak cudowny że az brak słów. jutro ma szansę -bo ogłoszenie się ukaże, ja waruję od rana w domu.

Posted

Już kilka telefonów było, ale akurat nie da niego... jedna pani chce kudłata mała suczkę, drugi pan dużego młodego do ogrodu (luzem puszczony ma być i spać w garażu ogrzewanym), trzecia pani mówi, ze węxmie największa bidę ale po remoncie - gdzieś w sierpniu...Wszystkie kontakty pilnie notuję i wykorzystam dla piesków

Posted

Ojej, to mnie Zahirek zmartwił, mam nadzieję, że to tylko przejściowe zachowanie :nono:
AgaG , czy macie cos do zaproponowania temu panu z ogrodem, bo u nas jest piekna sunia, mix bernardyna - Prima, ok.9 mies., już po sterylce, jakby co.

Posted

[quote name='AgaG']Już kilka telefonów było, ale akurat nie da niego... jedna pani chce kudłata mała suczkę, drugi pan dużego młodego do ogrodu (luzem puszczony ma być i spać w garażu ogrzewanym)...

Aga w razie czego, to średniokudłata 4 miesięczna suczka czeka u Biafry:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26892&highlight=na+buta

i pies do garażu też czeka w kolejce:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27495

ja tylko tak sobie niechcący nadmieniam ;) nie żebym się narzucała :roll:
:lol:

Posted

[quote name='Camara']Aga w razie czego, to średniokudłata 4 miesięczna suczka czeka u Biafry:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26892&highlight=na+buta

i pies do garażu też czeka w kolejce:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27495

ja tylko tak sobie niechcący nadmieniam ;) nie żebym się narzucała :roll:
:lol:
Bardzo dobrze, że mnie informujesz. dzięki. ja się staram jak mogę kontakty wykorzystać, ale dla mojego pupilka przecudnegfo jeszcze nic nie mam, a to bajka nie pies..:loveu: :loveu: :loveu: Słodycz na łapach, która wciąż mi buzi daje.

Posted

Zahir na szczeście nie wyje, gdy zostaje sam... uwielbiam go...

Posted

AgaG napisał(a):
Zahir na szczeście nie wyje, gdy zostaje sam... uwielbiam go...

Agnieszko, plakaty Zahirka tak samo jak Azy rozwieszone w mistrzejowicach, na dąbiu, na rądzie grzegórzeckim, bedzie więcej miejsc...

Posted

bardzo Ci dziekuję... wciaz nie mam propozycji żadnego domu dla niego...Zaraz idę z nim na specer. całe szczęscie, że mam wakcje, bi bm padła od tej liczby spacerów:lol: :evil_lol:

Posted

AgaG napisał(a):
całe szczęscie, że mam wakcje, bi bm padła od tej liczby spacerów:lol: :evil_lol:

a podobno ruch to zdrowie ;-):evil_lol:

Agnieszko napisze ci jeszcze smska, ale postaram się i ja z Zachirem na smyczy trochę poruszać;-)
Plakacików jeszcze troche zostalo, ale bulwary wiślane w okolicach dabia też oblepiłam..
Jak isę skończą, zgłosze się po nastepne :-)

Posted

bardzo Ci dziekuję.... Oby znalazł szybko dom, bo bardzo bardzo sie do mnie przywiązuje, a ja do niego i za chwilę dramat będzie:-( :-(