AgaG Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 :eviltong: :eviltong: Oj dziewczyny dziewczyny, co ja bym bez was zrobiła , nic tylko :wallbash: :flaming: :flaming: :flaming: Quote
Asieq Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 AgaG napisał(a)::eviltong: :eviltong: Oj dziewczyny dziewczyny, co ja bym bez was zrobiła , nic tylko :wallbash: :flaming: :flaming: :flaming: Lepiej nie Agnieszko... :mdleje::modla: :modla: Quote
AgaG Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Tak sobie myślę, że skoro dla Zahira nie mam jeszcze domu 9choc pani na horyzoncie jest) to jeszcze trudniej bedzie Nortonowi... niestety ludzie którzy dzwonią w sprawie duzych psów chca je ....na łańcuch... Quote
erka Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Jesteśmy niezmiernie wdzięczne wszystkim dziewczynom z Krakowa, które tak sie zaangażowały w szukanie domku dla Zahirka. :loveu: :loveu: :loveu: A szczególne podziekowania dla nieocenionej AgiG, do której dzisiaj jedzie nastepna nasza sunia-Ksara, też przemiła , kochana sunieczka. AGNIESZKO Z CAŁEGO SERCA DZIĘKUJEMY CI ZA POMOC :iloveyou: A do Krakowa jedzie dzisiaj nie tylko Ksara, ale również Prima, mix bernardynki, której domek również znalazła AgaG. :multi: Quote
AgaG Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 zahirek to bóstwo na pewno domek znajdzie, jedna fajna pani go chce dopiero z początkiem sierpnia to trochę późno, ale ja i tak mam czeredę...więc bęedzie dobrze, musi być.... może dziś kotuniowi zdjęcia zrobię. Acha zahir uwielbia koty!!!!! liże je i mruczy do nich kołysanki:loveu: :loveu: Quote
Asieq Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Plakaciki Azy i Zahirka zawisły na bramach, rynnach, murach, sklepech itp :smile: Dzięki Black Sheep - miło się z Tobą wieszało, mam nadzieje, że Cię nie zagadalam :smile: ps. Jak egzamin? Wciąż jednak zostało sporo plakatów do powieszania, każdy z nich jest szansą dla Zahira! Quote
AgaG Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Dziękuję Wam bardzo....zahirek już mieszka w mieszkaniu mojej Mamy. Własnie przeniosłam mu spanko i wór suchej karmy z gabinetu. No i dziś dołączyła Ksara - na razie bardzo wystarszona ale przemiła :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asieq Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 black_sheep napisał(a):To była czysta przyjemność:):):) :lol: :oops: Quote
AgaG Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Zahir i ksara miały dzis sesję zdjęciową. Komu moge przesłac zdjęcia do wstawienia? Quote
AgaG Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Już wysyłam. komentarze mile widziane!! :loveu: Zahir jest boskim psem!! Quote
black sheep Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 oki, a ja ci teraz tez wysle mamona, zebys sprawdzila czy to on Quote
black sheep Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Lubie, gdy psiaki wchodzą mi na głowe:cool3: Dasz całuska??:oops: Ksara daje bardzo fajne całuski!:loveu: Jesteś moją przytulanką:) Ksara jest malutka, a ja taaaki duży Ja też chce być głaskany! Spójrz mi w oczy, i powiedz że mnie kochasz!:loveu: Quote
AgaG Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Tak Kiwi, ale nie dzwoń do mnie, bo dziś śpię z zahirem i Ksarą u mamy, a ona ma telefon wyłączony (jutro dyzur ma mój mąż to będziesz mogła dzwonić:lol: :lol: Quote
kiwi Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 dobra,zadzwonie kiedy indziej jak dostane jakas wyplate to przesle ci troche grosza, nie wiem ile bo nie wiem ile dostane kupilam dzisija jedna taka smycz, krotka bo na 1m20 wiec do spacerow nienajleosza ale do wysylania do nowego domu albo w podroz super, ale obroza to tak sie reguluje ze nawet na słonia moglaby byc ;) w zuciu nie widzialam psa ktory mialby taka szyje, a nawet dwoch psow, ktore by taka w sumie mialy ;) ale jak sie ja zmniejszy to wychodzi cos troche mniejszego niz na moja yode, wiec w sumie przydatne Quote
Asieq Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 ;-) kiwi uściski śle!!! z opisu pozwyższego wynika, że wsztko idzie po twojej myśli, to super, bardzo się cieszę:-) Quote
kiwi Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 asieq cos mi tu nie pasuje nie powinnas juz chodzic w kurtce? ;) ZOSTALY TYLKO 3 DNI ALE PODMEINILAM http://www.allegro.pl/show_item.php?item=114823916 allegro zrobilo mnie na szaro :( jak chcialam podmienic miniaturke, to skasowali mnie za dwie aukcje zahir ma wiec dwie, jedna na 6 dni a druga na 3, obie wyroznione troche to bez sensu, Quote
AgaG Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 dzięki Kiwi, ale waszego dialogu z Asieq to zupelnie nie rozumiem:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Asieq Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 kiwi napisał(a):asieq cos mi tu nie pasuje nie powinnas juz chodzic w kurtce? od sierpnia..przez 6 miesięcy mam nadzieje:-) Aga:loveu: - tak sobie gaworzymy:-) Quote
Magdarynka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Wznowiłam aukcję Zahira, ale widzę, że Kiwi już go wystawiła, więc zamykam aukcję... Podobno admini allegro robią jakieś cyrki w takich sytuacjach... Głupio byłoby, gdyby zawiesili konto kiwi czy moje :mad: Quote
Recommended Posts