Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:eviltong: :eviltong: Oj dziewczyny dziewczyny, co ja bym bez was zrobiła , nic tylko :wallbash: :flaming: :flaming: :flaming:

Posted

AgaG napisał(a):
:eviltong: :eviltong: Oj dziewczyny dziewczyny, co ja bym bez was zrobiła , nic tylko :wallbash: :flaming: :flaming: :flaming:

Lepiej nie Agnieszko... :mdleje::modla: :modla:

Posted

Tak sobie myślę, że skoro dla Zahira nie mam jeszcze domu 9choc pani na horyzoncie jest) to jeszcze trudniej bedzie Nortonowi... niestety ludzie którzy dzwonią w sprawie duzych psów chca je ....na łańcuch...

Posted

Jesteśmy niezmiernie wdzięczne wszystkim dziewczynom z Krakowa, które tak sie zaangażowały w szukanie domku dla Zahirka. :loveu: :loveu: :loveu:

A szczególne podziekowania dla nieocenionej AgiG, do której dzisiaj jedzie nastepna nasza sunia-Ksara, też przemiła , kochana sunieczka.

AGNIESZKO Z CAŁEGO SERCA DZIĘKUJEMY CI ZA POMOC :iloveyou:

A do Krakowa jedzie dzisiaj nie tylko Ksara, ale również Prima, mix bernardynki, której domek również znalazła AgaG. :multi:

Posted

zahirek to bóstwo na pewno domek znajdzie, jedna fajna pani go chce dopiero z początkiem sierpnia to trochę późno, ale ja i tak mam czeredę...więc bęedzie dobrze, musi być.... może dziś kotuniowi zdjęcia zrobię. Acha zahir uwielbia koty!!!!! liże je i mruczy do nich kołysanki:loveu: :loveu:

Posted

Plakaciki Azy i Zahirka zawisły na bramach, rynnach, murach, sklepech itp :smile:
Dzięki Black Sheep - miło się z Tobą wieszało, mam nadzieje, że Cię nie zagadalam :smile:
ps. Jak egzamin?

Wciąż jednak zostało sporo plakatów do powieszania, każdy z nich jest szansą dla Zahira!

Posted

Dziękuję Wam bardzo....zahirek już mieszka w mieszkaniu mojej Mamy. Własnie przeniosłam mu spanko i wór suchej karmy z gabinetu. No i dziś dołączyła Ksara - na razie bardzo wystarszona ale przemiła :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Manadarynko wznów proszę jesli możesz...:loveu:

Posted

Zahir i ksara miały dzis sesję zdjęciową. Komu moge przesłac zdjęcia do wstawienia?

Posted

Już wysyłam. komentarze mile widziane!! :loveu: Zahir jest boskim psem!!

Posted

Lubie, gdy psiaki wchodzą mi na głowe:cool3:

Dasz całuska??:oops:

Ksara daje bardzo fajne całuski!:loveu:

Jesteś moją przytulanką:)

Ksara jest malutka, a ja taaaki duży

Ja też chce być głaskany!

Spójrz mi w oczy, i powiedz że mnie kochasz!:loveu:

Posted

czy Zahira można nie kochać? :loveu: :loveu:

Posted

Tak Kiwi, ale nie dzwoń do mnie, bo dziś śpię z zahirem i Ksarą u mamy, a ona ma telefon wyłączony (jutro dyzur ma mój mąż to będziesz mogła dzwonić:lol: :lol:

Posted

dobra,zadzwonie kiedy indziej
jak dostane jakas wyplate to przesle ci troche grosza, nie wiem ile bo nie wiem ile dostane
kupilam dzisija jedna taka smycz, krotka bo na 1m20 wiec do spacerow nienajleosza ale do wysylania do nowego domu albo w podroz super, ale obroza to tak sie reguluje ze nawet na słonia moglaby byc ;)
w zuciu nie widzialam psa ktory mialby taka szyje, a nawet dwoch psow, ktore by taka w sumie mialy ;)
ale jak sie ja zmniejszy to wychodzi cos troche mniejszego niz na moja yode, wiec w sumie przydatne

Posted

dzięki Kiwi, ale waszego dialogu z Asieq to zupelnie nie rozumiem:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

kiwi napisał(a):
asieq cos mi tu nie pasuje nie powinnas juz chodzic w kurtce?

od sierpnia..przez 6 miesięcy mam nadzieje:-)

Aga:loveu: - tak sobie gaworzymy:-)

Posted

Wznowiłam aukcję Zahira, ale widzę, że Kiwi już go wystawiła, więc zamykam aukcję... Podobno admini allegro robią jakieś cyrki w takich sytuacjach... Głupio byłoby, gdyby zawiesili konto kiwi czy moje :mad: