Asieq Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Jagienka napisał(a):Zahirem znacznie większe zainteresowanie niż Azunią (zerwane telefony) tylko dlaczego domu nie ma.... :shake: :-) spokojnie, musza się ludki namyslić ;-) Jagienko a plakacikow Ciapka byś nie chciała - przyślę ci mailem, skoro już rowieszasz Azy i Zahirka? Quote
Jagienka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 No Asieq jasne, że przysyłaj [email protected] P.S. To Ciapkowi jednak szukamy domu?? A ja na Speediego namówiłam... Ale Speediemu też się należy... :roll: Quote
Asieq Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Jagienka napisał(a):No Asieq jasne, że przysyłaj [email protected] P.S. To Ciapkowi jednak szukamy domu?? A ja na Speediego namówiłam... Ale Speediemu też się należy... :roll: Niestety :-( Tylko, nie temu Ciapkowi, ktory znalazł domek w ten czwartek, tylko Ciapeczkowi, który jest już w nowym domu od 2 miesięcy.. Tu jest link(od strony, na ktorej jest wyjaśnione co się stało...) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23283&page=25 Plakat już wysyłam! Dziękuję Jagienko!!!:iloveyou: Quote
Jagienka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 :question: No co dwa Ciapki to nie jeden... Ale ludzie to... ech... Dobra, to rusza akcja... I tak rozmowami o innych Zahirka podciągamu do góry... ;) Quote
Asieq Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Jagienka napisał(a)::question: No co dwa Ciapki to nie jeden... Ale ludzie to... ech... Dobra, to rusza akcja... I tak rozmowami o innych Zahirka podciągamu do góry... ;) A czytelnikow do innych odsyłamy;-) :evil_lol: Dobrego wieczorku, ja niestety musze zmykac, maila już wyslalam.. Quote
Jagienka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Asieq napisał(a):A czytelnikow do innych odsyłamy;-) :evil_lol: Dobrego wieczorku, ja niestety musze zmykac, maila już wyslalam.. Dziękuje Asieq i wzajemnie Quote
AgaG Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 fajna dziś pani dzwoniła przed chwilą - młoda, miła. ma sunię ze schroniska i mówi, że jutro przyjedzie do zahirka.. No to trzymam kciuki.....a Wy ze mną.... Quote
Jagienka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Trzymamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oby dobry dom... :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
AgaG Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Do złego nie oddam:evil_lol: :evil_lol: gdyby pani przyjechała, oczywiscie jadę z nią... na kontrolę...:evil_lol: :evil_lol: no trudno taka jestem, musze spac spokojnie, a i tak bywają niespodzianki. Przepytam na kazda okoliczność... ja tego psa tak uwielbiam, ze to będzie dla mnie najtrudniejsza adopcja. juz teraz płaczę, gdy myslę o roztsaniu z tym jakze cudownym, slodkim psem, który tak bardzo mi zaufał......:-( Quote
AgaG Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 dziś odkryłam, że on wszystko rozumie: hop - to wskakuje mi przednimi łapami na kolana, siad - siada i łapę daję, zostań -od razy rozumiał...jeszcze jak u Mamy mojej spal... geniusz po prostu ... (myślicie, że zachwycam się jak głupia matka, że jej dzieciątko jest najwspanialsze? :evil_lol: wcale nie zahir jest naprawdę naj naj.... Quote
rk66 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Oby to był ten wymarzony dom :modla: :modla: :modla: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
ewatr Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 AgaG napisał(a):dziś odkryłam, że on wszystko rozumie: hop - to wskakuje mi przednimi łapami na kolana, siad - siada i łapę daję, zostań -od razy rozumiał...jeszcze jak u Mamy mojej spal... geniusz po prostu ... (myślicie, że zachwycam się jak głupia matka, że jej dzieciątko jest najwspanialsze? :evil_lol: wcale nie zahir jest naprawdę naj naj.... wierzymy , wierzymy :lol: i dobrze , że ktoś się nim zachwyca !!!! bo inaczej jak by znalazł dom ? jakby nie zachwycona Ciocia;) :loveu: Quote
AgaG Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Panii, która jest nim zaintersowana, dzwoniła że dzisiaj nie może przyjechac, że jutro po 16 na pewno będzie....pani ma dwójkę dzieci, ale Zahir uwielbia dzieci i wcale nie jest nerwowoy gdy widzi rowerek, wrotki itd...No zobaczymy.... ja bardzo ostre warunki postawię, ten pies to anioł. mam ndzieję, że pani je spełni. Wybieram się z nią do jej domu, o ile przyjedzie.... Quote
AgaG Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 dzisiaj dzwoniła pani, która bardziej mi się fajna wydała. Mieszka sama, ale ma wnuki kilkunastoletenie. bardzo nadawałaby się dla Zahira- gdyż chce psa do pieszczenia, jest cały czas w domu, mieszka w mieszkaniu i to blisko mnie :loveu: (niedaleko szpitala Anki) bardzo kochała swoją sunię, która zmarła 4 lata temu. jest odpowiedzialna, ma już bilety do gdańska kupione i jedzie do chorej kolażanki skąd ma bilety powrotne na 1 sierpnia. Powiedziała, że chętnie by go wzięła już dziś gdyby mogła...jeszcze przed wyjazdem go jej pokażę, ona mówi, że scignie kilkunastoletnie wnuki, by też go poznały... Porównam obie oferty... jeśli ta pani z dziećmi umówiona na dziś przyjdzie...postaram sie wykorzystac wszystkie mozliwości ale spokojnie po namyśle.... bo to nie żarty, a dzieci mogą być różne... czasem moga dokuczać psu (musze zobaczyć w jakim są wieku i jak ich suni się tam zyje itd..... Ale się denerwuję...:placz: Quote
AgaG Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 jeden dom okazał się zupelnie nieodpowiedni. Drugi - to szansa dopiero od sierpnia, ale jadę jutro przedstwić moje słoneczko. Quote
Asieq Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 AgaG napisał(a):jeden dom okazał się zupelnie nieodpowiedni. Drugi - to szansa dopiero od sierpnia, ale jadę jutro przedstwić moje słoneczko. Czasem trzeba troche zaczekać i wtedy wszystko zacznie się układać.. jestem pewna, ze na Zahirka czeka super domek, tylko ten domek jeszcze może o tym nie wiedzieć.. a może to już jutro ;-) Przypominam o plakatach, bo nawet gdyby Zahirek domek znalazł, to może na kontakty z plakatów inne mordeczki domki znajdą Ludkowie plakaciki czekaja w gabinecie u Małgosi i u mnie w domku- moge dostarczyć do centrum jeśli komuś jest tak wygodniej. Quote
AgaG Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Dziekuję Asiu. Plakaty Zahira mozna też pobierać bezpośrednio ze strony 7 Plakat Zahira Quote
ewatr Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Zahir nasz ideale :lol: idziemy na spacer :painting: Quote
Recommended Posts