Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jagienka napisał(a):
Zahirem znacznie większe zainteresowanie niż Azunią (zerwane telefony) tylko dlaczego domu nie ma.... :shake:

:-)
spokojnie, musza się ludki namyslić ;-)
Jagienko a plakacikow Ciapka byś nie chciała - przyślę ci mailem, skoro już rowieszasz Azy i Zahirka?

Posted

Jagienka napisał(a):
No Asieq jasne, że przysyłaj [email protected]
P.S. To Ciapkowi jednak szukamy domu?? A ja na Speediego namówiłam... Ale Speediemu też się należy... :roll:

Niestety :-( Tylko, nie temu Ciapkowi, ktory znalazł domek w ten czwartek, tylko Ciapeczkowi, który jest już w nowym domu od 2 miesięcy..
Tu jest link(od strony, na ktorej jest wyjaśnione co się stało...)

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23283&page=25

Plakat już wysyłam!
Dziękuję Jagienko!!!:iloveyou:

Posted

Jagienka napisał(a):
:question: No co dwa Ciapki to nie jeden... Ale ludzie to... ech... Dobra, to rusza akcja... I tak rozmowami o innych Zahirka podciągamu do góry... ;)

A czytelnikow do innych odsyłamy;-) :evil_lol:
Dobrego wieczorku, ja niestety musze zmykac, maila już wyslalam..

Posted

fajna dziś pani dzwoniła przed chwilą - młoda, miła. ma sunię ze schroniska i mówi, że jutro przyjedzie do zahirka.. No to trzymam kciuki.....a Wy ze mną....

Posted

Do złego nie oddam:evil_lol: :evil_lol: gdyby pani przyjechała, oczywiscie jadę z nią... na kontrolę...:evil_lol: :evil_lol: no trudno taka jestem, musze spac spokojnie, a i tak bywają niespodzianki. Przepytam na kazda okoliczność... ja tego psa tak uwielbiam, ze to będzie dla mnie najtrudniejsza adopcja. juz teraz płaczę, gdy myslę o roztsaniu z tym jakze cudownym, slodkim psem, który tak bardzo mi zaufał......:-(

Posted

dziś odkryłam, że on wszystko rozumie: hop - to wskakuje mi przednimi łapami na kolana, siad - siada i łapę daję, zostań -od razy rozumiał...jeszcze jak u Mamy mojej spal... geniusz po prostu ... (myślicie, że zachwycam się jak głupia matka, że jej dzieciątko jest najwspanialsze? :evil_lol: wcale nie zahir jest naprawdę naj naj....

Posted

AgaG napisał(a):
dziś odkryłam, że on wszystko rozumie: hop - to wskakuje mi przednimi łapami na kolana, siad - siada i łapę daję, zostań -od razy rozumiał...jeszcze jak u Mamy mojej spal... geniusz po prostu ... (myślicie, że zachwycam się jak głupia matka, że jej dzieciątko jest najwspanialsze? :evil_lol: wcale nie zahir jest naprawdę naj naj....

wierzymy , wierzymy :lol: i dobrze , że ktoś się nim zachwyca !!!!

bo inaczej jak by znalazł dom ?

jakby nie zachwycona Ciocia;) :loveu:

Posted

Panii, która jest nim zaintersowana, dzwoniła że dzisiaj nie może przyjechac, że jutro po 16 na pewno będzie....pani ma dwójkę dzieci, ale Zahir uwielbia dzieci i wcale nie jest nerwowoy gdy widzi rowerek, wrotki itd...No zobaczymy.... ja bardzo ostre warunki postawię, ten pies to anioł. mam ndzieję, że pani je spełni. Wybieram się z nią do jej domu, o ile przyjedzie....

Posted

dzisiaj dzwoniła pani, która bardziej mi się fajna wydała. Mieszka sama, ale ma wnuki kilkunastoletenie. bardzo nadawałaby się dla Zahira- gdyż chce psa do pieszczenia, jest cały czas w domu, mieszka w mieszkaniu i to blisko mnie :loveu: (niedaleko szpitala Anki) bardzo kochała swoją sunię, która zmarła 4 lata temu. jest odpowiedzialna, ma już bilety do gdańska kupione i jedzie do chorej kolażanki skąd ma bilety powrotne na 1 sierpnia. Powiedziała, że chętnie by go wzięła już dziś gdyby mogła...jeszcze przed wyjazdem go jej pokażę, ona mówi, że scignie kilkunastoletnie wnuki, by też go poznały... Porównam obie oferty... jeśli ta pani z dziećmi umówiona na dziś przyjdzie...postaram sie wykorzystac wszystkie mozliwości ale spokojnie po namyśle.... bo to nie żarty, a dzieci mogą być różne... czasem moga dokuczać psu (musze zobaczyć w jakim są wieku i jak ich suni się tam zyje itd..... Ale się denerwuję...:placz:

Posted

Zahir obyś był szcześliwy

Posted

jestem smutna nic nie idzie po mojej myśli....

Posted

jeden dom okazał się zupelnie nieodpowiedni. Drugi - to szansa dopiero od sierpnia, ale jadę jutro przedstwić moje słoneczko.

Posted

AgaG napisał(a):
jeden dom okazał się zupelnie nieodpowiedni. Drugi - to szansa dopiero od sierpnia, ale jadę jutro przedstwić moje słoneczko.

Czasem trzeba troche zaczekać i wtedy wszystko zacznie się układać.. jestem pewna, ze na Zahirka czeka super domek, tylko ten domek jeszcze może o tym nie wiedzieć.. a może to już jutro ;-)

Przypominam o plakatach, bo nawet gdyby Zahirek domek znalazł, to może na kontakty z plakatów inne mordeczki domki znajdą
Ludkowie plakaciki czekaja w gabinecie u Małgosi i u mnie w domku- moge dostarczyć do centrum jeśli komuś jest tak wygodniej.

Posted

Zahirek Zahirek ....:loveu: :loveu: