danka4u1 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Jak mija dzień, Noreczko? Miałaś gości? Przyjdą, przyjdą...tyle ludzi o wielkich sercach interesuje się Twoim losem. Będzie już tylko lepiej. Quote
0ooCzarNaoo0 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Noreczka jest u mnie od piatku ale zachowuje sie tak jak bym była jej pancią od zawsze.Krok w krok za mna chodzi i tylko gdy nadarzy sie okazja wskakuje przednimi łapkami na moje kolana i domaga sie pieszczot jest przekochana:)Zalizała by człowieka na smierć:)Sunia jest ładnie ułozona, słucha się, zabiega o wzgledy swojej panci i pancia. To wspaniała i towarzyska suczka. Oby znalazł sie dla niej jak najszybciej wspaniały domek bo z czasem ciężko będzie mi sie z nia rozstać:( Zasługuje na wszystko co najlepsze i będzie wspaniałym przyjacielem człowieka, za odrobine pieszczot odda swoje całe serce. Quote
fiorsteinbock Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Witaj Noreczko i jej domku. Ciotka adka mowi, ze bedzie nowe fotki trzaskac - czekam :) dorobimy ramki i zaczniemy oglaszac. Adka, dawaj foty :) nie ukrywaj w domowym archiwum. Quote
adkaaaaa5 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Edytko nowe foteczki już niebawem :D Może dziś pojadę do Ewy i zrobimy Noruni sesje :) A jak nie to Ewa sama zrobi i mi prześle, a ja dodam:D :) Quote
adkaaaaa5 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Ciocia Ladymonia0610 wysle pod koniec tyg. karme dla Noreczki <radocha> dziekujemy :):):):* Quote
Shania Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Witam serdecznie:)Jestem na zaproszenie cioteczki adki5 widzę, że same dobre wiesci...cóż mogę zrobić podnosze Noreczkę, cieszę się, że sunia trafiła na taki dt:) Quote
kameralna Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 0ooCzarNaoo0 napisał(a):Noreczka jest u mnie od piatku ale zachowuje sie tak jak bym była jej pancią od zawsze.Krok w krok za mna chodzi i tylko gdy nadarzy sie okazja wskakuje przednimi łapkami na moje kolana i domaga sie pieszczot jest przekochana:)Zalizała by człowieka na smierć:)Sunia jest ładnie ułozona, słucha się, zabiega o wzgledy swojej panci i pancia. To wspaniała i towarzyska suczka. Oby znalazł sie dla niej jak najszybciej wspaniały domek bo z czasem ciężko będzie mi sie z nia rozstać:( Zasługuje na wszystko co najlepsze i będzie wspaniałym przyjacielem człowieka, za odrobine pieszczot odda swoje całe serce. Norka, to dziewczyna z dobrymi manierami :) Grzeczna, sympatyczna, niekłopotliwa - słowem idealna! Trzeba to podkreślić w ogłoszeniach. Znajdzie się dom. Quote
Szarotka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 kameralna napisał(a):Norka, to dziewczyna z dobrymi manierami :) Grzeczna, sympatyczna, niekłopotliwa - słowem idealna! Trzeba to podkreślić w ogłoszeniach. Znajdzie się dom. Norka brawo :):) Quote
gonia66 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Super wieści od Noruni i od cioteczek:) W takim razie wyglada na to, ze karmy dziewczynka bedzie miala zapas na dłuzej:) CZy na coś jeszcze kaska potrzebna..??:) Quote
danka4u1 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 0ooCzarNaoo0 napisał(a):Cos na pchełki by się przydało :) I kleszcze do kompletu. Noreczka, pokaż pysia, a może już śpisz? Quote
marra Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Podniose malutką :) Ewa gonzalez Twój avatar zawsze mnei przeraża :( Quote
adkaaaaa5 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Noreczka hopaj na pierwszą :) Dzisiaj nowe foteczki dodamy, ale wieczorkiem :) Quote
Nadziejka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Norcikowe oczka calujemy i szczescia dla niuni pragniemy ! Juz ma wielkie szczescie , postokroc:loveu::loveu:ze u ciotenki jest :B-fly::B-fly:Norunia damunia !ciotenko Marra - obysmy sie nigdy , przenigdy w swem zyciu - nie stali , takimi potworami , jak ten ,,kucharz,, na moim awatarku:-(obysmy takich ,,ludzi ,, na swej drodze nie spotykali Quote
kamilawa Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 adkaaaaa5 napisał(a):Noreczka biegnij na pierwsza... Razem pobiegniemy :) Quote
Nadziejka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Norcikowe serdunko juz bezpieczne , wiec i ja z wami lece:loveu: Quote
fiorsteinbock Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 danka4u1 napisał(a):Noreczko, czekamy na Twoje zdjęcia.. Wlasnie :) Podpisuje sie po tym...czekam na fotki i robie banner. Quote
danka4u1 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Z banerkami sa problemy. Mozna zamiescic TYLKO DWA.:shake: I co robić, jak tyle każdy ma " swoich" psów w potrzebie....:shake: Quote
Recommended Posts