Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noreczka jest u mnie od piatku ale zachowuje sie tak jak bym była jej pancią od zawsze.Krok w krok za mna chodzi i tylko gdy nadarzy sie okazja wskakuje przednimi łapkami na moje kolana i domaga sie pieszczot jest przekochana:)Zalizała by człowieka na smierć:)Sunia jest ładnie ułozona, słucha się, zabiega o wzgledy swojej panci i pancia. To wspaniała i towarzyska suczka. Oby znalazł sie dla niej jak najszybciej wspaniały domek bo z czasem ciężko będzie mi sie z nia rozstać:( Zasługuje na wszystko co najlepsze i będzie wspaniałym przyjacielem człowieka, za odrobine pieszczot odda swoje całe serce.

Posted

Witam serdecznie:)Jestem na zaproszenie cioteczki adki5 widzę, że same dobre wiesci...cóż mogę zrobić podnosze Noreczkę, cieszę się, że sunia trafiła na taki dt:)

Posted

0ooCzarNaoo0 napisał(a):
Noreczka jest u mnie od piatku ale zachowuje sie tak jak bym była jej pancią od zawsze.Krok w krok za mna chodzi i tylko gdy nadarzy sie okazja wskakuje przednimi łapkami na moje kolana i domaga sie pieszczot jest przekochana:)Zalizała by człowieka na smierć:)Sunia jest ładnie ułozona, słucha się, zabiega o wzgledy swojej panci i pancia. To wspaniała i towarzyska suczka. Oby znalazł sie dla niej jak najszybciej wspaniały domek bo z czasem ciężko będzie mi sie z nia rozstać:( Zasługuje na wszystko co najlepsze i będzie wspaniałym przyjacielem człowieka, za odrobine pieszczot odda swoje całe serce.

Norka, to dziewczyna z dobrymi manierami :) Grzeczna, sympatyczna, niekłopotliwa - słowem idealna! Trzeba to podkreślić w ogłoszeniach. Znajdzie się dom.

Posted

kameralna napisał(a):
Norka, to dziewczyna z dobrymi manierami :) Grzeczna, sympatyczna, niekłopotliwa - słowem idealna! Trzeba to podkreślić w ogłoszeniach. Znajdzie się dom.

Norka brawo :):)

Posted

Super wieści od Noruni i od cioteczek:) W takim razie wyglada na to, ze karmy dziewczynka bedzie miala zapas na dłuzej:) CZy na coś jeszcze kaska potrzebna..??:)

Posted

Norcikowe oczka calujemy i szczescia dla niuni pragniemy ! Juz ma wielkie szczescie , postokroc:loveu::loveu:ze u ciotenki jest :B-fly::B-fly:Norunia damunia !ciotenko Marra - obysmy sie nigdy , przenigdy w swem zyciu - nie stali , takimi potworami , jak ten ,,kucharz,, na moim awatarku:-(obysmy takich ,,ludzi ,, na swej drodze nie spotykali