fiorsteinbock Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 danka4u1 napisał(a):Z banerkami sa problemy. Mozna zamiescic TYLKO DWA.:shake: I co robić, jak tyle każdy ma " swoich" psów w potrzebie....:shake: Dokladnie, tez nad tym ubolewam. Nie łamałam nigdy zasad forum i umieszczalam gora 4...ale 2 to juz przesada! Istotą dzialu PwP jest niesienie pomocy, jak mamy to robic i pokazywac wiekszej liczbie dogomaniakow nasze psy :( Quote
gonia66 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Dokladnie, tez nad tym ubolewam. Nie łamałam nigdy zasad forum i umieszczalam gora 4...ale 2 to juz przesada! Istotą dzialu PwP jest niesienie pomocy, jak mamy to robic i pokazywac wiekszej liczbie dogomaniakow nasze psy :( A WIADOMO DLACZEGO TAK SIE POZMIENIALO..??JA myslalam, ze to tylko "pzrejsciowy" problem..:( Quote
danka4u1 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Próbowałam obejść ten przejściowy problem, ale nie da rady go nawet przeskoczyć.... Quote
Shania Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Przepraszam, jak mi ktoś pomoże, pisałam na wątkach nie umiem banerków i nie bardzo mam czas, ale jak mi ktoś pomoże to zamieszczę, nie mam ani jednego, więc służę banerkowaniem, niestety na niektórych wątkach pomoc jest/nie jest potrzebna, tak tylko wtrąciłam... Quote
marra Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='ewa gonzales']Norcikowe oczka calujemy i szczescia dla niuni pragniemy ! Juz ma wielkie szczescie , postokroc:loveu::loveu:ze u ciotenki jest :B-fly::B-fly:Norunia damunia !ciotenko Marra - obysmy sie nigdy , przenigdy w swem zyciu - nie stali , takimi potworami , jak ten ,,kucharz,, na moim awatarku:-(obysmy takich ,,ludzi ,, na swej drodze nie spotykali A wiesz Ewo Gonzales że ja chętnie spotkałabym takiego kucharzyka ?:snipersm::2gunfire: oooo tak:chainsaw: :evil_lol: Quote
Igiełka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ciotki jak byście go dorwały-to by się działo. Quote
kamilawa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 marra napisał(a):A wiesz Ewo Gonzales że ja chętnie spotkałabym takiego kucharzyka ?:snipersm::2gunfire: oooo tak:chainsaw: :evil_lol: W razie gdyby ktoś takiego spotkał to proszę o info - z Marrą piszemy się pojdynek, hihihihihi. Quote
adkaaaaa5 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Przepraszam, że nie dodałam zdjęć, nie byłam u Ewy :( Dorzucę jedno, na którym obie dziewczyny ładnie pozują ;) postaram się dzisiaj o więcej foteczek :) Quote
gonia66 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 SLiczna focia!!A jaka Norunia fotogeniczna:) Quote
Nadziejka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 :crazyeye::iloveyou::B-fly::klacz:corcie adkusiowe kochane , alez wy jestescioe piekne dziewuszki hohoooooooooooooooooo , jak pokae zdjecie mlodemu Gonzikowi to:oops:chyba od kompa nie odejdzie ! piekna suniaaaaaaaaaaaaaa:multi:dziekujemy Quote
marra Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 kamilawa napisał(a):W razie gdyby ktoś takiego spotkał to proszę o info - z Marrą piszemy się pojdynek, hihihihihi. No proszę co cztery pięści to nie dwie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: co dwa kije to nie jeden:mad: a Noreczka no cud miód i orzeszki:loveu: Quote
kameralna Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Tak jest - Noreczka jak miód i orzeszki :) Nawet ma taki kolor. Bardzo ładna psinka! Quote
adkaaaaa5 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Wpłynęło 7 zł od goni66- bardzo dziękujemy :) Quote
adkaaaaa5 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Cioteczki czy moglaby ktoras wesprzec Noreczke grosikiem, aby kupic jej cosik na odpchlenie? Quote
adkaaaaa5 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 http://picasaweb.google.pl/110372356167419149256/Sunieczka# a tu jeszcze inne zdjęcia niuni ;) Quote
gonia66 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 NAParwde piękna panna- ma taka aksamitna , mięciutka chyba sierść:):) Aż się głaskac i tulic chce:) Quote
Recommended Posts