Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

danka4u1 napisał(a):
Z banerkami sa problemy. Mozna zamiescic TYLKO DWA.:shake: I co robić, jak tyle każdy ma " swoich" psów w potrzebie....:shake:

Dokladnie, tez nad tym ubolewam. Nie łamałam nigdy zasad forum i umieszczalam gora 4...ale 2 to juz przesada! Istotą dzialu PwP jest niesienie pomocy, jak mamy to robic i pokazywac wiekszej liczbie dogomaniakow nasze psy :(

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Dokladnie, tez nad tym ubolewam. Nie łamałam nigdy zasad forum i umieszczalam gora 4...ale 2 to juz przesada! Istotą dzialu PwP jest niesienie pomocy, jak mamy to robic i pokazywac wiekszej liczbie dogomaniakow nasze psy :(

A WIADOMO DLACZEGO TAK SIE POZMIENIALO..??JA myslalam, ze to tylko "pzrejsciowy" problem..:(

Posted

Przepraszam, jak mi ktoś pomoże, pisałam na wątkach nie umiem banerków i nie bardzo mam czas, ale jak mi ktoś pomoże to zamieszczę, nie mam ani jednego, więc służę banerkowaniem, niestety na niektórych wątkach pomoc jest/nie jest potrzebna, tak tylko wtrąciłam...

Posted

[quote name='ewa gonzales']Norcikowe oczka calujemy i szczescia dla niuni pragniemy ! Juz ma wielkie szczescie , postokroc:loveu::loveu:ze u ciotenki jest :B-fly::B-fly:Norunia damunia !ciotenko Marra - obysmy sie nigdy , przenigdy w swem zyciu - nie stali , takimi potworami , jak ten ,,kucharz,, na moim awatarku:-(obysmy takich ,,ludzi ,, na swej drodze nie spotykali

A wiesz Ewo Gonzales że ja chętnie spotkałabym takiego kucharzyka ?:snipersm::2gunfire: oooo tak:chainsaw: :evil_lol:

Posted

marra napisał(a):
A wiesz Ewo Gonzales że ja chętnie spotkałabym takiego kucharzyka ?:snipersm::2gunfire: oooo tak:chainsaw: :evil_lol:

W razie gdyby ktoś takiego spotkał to proszę o info - z Marrą piszemy się pojdynek, hihihihihi.

Posted

:crazyeye::iloveyou::B-fly::klacz:corcie adkusiowe kochane , alez wy jestescioe piekne dziewuszki hohoooooooooooooooooo , jak pokae zdjecie mlodemu Gonzikowi to:oops:chyba od kompa nie odejdzie ! piekna suniaaaaaaaaaaaaaa:multi:dziekujemy

Posted

kamilawa napisał(a):
W razie gdyby ktoś takiego spotkał to proszę o info - z Marrą piszemy się pojdynek, hihihihihi.

No proszę co cztery pięści to nie dwie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: co dwa kije to nie jeden:mad:
a Noreczka no cud miód i orzeszki:loveu: