Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogłaszam zbiórke pieniazków dla Noreczki na weterynarza!!! cos niedobrego dzieje sie jej z okiem bardzo jej ropieje i ma takie jakby bulwki naokoło oka,ide z nia w poniedziałaek do weta bo to paskudnie wyglada:(noby sie wyleczyło

Posted

Mam niestety złą wiadomość :( Ewa była u weterynarza z Noreczką i wykryto u niej nużeńca :( Wetka tylko dziwiła się, ze siersc wypadła Norce na około oka a gdzie indziej nie, bo przy nużycy siersc niestety wypada z roznych obszarow ciała. Norka dostała zastrzyk, Ewa ma przychodzić z Norką co tydzień na kolejne- i tak przez 5 tyg. Najgorsze jest to, że nie wiadomo czy te zastrzyki pomogą, jeśli nie to Norke czeka kolejne pare tygodni dostawania zastrzyków, tyle że droższych + jakaś specjalna obroża i jakis specjalny szampon. Wiadomo takie leczenie kosztuje i potrzebujemy grosza... :( Aż głupio mi prosić się kogoś o pieniądze... :( Proszę o jakiś grosik :( bazarek, rozesłanie wątku, cokolwiek :(

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Adka, bazarek sie skoluje - mam ksiazki, porozsylamy watek! Nie zostawimy Was same z choroba!
Moze ktos z Was ma doswiadczenie z nuzencem? jak choroba byla leczona?

Adka, zmien tytul :)

koniecznie bo nie da rady tymczas...
wiem nasza tez miała nuzenca po schronisku:(
jakis cegiełkowy tez trzeba....

Posted

kameralna napisał(a):
Norka choruje :shake: A z finansami krucho.

Z finansami bardzo krucho :( Stan konta Noreczki to 27 zł z tego 17 zł wydane na karme- wstawie paragon niebawem, mam nadzieje ze jakis grosik uzbiera sie z mojego bazarku, edytka szykuje bazarek ksiazkowy, razem szykujemy bazarek zdjeciowy cegielkowy i ewa tez szykuje fanty na bazarek:)