danka4u1 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 No i dobrze. Noreczka zasługuje na dom z kurami...ale na talerzu podane pod pychola troskliwą ręką, a nie żeby musiała sobie polować. Quote
adkaaaaa5 Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Noreczka na pierwszą !:) Porozklejamy więcej ogłoszeń, na pewno dobry domek sie odezwie :) Quote
0ooCzarNaoo0 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Ogłaszam zbiórke pieniazków dla Noreczki na weterynarza!!! cos niedobrego dzieje sie jej z okiem bardzo jej ropieje i ma takie jakby bulwki naokoło oka,ide z nia w poniedziałaek do weta bo to paskudnie wyglada:(noby sie wyleczyło Quote
Nadziejka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [COLOR=darkorchid]O matulu ..Norcia nie choruj pieknotko! trzymam za was mocno kciuki i sle pozdrowienia[/COLOR] Quote
Aimez_moi Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Sliczna sunieczka......:) poczytam wateczek..... Quote
adkaaaaa5 Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 [quote name='Aimez_moi']Sliczna sunieczka......:) poczytam wateczek.....[/QUOTE] Dziękujemy za odwiedzinki naszej Noruni:) Quote
adkaaaaa5 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Norunia na pierwszą! Cioteczki zapraszamy w odwiedzinki Quote
Igiełka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Już Jestem u malutkiej - Noreczko ściskam mocno. :lol: Quote
fiorsteinbock Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Z oczkiem to moze zapalenie i trzeba bedzie antybiotyk podac w kropelkach. Sama niedawno przechodzilam przez to, objawy identyczne. Czekamy zatem na diagnoze a w miedzyczasie prosimy o wsparcie finansowe :modla: Quote
adkaaaaa5 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Noreczko biegnij na pierwszą! Quote
adkaaaaa5 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Mam niestety złą wiadomość :( Ewa była u weterynarza z Noreczką i wykryto u niej nużeńca :( Wetka tylko dziwiła się, ze siersc wypadła Norce na około oka a gdzie indziej nie, bo przy nużycy siersc niestety wypada z roznych obszarow ciała. Norka dostała zastrzyk, Ewa ma przychodzić z Norką co tydzień na kolejne- i tak przez 5 tyg. Najgorsze jest to, że nie wiadomo czy te zastrzyki pomogą, jeśli nie to Norke czeka kolejne pare tygodni dostawania zastrzyków, tyle że droższych + jakaś specjalna obroża i jakis specjalny szampon. Wiadomo takie leczenie kosztuje i potrzebujemy grosza... :( Aż głupio mi prosić się kogoś o pieniądze... :( Proszę o jakiś grosik :( bazarek, rozesłanie wątku, cokolwiek :( Quote
kameralna Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 ... czyli czekamy. Wierzę, że nic nie dzieje się bez powodu, Norka po prostu znajdzie lepszy dom :) Quote
fiorsteinbock Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Adka, bazarek sie skoluje - mam ksiazki, porozsylamy watek! Nie zostawimy Was same z choroba! Moze ktos z Was ma doswiadczenie z nuzencem? jak choroba byla leczona? Adka, zmien tytul :) Quote
giselle4 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Adka, bazarek sie skoluje - mam ksiazki, porozsylamy watek! Nie zostawimy Was same z choroba! Moze ktos z Was ma doswiadczenie z nuzencem? jak choroba byla leczona? Adka, zmien tytul :) koniecznie bo nie da rady tymczas... wiem nasza tez miała nuzenca po schronisku:( jakis cegiełkowy tez trzeba.... Quote
adkaaaaa5 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 ja zrobie bazar zarowkowo-dezodorantowy, moze cos wpadnie... Pomozcie porozsylac watek prosze Quote
0ooCzarNaoo0 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 ja mam pare ładnych figuek jakis ciuszek tez sie znajdzie:) Quote
mikoada Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Noreczko hopaj do góry teraz bardzo potrzebujesz pieniążków... Quote
adkaaaaa5 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Zapraszam na bazarek dla Noruni: http://www.dogomania.pl/threads/192325-%C5%BBAR%C3%93WKI-I-DEZODORANTY-DOVE-Na-leczenie-Noruni...-do-20.09.2010-ZAPRASZAM!!! Edi zrobisz bannerek? Kto pomoże rozesłać bazarek? Quote
kameralna Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Norka choruje :shake: A z finansami krucho. Quote
adkaaaaa5 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 kameralna napisał(a):Norka choruje :shake: A z finansami krucho. Z finansami bardzo krucho :( Stan konta Noreczki to 27 zł z tego 17 zł wydane na karme- wstawie paragon niebawem, mam nadzieje ze jakis grosik uzbiera sie z mojego bazarku, edytka szykuje bazarek ksiazkowy, razem szykujemy bazarek zdjeciowy cegielkowy i ewa tez szykuje fanty na bazarek:) Quote
Szarotka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 O niedobre wiesci :(:( przy okazji zapraszam na bazarek dla naszych ukochanych TZtow :):) - dochod na Toffika :):) http://www.dogomania.pl/threads/191331-Bajecznie-kolorowe-koszule-m%C4%99skie-na-Toffina-do-15-wrze%C5%9Bnia Quote
fiorsteinbock Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 bazarek zarowkowo - Dove'owy bannerek chyba nietrafiony :( Quote
adkaaaaa5 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 fiorsteinbock napisał(a):bazarek zarowkowo - Dove'owy bannerek chyba nietrafiony :( Dziekuje za bannerek Quote
Recommended Posts