Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest potencjalny chetny na Norunie z rozmowy wydawal się byc odpowiedzoalanym człowiekiem,a ja opisałam ja najlepiej jak potrafie,wysłałam mu jeszcze dodatkowe fotki suni i ma sie niedługo odezwać,aha i jak cos to bedzie potrzebny transport do Wrocka.

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

0ooCzarNaoo0 napisał(a):
Jest potencjalny chetny na Norunie z rozmowy wydawal się byc odpowiedzoalanym człowiekiem,a ja opisałam ja najlepiej jak potrafie,wysłałam mu jeszcze dodatkowe fotki suni i ma sie niedługo odezwać,aha i jak cos to bedzie potrzebny transport do Wrocka.

o transport to Ty sie nie martw, najwazniejsza wizyta przedadopcyjna- jesli wyjdzie pozytywnie (oby!;) ) to transportem zajmiemy sie my :)

Posted

0ooCzarNaoo0 napisał(a):
OOOooooo:) Dobre wieści:) A odezwał się w ogole domek jeszcze raz, tak, jak zapowiadał??

danka4u1 napisał(a):
Wiizyta przedadopcyjna to podstawa. Wiemy o tym wszyscy. Noreczka musi mieć odpowiedzialny dom.
To oczywiste-wizyta musi byc i to "profesjonalnie" przeprowadzona.. juz zbyt duzo złych przykładów ostatnimi czasy na dogo...
ALe miejmy nadzieję, że tym razem będzie wszystko ok:)

Posted

Ja wieszam plakaciki u wetów, w sklepach " zwierzęcych", a zwłaszcza na ulicy, gdzie popadnie, bo zakładam, że do weta już ludziska przychodzą ze swoimi psiakami.Więcej odzewów było z tzw ulicy.

Posted

0ooCzarNaoo0 napisał(a):
W sumie racja że do weterynarza ludzie przychodzą ze swoimi psami wiec faktyczie może być małe zainteresowanie, ja bym proponowała porozwieszac po słupach,w parku,po prostu na miescie.

Wydrukuje Ci plakaty i porozwieszasz:D a u wetow tez nie zaszkodzi, czasem ludzie szukaja zwierzaka do adopcji i ida do weta,bo tam zazwyczaj sa ogloszenia. A ja porozklejam w DDZ

Posted

Racja rozwieszajmy gdzie sie tylko da !
Noreczka bedzie za mną tęsknić jak zmieni domek bo juz nawet na spacerek iść nie chciala beze mnie,wracała sie i popiskiwała szkoda że nie moge jej zostawić na stałe:( pokochałam ta psine

Posted

0ooCzarNaoo0 napisał(a):
Racja rozwieszajmy gdzie sie tylko da !
Noreczka bedzie za mną tęsknić jak zmieni domek bo juz nawet na spacerek iść nie chciala beze mnie,wracała sie i popiskiwała szkoda że nie moge jej zostawić na stałe:( pokochałam ta psine

Wiem od Ady, ze jej nie mozna nie kochac - bedziecie strasznie tesknily :(