0ooCzarNaoo0 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Jest potencjalny chetny na Norunie z rozmowy wydawal się byc odpowiedzoalanym człowiekiem,a ja opisałam ja najlepiej jak potrafie,wysłałam mu jeszcze dodatkowe fotki suni i ma sie niedługo odezwać,aha i jak cos to bedzie potrzebny transport do Wrocka. Quote
mikoada Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Ja również mocno zaciskam, oby się Norce poszczęściło... Quote
adkaaaaa5 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 0ooCzarNaoo0 napisał(a):Jest potencjalny chetny na Norunie z rozmowy wydawal się byc odpowiedzoalanym człowiekiem,a ja opisałam ja najlepiej jak potrafie,wysłałam mu jeszcze dodatkowe fotki suni i ma sie niedługo odezwać,aha i jak cos to bedzie potrzebny transport do Wrocka. o transport to Ty sie nie martw, najwazniejsza wizyta przedadopcyjna- jesli wyjdzie pozytywnie (oby!;) ) to transportem zajmiemy sie my :) Quote
danka4u1 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Wiizyta przedadopcyjna to podstawa. Wiemy o tym wszyscy. Noreczka musi mieć odpowiedzialny dom. Quote
adkaaaaa5 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Pisałam do xmartix i najprawdopodobniej ona przeprowadzi wizytę ewentualnie jeżeli będzie ktoś bliżej to xmartix da mi namiary. Także trzymamy kciukasy za wizytę :) Quote
gonia66 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 0ooCzarNaoo0 napisał(a):Jest potencjalny chetny na Norunie z rozmowy wydawal się byc odpowiedzoalanym człowiekiem,a ja opisałam ja najlepiej jak potrafie,wysłałam mu jeszcze dodatkowe fotki suni i ma sie niedługo odezwać,aha i jak cos to bedzie potrzebny transport do Wrocka.OOOooooo:) Dobre wieści:) A odezwał się w ogole domek jeszcze raz, tak, jak zapowiadał?? danka4u1 napisał(a):Wiizyta przedadopcyjna to podstawa. Wiemy o tym wszyscy. Noreczka musi mieć odpowiedzialny dom.To oczywiste-wizyta musi byc i to "profesjonalnie" przeprowadzona.. juz zbyt duzo złych przykładów ostatnimi czasy na dogo... ALe miejmy nadzieję, że tym razem będzie wszystko ok:) Quote
adkaaaaa5 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Noreczko nie spadaj nam... wspinaj się na pierwszą! Quote
kamilawa Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 kochaniutka, trzymam kciukole bardzo mocno. Niech ten damek będzie tym jedynym... najwspanialszym :) Quote
danka4u1 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Noreczko, będziesz miała domek. Czy domek odezwał się? Kiedy wizyta? Quote
mikoada Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 No właśnie czy są już może jakieś wieści?? Quote
0ooCzarNaoo0 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Pan który dzwonił w sprawie adopcji Norki nie odezwał się tak jak mówił... ale moze jeszcze nie wszystko stracone badzmy dobrej myśli :p Quote
fiorsteinbock Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Czekamy nadal, jak nie ten to inny domek. Mam 5 plakatow do wetow w B-wie, czy w poniedzialek wywieszac? Quote
danka4u1 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Ja wieszam plakaciki u wetów, w sklepach " zwierzęcych", a zwłaszcza na ulicy, gdzie popadnie, bo zakładam, że do weta już ludziska przychodzą ze swoimi psiakami.Więcej odzewów było z tzw ulicy. Quote
0ooCzarNaoo0 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 W sumie racja że do weterynarza ludzie przychodzą ze swoimi psami wiec faktyczie może być małe zainteresowanie, ja bym proponowała porozwieszac po słupach,w parku,po prostu na miescie. Quote
adkaaaaa5 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 0ooCzarNaoo0 napisał(a):W sumie racja że do weterynarza ludzie przychodzą ze swoimi psami wiec faktyczie może być małe zainteresowanie, ja bym proponowała porozwieszac po słupach,w parku,po prostu na miescie. Wydrukuje Ci plakaty i porozwieszasz:D a u wetow tez nie zaszkodzi, czasem ludzie szukaja zwierzaka do adopcji i ida do weta,bo tam zazwyczaj sa ogloszenia. A ja porozklejam w DDZ Quote
0ooCzarNaoo0 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 oki druknij a ja pooblepiam całą Bielawe:) Quote
fiorsteinbock Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Wieszamy gdzie damy rade, byleby sie wiesc gminna rozeszla. Na tablicy w Intermarche i mysle, zeby kolo targu zarowno w Bwie jaki Ddz. Quote
0ooCzarNaoo0 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Racja rozwieszajmy gdzie sie tylko da ! Noreczka bedzie za mną tęsknić jak zmieni domek bo juz nawet na spacerek iść nie chciala beze mnie,wracała sie i popiskiwała szkoda że nie moge jej zostawić na stałe:( pokochałam ta psine Quote
Igiełka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Trzymam mocne kciuki za dobry domek dla NOreczki. :loveu::loveu: Quote
fiorsteinbock Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 0ooCzarNaoo0 napisał(a):Racja rozwieszajmy gdzie sie tylko da ! Noreczka bedzie za mną tęsknić jak zmieni domek bo juz nawet na spacerek iść nie chciala beze mnie,wracała sie i popiskiwała szkoda że nie moge jej zostawić na stałe:( pokochałam ta psine Wiem od Ady, ze jej nie mozna nie kochac - bedziecie strasznie tesknily :( Quote
Recommended Posts