Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super - extra fotki! Dzieki Adka!
Nie wiem tylko czy do ogloszen dawac zdjecia z Ewa i Basia - zaczna dzwonic kawalerowie w celach matrymonialnych i beda chcieli nam dziewczyny w swiat porwac :cool3:

Adka, czy Norka ma juz gdzies ogloszenia?
Moze plkaciki w Bielawie u wetow rozwiesimy?

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Super - extra fotki! Dzieki Adka!
Nie wiem tylko czy do ogloszen dawac zdjecia z Ewa i Basia - zaczna dzwonic kawalerowie w celach matrymonialnych i beda chcieli nam dziewczyny w swiat porwac :cool3:

Adka, czy Norka ma juz gdzies ogloszenia?
Moze plkaciki w Bielawie u wetow rozwiesimy?

Noreczka ma zamowiony pakiecik 60 ogloszen od wujka UBOCZE i 2 ogloszonka zrobione przez fochu. Moznaby zrobic plakaciki Noreczce- gdyby zamieszkala w DDZ lub Bielawie byloby super !

Posted

[quote name='adkaaaaa5']Noreczka ma zamowiony pakiecik 60 ogloszen od wujka UBOCZE i 2 ogloszonka zrobione przez fochu. Moznaby zrobic plakaciki Noreczce- gdyby zamieszkala w DDZ lub Bielawie byloby super !

Po takiej liczbie domki beda sie biły :)

Zrobisz plakat, czy machnac?

Posted

Ukryty Smok napisał(a):
Witajcie!

Jestem i ja. Sunia śliczna, historia smutna, jak prawie zawsze...
Mam propozycję. Mam woreczek karmy BOZITA. Niestety, karma jest leciutko przeterminowana, dostałam ją z pewnego źródła właśnie w celu ratowania psów. Może wysłać ją suni, jeśli oczywiście się nie obrazi? Słyszałam, że sucha karma ma u wiele dłuższe terminy, niż przewiduje to data, i nic nie zaszkodzi taki kilkumiesięczny "poślizg"...

Pzdr,

Ukryty Smok

Ten woreczek to duży ;) a w zasadzie 2 :) Dla Noreczki przyszło dzisiaj 17 kg suchej karmy! 2 kg. Bozita Junior i 15 kg. Agilo. Serdecznie dziękujemy:)

Posted

Noreczko, nie było mnie cały dzień, a tutaj takie dobre nowiny. TYLE karmy, piękne plakaciki. ogłoszenia- oj, zdolne i o wielkich sercach masz te Cioteczki.
Teraz będzie juz tylko lepiej.

Posted

Cioteczki i wujaszkowie był telefon w sprawie Noreczki, zainteresował się nią Pan z Wrocławia, ma małe mieszkanie i szuka małego pieska. Czy znacie kogoś z Wrocławia kto mógłby przeprowadzić wizytę?