danka4u1 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Cichutko, bo aż dech mi zaparło ze zdumienia, jaka Noreczka jest śliczna. Sesja foto super, taki prezent dla nas na dobry sen po trudach dni na dogo. Quote
Igiełka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Prawdziwa ślicznotka - napatrzeć się nie mogę.:lol::lol: Quote
dara9 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Sliczna Norcia szuka domu! Hopaj maleńka :) Quote
marra Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Słodziuchny lisek z Norki, ależ buziakami się dzieli ze wszystkimi :) Quote
fiorsteinbock Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Super - extra fotki! Dzieki Adka! Nie wiem tylko czy do ogloszen dawac zdjecia z Ewa i Basia - zaczna dzwonic kawalerowie w celach matrymonialnych i beda chcieli nam dziewczyny w swiat porwac :cool3: Adka, czy Norka ma juz gdzies ogloszenia? Moze plkaciki w Bielawie u wetow rozwiesimy? Quote
adkaaaaa5 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Super - extra fotki! Dzieki Adka! Nie wiem tylko czy do ogloszen dawac zdjecia z Ewa i Basia - zaczna dzwonic kawalerowie w celach matrymonialnych i beda chcieli nam dziewczyny w swiat porwac :cool3: Adka, czy Norka ma juz gdzies ogloszenia? Moze plkaciki w Bielawie u wetow rozwiesimy? Noreczka ma zamowiony pakiecik 60 ogloszen od wujka UBOCZE i 2 ogloszonka zrobione przez fochu. Moznaby zrobic plakaciki Noreczce- gdyby zamieszkala w DDZ lub Bielawie byloby super ! Quote
fiorsteinbock Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='adkaaaaa5']Noreczka ma zamowiony pakiecik 60 ogloszen od wujka UBOCZE i 2 ogloszonka zrobione przez fochu. Moznaby zrobic plakaciki Noreczce- gdyby zamieszkala w DDZ lub Bielawie byloby super ! Po takiej liczbie domki beda sie biły :) Zrobisz plakat, czy machnac? Quote
adkaaaaa5 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Po takiej liczbie domki beda sie biły :) Zrobisz plakat, czy machnac? Jeśli wykorzystasz swoje talenty w PS to może Ty zrob ;D Quote
fiorsteinbock Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Prosze, kto moze niech sie czestuje :) Shania, cioteczko - zapraszamy :) Quote
adkaaaaa5 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Ukryty Smok napisał(a):Witajcie! Jestem i ja. Sunia śliczna, historia smutna, jak prawie zawsze... Mam propozycję. Mam woreczek karmy BOZITA. Niestety, karma jest leciutko przeterminowana, dostałam ją z pewnego źródła właśnie w celu ratowania psów. Może wysłać ją suni, jeśli oczywiście się nie obrazi? Słyszałam, że sucha karma ma u wiele dłuższe terminy, niż przewiduje to data, i nic nie zaszkodzi taki kilkumiesięczny "poślizg"... Pzdr, Ukryty Smok Ten woreczek to duży ;) a w zasadzie 2 :) Dla Noreczki przyszło dzisiaj 17 kg suchej karmy! 2 kg. Bozita Junior i 15 kg. Agilo. Serdecznie dziękujemy:) Quote
adkaaaaa5 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Prosze, kto moze niech sie czestuje :) Shania, cioteczko - zapraszamy :) Piękny banerek Edi :) Już wklejam :) Quote
fiorsteinbock Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Uploaded with ImageShack.us Adka, wyslac .pdf na @? Quote
adkaaaaa5 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 [quote name='fiorsteinbock'] Uploaded with ImageShack.us Adka, wyslac .pdf na @? Dzięki za plakacik:* Cioteczki i wujaszkowie może powiesilibyście u siebie w mieście taki plakacik? Norunia hopaj na pierwszą! Quote
mikoada Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Jestem u Norki w wolnej chwili przeczytam wątek. To straszne co spotkało sunieczkę i jej Pana :( Quote
fiorsteinbock Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 mikoada napisał(a):Jestem u Norki w wolnej chwili przeczytam wątek. To straszne co spotkało sunieczkę i jej Pana :( Dzieki Kochana za odwiedziny. Prosimy chociaz podnosic nasza sierotke :) Quote
0ooCzarNaoo0 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Dziekuje pięknie za karme dla Noreczki:) Suńce ona bardzo posmakowała,bede jej chyba musiała od czasu do czasu zabierac bo utyje nam żarłoczek mały hihihi:) Quote
fochu Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 dobranoc Noreczko może jutro jakiś domek się do ciebie uśmiechnie piękna rudzinko ! Quote
danka4u1 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Noreczko, nie było mnie cały dzień, a tutaj takie dobre nowiny. TYLE karmy, piękne plakaciki. ogłoszenia- oj, zdolne i o wielkich sercach masz te Cioteczki. Teraz będzie juz tylko lepiej. Quote
kamilawa Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Noreczko, chodź - idziemy na poranny spacerek pokazać się cioteczkom. Quote
adkaaaaa5 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Cioteczki i wujaszkowie był telefon w sprawie Noreczki, zainteresował się nią Pan z Wrocławia, ma małe mieszkanie i szuka małego pieska. Czy znacie kogoś z Wrocławia kto mógłby przeprowadzić wizytę? Quote
Recommended Posts