fochu Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Noreczko najlepszego w nowym psim życiu :) niech już więcej cię nie zawiedzie!!! Quote
fochu Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Noreczko mam nadzieję że te pieniądze które przelałam i zobowiązałam się przelewać co miesiąc będą dla innych,bardziej potrzebujących pisków -skoro masz domek :) dla jakich niech już Edytka zdecyduje,ode mnie na jej konto będzie wpływać co miesiąc 20 zł :D Quote
0ooCzarNaoo0 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Własnie dostałam odpowiedź od nowych właścicieli Norki na mojego maila. Pytalam jak tam norcia po pierwszej nocce.Pani odpisała ze sunia nie odstępuje jej na krok:) i że dwa razy w nocy piszczała. W niedziele na bank jedziemy do Cieszyc:D:D:D wiec opisze co i jak :) Quote
fiorsteinbock Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 fochu napisał(a):Noreczko mam nadzieję że te pieniądze które przelałam i zobowiązałam się przelewać co miesiąc będą dla innych,bardziej potrzebujących pisków -skoro masz domek :) dla jakich niech już Edytka zdecyduje,ode mnie na jej konto będzie wpływać co miesiąc 20 zł :D Jeszcze nawet nie przekazalam Adce kasy, mialysmy sie spotkac i zapomnialam. Wiec teraz niech dziewczyny zadecyduja co z 20zl. Czy kupujemy karme do azyla? Quote
viola005 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Wspaniala wiadomosc, nie spodziewalam sie, ze tak szybko Lisiczka Nora znajdzie ludzia z ds! Gratulacje dla ciotek opiekunczo-organizacyjnych czuwajacych nad losem tej psiny. Brawo, dziewczyny, happy end! Quote
adkaaaaa5 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Jeszcze nawet nie przekazalam Adce kasy, mialysmy sie spotkac i zapomnialam. Wiec teraz niech dziewczyny zadecyduja co z 20zl. Czy kupujemy karme do azyla? Na koncie Norki jest 169 zł + 20 zł od fochu zastanawiamy sie dla ktorej bidy przekazac te pieniazki, jest ich tyle, ze az ciezko wybrac... Podam propozycje tutaj, ale chwilowo mam na glowie jutrzejszy wyjazd z kotkami i psiakami do Wro. na akcje TOZu - trzeba sie jakos zorganizowac :) Quote
adkaaaaa5 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Niestety wczoraj na wrocławskim rynku nie udało nam wyadoptować żadnego zwierzaka (miałyśmy ze sobą 2 pieski ze schroniska Azyl i 2 koty, które przebywają od kilku dni u koleżanki na DT). Jeden z kotkow (pręgusek) cieszył się dużym zainteresowaniem jednak okazało się, że kociak ma najprawdopodobniej tasiemca, świerzbowca usznego i koci katar- to ostatnie nie zostało potwierdzone dzisiaj przez weterynarza, jednak 2 pierwsze choroby- tak. Druga kotka, która niestety nie miała tak dużego zainteresowania ze strony odwiedzających ludzi też jest chora na świerzbowca- cięższe stadium niż u pręguska. Dzisiaj niezwłocznie udałyśmy się z kotkami do weta. i zapłaciłyśmy 72 zł (37 zł orydermyl, 25 zl advocate, 10 zł usługa weterynaryjna). Ostatnio odrobaczyłyśmy też koty cestalem. Mam pytanie do dobrych dusz, ktore wpłaciły pieniążki na leczenie Norki, czy zgodziłybyście się, aby z pieniążków, które pozostały na koncie Norki ok. 189 zł pokryć koszty leczenia tych dwóch kociaków? http://www.dogomania.pl/threads/103251-Dolno%C5%9Bl%C4%85skie-schronisko-nadzieja-umiera-ostatnia./page406 na tej stronie są zdjęcia kotków. Proszę o odpowiedź. Quote
fiorsteinbock Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Norka juz w domku dupke grzeje a ja z prośba o pomoc i odwiedzenie watku Roty, jednej z suczek, ktore byly we Wroclawiu. Zajrzyjcie, błagam i pomozcie, chociaz podnosic watek :( http://www.dogomania.pl/threads/193926-Kud%C5%82ata-ROTA-pilny-DT-DS-apatia-i-przygn%C4%99bienie-j%C4%85-zabij%C4%85!-Musi-opu%C5%9Bci%C4%87-schronisk?p=15486190#post15486190 Quote
adkaaaaa5 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Ponawiam pytanie... Niestety wczoraj na wrocławskim rynku nie udało nam wyadoptować żadnego zwierzaka (miałyśmy ze sobą 2 pieski ze schroniska Azyl i 2 koty, które przebywają od kilku dni u koleżanki na DT). Jeden z kotkow (pręgusek) cieszył się dużym zainteresowaniem jednak okazało się, że kociak ma najprawdopodobniej tasiemca, świerzbowca usznego i koci katar- to ostatnie nie zostało potwierdzone dzisiaj przez weterynarza, jednak 2 pierwsze choroby- tak. Druga kotka, która niestety nie miała tak dużego zainteresowania ze strony odwiedzających ludzi też jest chora na świerzbowca- cięższe stadium niż u pręguska. Dzisiaj niezwłocznie udałyśmy się z kotkami do weta. i zapłaciłyśmy 72 zł (37 zł orydermyl, 25 zl advocate, 10 zł usługa weterynaryjna). Ostatnio odrobaczyłyśmy też koty cestalem. Mam pytanie do dobrych dusz, ktore wpłaciły pieniążki na leczenie Norki, czy zgodziłybyście się, aby z pieniążków, które pozostały na koncie Norki ok. 189 zł pokryć koszty leczenia tych dwóch kociaków? http://www.dogomania.pl/threads/103251-Dolno%C5%9Bl%C4%85skie-schronisko-nadzieja-umiera-ostatnia./page406 na tej stronie są zdjęcia kotków. Proszę o odpowiedź. Quote
adkaaaaa5 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Wklejam 3 zdjęcia Norki w nowym domku- Norcia już sie zadomowiła na dobre i upatrzyla sobie nowa Paniunie :) Norka pozdrawia:) Quote
fochu Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 jaki szczęśliwy pies :) łza się w oku kręci! Widać że obie panie przypadły sobie do gustu :) Quote
Recommended Posts