Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:multi:Noreczka wita wszystkich swoich fanów i sympatyków i o domek pyta.:multi:
Ogłoszonka wiszą? Co z ewentualnym domkiem? Odezwał się, czy rozmyślił? A może nadal zastanawia się?

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Siostra rozwiesila wczoraj 2 plakaty, bo tak sie deszcz rozpadal ze musiala uciekac do domu, dzisiaj powiesi jeszcze 10 w Bielawie. Domek chyba sie rozmyslil, bo sie nie odzywa :( wujku UBOCZE wiesz moze czy ogloszenia, ktore zamowiles na bazarku sa juz gotowe?

Posted

adkaaaaa5 napisał(a):
Siostra rozwiesila wczoraj 2 plakaty, bo tak sie deszcz rozpadal ze musiala uciekac do domu, dzisiaj powiesi jeszcze 10 w Bielawie. Domek chyba sie rozmyslil, bo sie nie odzywa :( wujku UBOCZE wiesz moze czy ogloszenia, ktore zamowiles na bazarku sa juz gotowe?

Noreczko, jak wujaszek UBOCZE jest z Tobą, nie zginiesz! I plakaciki wiszą, a domek jak miał być taki " zastanawiający się", to chyba nie był ten właściwy.

Posted

danka4u1 napisał(a):
Noreczko, jak wujaszek UBOCZE jest z Tobą, nie zginiesz! I plakaciki wiszą, a domek jak miał być taki " zastanawiający się", to chyba nie był ten właściwy.

Racja, domek musi być zdecydowany, wlasciwy i najlepszy dla Noruni!:)

Wczoraj doszła karma od dogos1 także Noreczka popróbuje co jej najlepiej smakuje :)

Posted

E-MAIL KTÓRY DOSTALAM OD TEGO PANA KTÓRY BYŁ ZAINTERESOWANY ADOPCJA NORKI:

Dzień dobry.
Przepraszam bardzo że dopiero teraz odpisuje ale nie miałem do tej pory dostępu do internetu.
Sunia ta to naprawdę piękny piesek ale w tej chwili jeszcze chce się wstrzymać z podjęciem tej ostatecznej decyzji gdyż uważam że musi być to 100% decyzja a do tego muszę wyjechać na 2 tygodnie z Wrocławia i nie chce zmieniać jej znów miejsca pobytu.
Na pewno nadal jestem zainteresowany adopcją suni jesli nie tej to innej i będę z Panią w kontakcie ale teraz nie będę blokował możliwości adopcji tego pieska.
Pozdrawiam

Posted

[quote name='0ooCzarNaoo0']U Noreczki wszystko ok,bardzo szybko sie zaklimatyzowała u mnie w domu jest wesoła i kochana,bardzo grzeczna i usłuchana:)Ktos kto ja przygarnie będzie miał złotego psa!!![/QUOTE]

To niech nie czeka już dłużej ten domek i Noreczke kochaną przygarnie do siebie

Posted

Ogłoszonka dla Norci już dawno są opłacone i czekają w kolejce. Powinny być już naprawdę niedługo, na dniach...:lol:

Zresztą sami zobaczcie w trzecim poście tego wątku:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/190083-60-ogłoszen-za-10-zł!-Na-zwierzaki-u-Missieek[/URL]!-)

Trzymaj się, Norciu!!!:lol:

Posted

[quote name='0ooCzarNaoo0']U Noreczki wszystko ok,bardzo szybko sie zaklimatyzowała u mnie w domu jest wesoła i kochana,bardzo grzeczna i usłuchana:)Ktos kto ja przygarnie będzie miał złotego psa!!![/QUOTE]

... i wspaniałą towarzyszkę :) Czekamy na tego kogoś :)

Posted

Własnie przed chwilką dostałam telefon od pana zainteresowanego adopcja Norki. Jestem z nim jutro umówiona na 18:00 zeby zobaczył sunke. Oczywiście jezeli zdecyduje sie na przygarnięcie Nory trzeba będzie zrobic wizyte przedadopcyjną tylko na kogo mogę liczyc?? bo ja nigdy nie przeprowadzałam takiej wizyty,pan jest z Bielawy.

Posted

[quote name='0ooCzarNaoo0']Własnie przed chwilką dostałam telefon od pana zainteresowanego adopcja Norki. Jestem z nim jutro umówiona na 18:00 zeby zobaczył sunke. Oczywiście jezeli zdecyduje sie na przygarnięcie Nory trzeba będzie zrobic wizyte przedadopcyjną tylko na kogo mogę liczyc?? bo ja nigdy nie przeprowadzałam takiej wizyty,pan jest z Bielawy.[/QUOTE]

Oby tym razem się udało!!! 3mam kciuki :)!

Posted

[quote name='0ooCzarNaoo0']Własnie przed chwilką dostałam telefon od pana zainteresowanego adopcja Norki. Jestem z nim jutro umówiona na 18:00 zeby zobaczył sunke. Oczywiście jezeli zdecyduje sie na przygarnięcie Nory trzeba będzie zrobic wizyte przedadopcyjną tylko na kogo mogę liczyc?? bo ja nigdy nie przeprowadzałam takiej wizyty,pan jest z Bielawy.[/QUOTE]
Noreczko wyspij się, żebyś jutro pokazała śliczny pyszczek swojemu człowiekowi, ktory chce Cię zabrać do domku.
A najważniejsze to wizyta przedadopcyjna.

Posted

Norka jak narazie zostaje nadal u mnie.Pan nie zdecydował sie jednak na jej adopcje,stwierdził się jest troche za duża:-o,może to i dobrze bo na podwórku ma kury a Norka by im raczej spokoju nie dawała:evil_lol: