danka4u1 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 :multi:Noreczka wita wszystkich swoich fanów i sympatyków i o domek pyta.:multi: Ogłoszonka wiszą? Co z ewentualnym domkiem? Odezwał się, czy rozmyślił? A może nadal zastanawia się? Quote
adkaaaaa5 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Siostra rozwiesila wczoraj 2 plakaty, bo tak sie deszcz rozpadal ze musiala uciekac do domu, dzisiaj powiesi jeszcze 10 w Bielawie. Domek chyba sie rozmyslil, bo sie nie odzywa :( wujku UBOCZE wiesz moze czy ogloszenia, ktore zamowiles na bazarku sa juz gotowe? Quote
kameralna Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Witaj Norko :) Widzę, że masz wiele przyjaznych duszyczek obok siebie :) Quote
danka4u1 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 adkaaaaa5 napisał(a):Siostra rozwiesila wczoraj 2 plakaty, bo tak sie deszcz rozpadal ze musiala uciekac do domu, dzisiaj powiesi jeszcze 10 w Bielawie. Domek chyba sie rozmyslil, bo sie nie odzywa :( wujku UBOCZE wiesz moze czy ogloszenia, ktore zamowiles na bazarku sa juz gotowe? Noreczko, jak wujaszek UBOCZE jest z Tobą, nie zginiesz! I plakaciki wiszą, a domek jak miał być taki " zastanawiający się", to chyba nie był ten właściwy. Quote
adkaaaaa5 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 danka4u1 napisał(a):Noreczko, jak wujaszek UBOCZE jest z Tobą, nie zginiesz! I plakaciki wiszą, a domek jak miał być taki " zastanawiający się", to chyba nie był ten właściwy. Racja, domek musi być zdecydowany, wlasciwy i najlepszy dla Noruni!:) Wczoraj doszła karma od dogos1 także Noreczka popróbuje co jej najlepiej smakuje :) Quote
danka4u1 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Noreczka najedzona nową, smakowitą karmą- dziękuje za jedzonko. Quote
0ooCzarNaoo0 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 E-MAIL KTÓRY DOSTALAM OD TEGO PANA KTÓRY BYŁ ZAINTERESOWANY ADOPCJA NORKI: Dzień dobry. Przepraszam bardzo że dopiero teraz odpisuje ale nie miałem do tej pory dostępu do internetu. Sunia ta to naprawdę piękny piesek ale w tej chwili jeszcze chce się wstrzymać z podjęciem tej ostatecznej decyzji gdyż uważam że musi być to 100% decyzja a do tego muszę wyjechać na 2 tygodnie z Wrocławia i nie chce zmieniać jej znów miejsca pobytu. Na pewno nadal jestem zainteresowany adopcją suni jesli nie tej to innej i będę z Panią w kontakcie ale teraz nie będę blokował możliwości adopcji tego pieska. Pozdrawiam Quote
giselle4 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Trzymam kciuki za Norke i bardzo dziekuje:) Quote
mikoada Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Dobrze, że chociaż Pan odpisał...Jak się miewa Noreczka??? Quote
0ooCzarNaoo0 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 U Noreczki wszystko ok,bardzo szybko sie zaklimatyzowała u mnie w domu jest wesoła i kochana,bardzo grzeczna i usłuchana:)Ktos kto ja przygarnie będzie miał złotego psa!!! Quote
adkaaaaa5 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Norunia hopaj na pierwsza! :) Quote
kizimizi Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='0ooCzarNaoo0']U Noreczki wszystko ok,bardzo szybko sie zaklimatyzowała u mnie w domu jest wesoła i kochana,bardzo grzeczna i usłuchana:)Ktos kto ja przygarnie będzie miał złotego psa!!![/QUOTE] To niech nie czeka już dłużej ten domek i Noreczke kochaną przygarnie do siebie Quote
UBOCZE Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ogłoszonka dla Norci już dawno są opłacone i czekają w kolejce. Powinny być już naprawdę niedługo, na dniach...:lol: Zresztą sami zobaczcie w trzecim poście tego wątku: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/190083-60-ogłoszen-za-10-zł!-Na-zwierzaki-u-Missieek[/URL]!-) Trzymaj się, Norciu!!!:lol: Quote
kameralna Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='0ooCzarNaoo0']U Noreczki wszystko ok,bardzo szybko sie zaklimatyzowała u mnie w domu jest wesoła i kochana,bardzo grzeczna i usłuchana:)Ktos kto ja przygarnie będzie miał złotego psa!!![/QUOTE] ... i wspaniałą towarzyszkę :) Czekamy na tego kogoś :) Quote
0ooCzarNaoo0 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Własnie przed chwilką dostałam telefon od pana zainteresowanego adopcja Norki. Jestem z nim jutro umówiona na 18:00 zeby zobaczył sunke. Oczywiście jezeli zdecyduje sie na przygarnięcie Nory trzeba będzie zrobic wizyte przedadopcyjną tylko na kogo mogę liczyc?? bo ja nigdy nie przeprowadzałam takiej wizyty,pan jest z Bielawy. Quote
adkaaaaa5 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='0ooCzarNaoo0']Własnie przed chwilką dostałam telefon od pana zainteresowanego adopcja Norki. Jestem z nim jutro umówiona na 18:00 zeby zobaczył sunke. Oczywiście jezeli zdecyduje sie na przygarnięcie Nory trzeba będzie zrobic wizyte przedadopcyjną tylko na kogo mogę liczyc?? bo ja nigdy nie przeprowadzałam takiej wizyty,pan jest z Bielawy.[/QUOTE] Oby tym razem się udało!!! 3mam kciuki :)! Quote
kameralna Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Świetnie! A znalazła się już chętna na wizytę przedadopcyjną? Quote
danka4u1 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='0ooCzarNaoo0']Własnie przed chwilką dostałam telefon od pana zainteresowanego adopcja Norki. Jestem z nim jutro umówiona na 18:00 zeby zobaczył sunke. Oczywiście jezeli zdecyduje sie na przygarnięcie Nory trzeba będzie zrobic wizyte przedadopcyjną tylko na kogo mogę liczyc?? bo ja nigdy nie przeprowadzałam takiej wizyty,pan jest z Bielawy.[/QUOTE] Noreczko wyspij się, żebyś jutro pokazała śliczny pyszczek swojemu człowiekowi, ktory chce Cię zabrać do domku. A najważniejsze to wizyta przedadopcyjna. Quote
Shania Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Noreczko,mam nadzieje już....za rogiem:) Quote
danka4u1 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Shania']i co i co?[/QUOTE] jw- pozdrowienia dla wszystkich sympatyków Noreczki i dla samej Norci. Quote
0ooCzarNaoo0 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Norka jak narazie zostaje nadal u mnie.Pan nie zdecydował sie jednak na jej adopcje,stwierdził się jest troche za duża:-o,może to i dobrze bo na podwórku ma kury a Norka by im raczej spokoju nie dawała:evil_lol: Quote
Recommended Posts