Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie mam pojęcia jak jest z tą karmą ale może kilkumiesięczny poślizg to trochę za dużo ? Warto dać i obserwować,jak piszą poprzednicy ;)

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Igiełka napisał(a):
Ja też nie wiem z tym teraminem jak to do końca jest.

Przewaznie jest tak, ze terminy sa ustalane na wyrost, zeby potem firma nie odpowiadala jak by sie cos stalo.
Kilka miesiecy nie powinno zrobic zadnej roznicy.

Posted

Jestem juz u Noreczki. Dziekuje Adce i jej siostrze za tak szybka akcje i wam dogomaniacy za przybycie z pomoca.
Pozniej poczytam nowosci na Noreczkowym forum.
Zdradze Wam, ze prawdopodobnie ten drugi psiak - przybłeda, ktory przyjaznil sie z Norka a ten Pan go dokarmial, pojdzie na darmowe DT do ludzi z Dzierzoniowa!

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Zdradze Wam, ze prawdopodobnie ten drugi psiak - przybłeda, ktory przyjaznil sie z Norka a ten Pan go dokarmial, pojdzie na darmowe DT do ludzi z Dzierzoniowa!

Takie wieści chciałoby się czytać codziennie. Sen z oczu mi spędzał ten drugi psiak- przyjaciel niedoli Norka.

Posted

0ooCzarNaoo0 napisał(a):
Ktos pytal czy okresliłam czas jaki Norka u mnie spędzi na DT, otóz zamierzam ją trzymac puki nie znajdzie sie dla niej DS.

To naprawde wspaniale :):):multi::multi::multi::loveu::loveu:

Posted

0ooCzarNaoo0 napisał(a):
Ktos pytal czy okresliłam czas jaki Norka u mnie spędzi na DT, otóz zamierzam ją trzymac puki nie znajdzie sie dla niej DS.

Dziś wieczór cudów. Same wspaniałe wiadomości.

Posted

Noreczko bidulek z Ciebie :( Dobrze, ze masz sie gdzie podziac teraz.

Niestety finansowo nie pomogę. Postaram sie w wolnej chwili pospamowac watek suczki i porobic jej kilka ogloszen co by szybko domek znalazła.

Posted

0ooCzarNaoo0 napisał(a):
Uuuuuuuufffffffffff....:):):)<jupi!!!>

Posted

kizimizi napisał(a):
Noreczko bidulek z Ciebie :( Dobrze, ze masz sie gdzie podziac teraz.

Niestety finansowo nie pomogę. Postaram sie w wolnej chwili pospamowac watek suczki i porobic jej kilka ogloszen co by szybko domek znalazła.

Dziieeee kuuuu jeee myyy :)

Posted

kizimizi napisał(a):
A NORKA MA JUZ JAKIES WLASNE FINANSE? iLE POTRZEBA NA MIESIAC JEJ UTRZYMANIA?

Nie mamy jeszcze ani grosika, gonia66 obiecala cosik wyslac. Dom tymczasowy jest bezplatny, potrzebujemy tylko karmy dla Noruni...

Posted

witamy sie i pozdrawiamy sercem ciotenki:loveu:cioteczko od Karelkunia:loveu:to u ciebie jest niunia !:bye::B-fly::thumbs:alez cudnie :multi:taka straszna historja ......:-( sle caluski w nochalki dla Noreczki dla twego psiaczka cudownego

Posted

[quote name='ewa gonzales']witamy sie i pozdrawiamy sercem ciotenki:loveu:cioteczko od Karelkunia:loveu:to u ciebie jest niunia !:bye::B-fly::thumbs:alez cudnie :multi:taka straszna historja ......:-( sle caluski w nochalki dla Noreczki dla twego psiaczka cudownego

Witamy na watku Noruni, dziękujemy za przybycie :)