marra Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Nie mam pojęcia jak jest z tą karmą ale może kilkumiesięczny poślizg to trochę za dużo ? Warto dać i obserwować,jak piszą poprzednicy ;) Quote
Igiełka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Ja też nie wiem z tym teraminem jak to do końca jest. Quote
Szarotka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Igiełka napisał(a):Ja też nie wiem z tym teraminem jak to do końca jest. Przewaznie jest tak, ze terminy sa ustalane na wyrost, zeby potem firma nie odpowiadala jak by sie cos stalo. Kilka miesiecy nie powinno zrobic zadnej roznicy. Quote
fiorsteinbock Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Jestem juz u Noreczki. Dziekuje Adce i jej siostrze za tak szybka akcje i wam dogomaniacy za przybycie z pomoca. Pozniej poczytam nowosci na Noreczkowym forum. Zdradze Wam, ze prawdopodobnie ten drugi psiak - przybłeda, ktory przyjaznil sie z Norka a ten Pan go dokarmial, pojdzie na darmowe DT do ludzi z Dzierzoniowa! Quote
danka4u1 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Zdradze Wam, ze prawdopodobnie ten drugi psiak - przybłeda, ktory przyjaznil sie z Norka a ten Pan go dokarmial, pojdzie na darmowe DT do ludzi z Dzierzoniowa! Takie wieści chciałoby się czytać codziennie. Sen z oczu mi spędzał ten drugi psiak- przyjaciel niedoli Norka. Quote
0ooCzarNaoo0 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Ktos pytal czy okresliłam czas jaki Norka u mnie spędzi na DT, otóz zamierzam ją trzymac puki nie znajdzie sie dla niej DS. Quote
Szarotka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 0ooCzarNaoo0 napisał(a):Ktos pytal czy okresliłam czas jaki Norka u mnie spędzi na DT, otóz zamierzam ją trzymac puki nie znajdzie sie dla niej DS. To naprawde wspaniale :):):multi::multi::multi::loveu::loveu: Quote
danka4u1 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 0ooCzarNaoo0 napisał(a):Ktos pytal czy okresliłam czas jaki Norka u mnie spędzi na DT, otóz zamierzam ją trzymac puki nie znajdzie sie dla niej DS. Dziś wieczór cudów. Same wspaniałe wiadomości. Quote
kizimizi Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Noreczko bidulek z Ciebie :( Dobrze, ze masz sie gdzie podziac teraz. Niestety finansowo nie pomogę. Postaram sie w wolnej chwili pospamowac watek suczki i porobic jej kilka ogloszen co by szybko domek znalazła. Quote
gonia66 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 0ooCzarNaoo0 napisał(a):Ktos pytal czy okresliłam czas jaki Norka u mnie spędzi na DT, otóz zamierzam ją trzymac puki nie znajdzie sie dla niej DS.Uuuuuuuufffffffffff....:):):)<jupi!!!> Quote
adkaaaaa5 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 kizimizi napisał(a):Noreczko bidulek z Ciebie :( Dobrze, ze masz sie gdzie podziac teraz. Niestety finansowo nie pomogę. Postaram sie w wolnej chwili pospamowac watek suczki i porobic jej kilka ogloszen co by szybko domek znalazła. Dziieeee kuuuu jeee myyy :) Quote
kizimizi Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 A NORKA MA JUZ JAKIES WLASNE FINANSE? iLE POTRZEBA NA MIESIAC JEJ UTRZYMANIA? Quote
adkaaaaa5 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 kizimizi napisał(a):A NORKA MA JUZ JAKIES WLASNE FINANSE? iLE POTRZEBA NA MIESIAC JEJ UTRZYMANIA? Nie mamy jeszcze ani grosika, gonia66 obiecala cosik wyslac. Dom tymczasowy jest bezplatny, potrzebujemy tylko karmy dla Noruni... Quote
adkaaaaa5 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Podałam adres na pw, ukryty smok pisał, ze karme wysle jutro :) Norunia na pierwsza! Quote
Nadziejka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 witamy sie i pozdrawiamy sercem ciotenki:loveu:cioteczko od Karelkunia:loveu:to u ciebie jest niunia !:bye::B-fly::thumbs:alez cudnie :multi:taka straszna historja ......:-( sle caluski w nochalki dla Noreczki dla twego psiaczka cudownego Quote
Igiełka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Podpisuje sie pod tym czterema łapkami.:lol::lol: Wspaniali z Was ludzie daliście dobry suni tymczas. :loveu: Quote
adkaaaaa5 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 [quote name='ewa gonzales']witamy sie i pozdrawiamy sercem ciotenki:loveu:cioteczko od Karelkunia:loveu:to u ciebie jest niunia !:bye::B-fly::thumbs:alez cudnie :multi:taka straszna historja ......:-( sle caluski w nochalki dla Noreczki dla twego psiaczka cudownego Witamy na watku Noruni, dziękujemy za przybycie :) Quote
Recommended Posts