danka4u1 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Jak dobrze czytać takie wieści. Floreczko, jestes uratowana. Teraz dobranoc; śpij spokojnie. Już nic Ci nie grozi. Quote
agata51 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Jestem na zaproszenie Javeny. Na razie skoczę na bazarek. Quote
kakadu Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 dzien dobry mala, wstawaj bo czeka cie piekny dzien w nowym, bezpiecznym domku :) Quote
argusiowa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 heja heja :) zdjęcia Florci z powitania w nowym domku wstawię później :) mam ich całą masę :) Quote
argusiowa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 ewentualnie poprosiłabym o pomoc bo ja umiem tylko takie mini wklejać :) Quote
Paula03 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Argusiowa to prześlij mi na e-mail: [email protected] Quote
argusiowa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 zmniejszyłam je objętościowo wysłałam w paczkach po 10 :) dziękuję Pauluś :) Quote
argusiowa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 mamanama napisał(a):Znalazłam 12zł na koncie, jutro powinny być. Więcej niestety nie mam. zaksięgowane :) dziękujemy serdecznie :) pomyliłam mamanabank z mamanama :) hihi coś mi nie pasowało i dzisiaj wpadłam na to co :) hihi Quote
argusiowa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 sonikowa i kakadu również wpłaty dotarły serdecznie dziękujemy :) Quote
argusiowa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Florcia w samochodzie grzecznie siedziała na moich kolankach :) na miejscu sama wysiadła i na dzień dobry przywitała się z szaloną Fioną labradorką:) Bojką i Babunią :) Na poczatek wlazła pod samochód sylwiaso, ale szybko jednak zdecydowała, że zwiedzanie nowego miejsca będzie ciekawsze :) obeszła całe podwórko wszystko wąchając, wszędzie nosa wtykając, co jakiś czas jakby zapominając się machała ogonkiem z radości :) Zostawiłyśmy Florcię na podwórku, a same w towarzystwie Fiony, Bojki i Babuni poszłyśmy zobaczyć nowe lokum naszej Florci. Buda fantastyczna , kojec również, wybiegu to nawet ja zazdroszczę :) duuuuuży i zielony :) Fiona adorowała mnie niesamowicie, co chwila wtykając mi pod nogi piłkę (a raczej coś co kiedyś piłką było, a z nadmiaru miłości Fionowej stało się piłkowym cosiem):D . Kilka rzutów i o dziwo, Babunia (mająca 14lat!!!) poczuła lekkość w stawach i zaczęła biegać za pikowym cosiem :) Gdy wróciłyśmy spod kojców- o zgrozo....Florcię wcięło....ze strachem szukałyśmy jej wszędzie i nic...przepadła... Na szczeście weszłyśmy do domu, a tam....nasz kochana Florcia spokojnie i dostojnie kontynuowała zwiedzanie :) Sylwiaso zrobiła herbatkę, poczęstowała mnie słodkością i kolejna niespodzianka :D z naszej Florci wyszedł łasuch-żebracz :) jak poczuła słodkie tak już nie odpuszczała :) zapusciła nawet żurawia do szafki pod kuchenką :D:D:D Potem zwinęła się w kłębek i zasnęła obok mnie na podłodze :) Próbowała wejść pod stół, ale to miejsce Babuni, o czym Babunia oczywiście po psiemu poinformowała Florcię. Na koniec zaprowadziłyśmy Florcię do kojca, grzecznie została w towarzystwie Maksia :) i dwóch innych psiaków :) zmiksowanego boksera i ładnej biszkoptowej suni....i tyle kochanieńkie z relacji dotyczącej przeprowadzki naszej Florci do Sylwiaso:) Quote
Javena Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Kochana psina........ Szybko sie zaklimatyzuje. Bedzie miała jeszcze towarzystwo. Och,chciałabym to wszystko widzieć.:):) Quote
argusiowa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Prawda że fantastycznie wygląda?:) i pysio jakby uśmiechnięty :D:D:D Quote
argusiowa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Na wątku Bojki Paula wstawi zdjęcia Bojki:) Bo tu byłoby za dużo naraz:) Quote
Recommended Posts