Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanama napisał(a):
Znalazłam 12zł na koncie, jutro powinny być. Więcej niestety nie mam.

zaksięgowane :) dziękujemy serdecznie :)

pomyliłam mamanabank z mamanama :) hihi coś mi nie pasowało i dzisiaj wpadłam na to co :) hihi

Posted

Florcia w samochodzie grzecznie siedziała na moich kolankach :) na miejscu sama wysiadła i na dzień dobry przywitała się z szaloną Fioną labradorką:) Bojką i Babunią :)
Na poczatek wlazła pod samochód sylwiaso, ale szybko jednak zdecydowała, że zwiedzanie nowego miejsca będzie ciekawsze :) obeszła całe podwórko wszystko wąchając, wszędzie nosa wtykając, co jakiś czas jakby zapominając się machała ogonkiem z radości :) Zostawiłyśmy Florcię na podwórku, a same w towarzystwie Fiony, Bojki i Babuni poszłyśmy zobaczyć nowe lokum naszej Florci. Buda fantastyczna , kojec również, wybiegu to nawet ja zazdroszczę :) duuuuuży i zielony :) Fiona adorowała mnie niesamowicie, co chwila wtykając mi pod nogi piłkę (a raczej coś co kiedyś piłką było, a z nadmiaru miłości Fionowej stało się piłkowym cosiem):D . Kilka rzutów i o dziwo, Babunia (mająca 14lat!!!) poczuła lekkość w stawach i zaczęła biegać za pikowym cosiem :)
Gdy wróciłyśmy spod kojców- o zgrozo....Florcię wcięło....ze strachem szukałyśmy jej wszędzie i nic...przepadła...
Na szczeście weszłyśmy do domu, a tam....nasz kochana Florcia spokojnie i dostojnie kontynuowała zwiedzanie :)

Sylwiaso zrobiła herbatkę, poczęstowała mnie słodkością i kolejna niespodzianka :D z naszej Florci wyszedł łasuch-żebracz :) jak poczuła słodkie tak już nie odpuszczała :) zapusciła nawet żurawia do szafki pod kuchenką :D:D:D

Potem zwinęła się w kłębek i zasnęła obok mnie na podłodze :)

Próbowała wejść pod stół, ale to miejsce Babuni, o czym Babunia oczywiście po psiemu poinformowała Florcię.

Na koniec zaprowadziłyśmy Florcię do kojca, grzecznie została w towarzystwie Maksia :) i dwóch innych psiaków :) zmiksowanego boksera i ładnej biszkoptowej suni....i tyle kochanieńkie z relacji dotyczącej przeprowadzki naszej Florci do Sylwiaso:)