Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:multi::multi:O rety,nie było mnie tylko pare godzin a tu tyle zmian ,tyle deklaracji. :lol:Ludzie,DZIEKUJE WAM!!!!! BARDZO MNIE MNIE PORUSZYŁ LOS TEJ SIEROTKI. Podnoszę deklaracje do 10zł .Odpadła mi deklaracja na Cykorka,który po 12-u latach w schronie znalazł dom. (cuda się jednak zdarzają):lol:

Jambi dziekuje.:lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanama napisał(a):
Ogłaszam się oficjalnie zgodnie z prośbą. Mogę zadeklarować się na 20zł/miesiąc ale pod koniec września pierwsza wpłata (i w ogóle wpłaty pod koniec miesiąca).
Jak się uda to wpłacę coś wcześniej ;)

oki doki:)może być

Posted

Już mamy na koncie???:multi::multi: Super. Ja muszę poczta ,to trochę potrwa.;)

Argat poprosiła o nr konta. Oferuje wpłate jednorazową.Moze wejdzie na watek i powiadomi nas wszystkich?? ARGAT DZIĘKUJEMY!!!!

Posted

[quote name='sylwiaso']Wawerku Kochany dziękuję Ci bardzo!!!właśnie myślałam gdzie umieścić Florcie i już wiem obok naszego Maksiucha on jest taki super to Florcią się zaopiekuje!!!:multi:Florciu już niedługo!!!!

Sorry za offa, ale Florcia jest na razie bezpieczna i taką ślicznotę pewnie ktoś szybko porwie na nową kanapę. Więc chciałam spytać kochaną cioteczkę Sylwiaso, czy będzie miała jeszcze u siebie jakieś miejsce w ciągu ok. 20. dni? Jest taka sirota, Kołtunek, pod opieką TOZ Police. Oni tam mają trudną sytuację, a hotelik, do którego wysyłają pieska, to slums w porównaniu z Brzozowym Laskiem. Sami popatrzcie:

Transport jakoś by się zorganizowało. Gdyby ktoś na połowę drogi podrzucił, to bym dalej przejęła psinę. Bo w Szczecińskie z W-wy to trochę daleko, dwa dni by trzeba było. Zresztą, tam ktoś się oferuje z transportem na 10. września na trasie do Lublina, to w miarę po drodze.

Zorientuj się, Sylwiaso, proszę. Tylko na spokojnie, u Ciebie jest hotelik, nie schronisko.

http://www.dogomania.pl/threads/191107-Kołtun-zabiedzony-8-10-letni-pilnie-deklar.-na-hotel-lub-DT-ma-miesiąc-potem-schron

Posted

Coś dorzucę, ale raczej dopiero we wrześniu, jak kasę policzę. Tyle tego biedactwa chciałoby się wesprzeć, a kieszeń jedna i nie taka znów duża.:shake::-(:shake:

Posted

mamanama napisał(a):
Znalazłam 12zł na koncie, jutro powinny być. Więcej niestety nie mam.

starczy tyle:) zresztą deklarowałaś wcześniej dyszkę więc jest oki :)

wawer - serdecznie dziękujemy za przybycie, ważna jest chociażby Twoja obecność u Florci :)

Posted

cała sylwiaso :) fantastycznie :) heh :) Florcia będzie miała kolegę :)

Majuska dziękujemy za wpłatę :) zaksięgowana :)

Post rozliczeniowy str 3 post 23,

jak Romka wróci z wakacji to wklei wszystko na pierwszą stronkę :)

Posted

argusiowa napisał(a):
cała sylwiaso :) fantastycznie :) heh :) Florcia będzie miała kolegę :)

Jeszcze nie wiadomo, trzeba poczekać na właścicielkę wątku i w ogóle tamtejsze cioteczki tak pokochały psinę, że chyba nie wypuszczą jej ze swego rejonu.:lol: Zobaczymy, propozycja padła.

A tymczasem "rzuciłam się" na bazarek dla Florci, chociaż troszkę jej ofiaruję.

Posted

Przywiozłyśmy Florcie!!!!!powolutku wyszła z auta zbadała cały teren i nagle nam zniknęła!!!!szukamy ją a nasza psinuchna u mnie w domku,zadowolona!!!Jaka to bidulka,ale bardzo sympatyczna dojdzie do siebie.Mam nadzieje,że zdjęcia będą jutro!!!Byłam u niej po 21 śpi w budce.Dobranoc Florciu!!!