akucha Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 No nie wytrzymam :angryy: jakie to forum grzeczne, wzór cnót wszelakich. "pisanie obraźliwych, atakujących postów do innych użytkowników dogomanii" Powalająca argumentacja. Okta to "milijon" - poniosła karę za rzeszę dogomaniaków atakujących i obrażających innych? Może zrobimy wątek z przykładami? No, chyba że wsród tych użytkowników byli Użytkownicy. Złodzieje i handlarze grasujący na dogo mieli krótsze bany. No ale cóż... wielu "poległo" za prawdę. Szkoda, ze trafilo na Oktawię. Quote
hop! Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 "Charly, do nakręcenia filmiku muszę miec drugą osobę, która będzie ją prowadzic ja nakręcę podczas spaceru-umówię się z moim Damiankiem bo wrócił wczoraj z wakacji i mam asystenta znów. pieski dwunożne znajdę i prócz Viktorii Ci dam poprzez hop!-na dogo jest nowy piesek widziałam z dwoma łapkami, malutki, tylnich nie ma-ma specjalny wózeczek-to świeża sunia." "Brązowa, tak Dyziu nie miał pędzelków-dzisiaj właśnie nad tym samym myślałam-że to niesamowite-to przecież nie szczenię że porasta, tam mu nikt ich nie obciął-bo nawet zdjęcie w dniu przyjęcia do Krzyczek-ma bez frędzelków! Więc doszłam do wniosku że po prostu zakwitł! :):) bo nie wiem jak to wytłumaczyc, bierze nadal Encorton, szampon leczniczy raz na miesiąc nie tak intensywnie jak wtedy, jego włos widac jak się trzyma-po ZKŁ nie ma śladu-tylko gardziołko ma gołe-kryza jest dokładnie rozsczesana ale bardzo przerzedzona-kiedyś robiłam mu zdjęcia jak to wygląda, na grzbiecie jest tylko jedno miejsce przesiane-ale malutkie i można zatuszowac, zero drapania." Quote
Charly Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 super Oktawia. dzieki:) tylko nie pisz "atakujących postów" bo wtedy co? zbanują nam hop!?...:hmmmm::talker: Quote
halbina Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='hop!'] Do halbiny: Jak tam palenie:) i plasterki z aukcji? Cyknij zdjęcia adresówek na szeleczkach to zerknę jak się prezentują:) Widzę Twoje nowe tymczasy: koty zaś Figa-niepozorna szaraczka jest najsłodsza. przegrałam licytację plasterków... widzisz adresówkę Platona? Figgi nie zdążyłam już cyknąć, ale miała aż do przekazania w ręce nowych właścicieli... i zostali baaaaaaaaardzo na ten temat uwrażliwieni! pozdrawiam! Quote
ponka1 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Pozdrowienia dla Oktawii, pieski są śliczne, fajne fotki i ujęcia :-) Quote
Charly Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Pieski są super jak zawsze:) I lśniące jak zawsze:) Dzięki Oktawia za linki. Przekazałam je Angie. Ona robi Bezłapkie a ja Bezokie, niedowidzące itd Quote
leskoaga Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Dobrze Oktawia, że pomimo zbanowania dalej działasz aktywnie na swoim wątku. Masz wielu przyjaciół na dogo, zresztą sama widzisz jak Cię wspierają. Pamiętaj, że nie jesteś sama i wspólnie z innymi dogomaniakami przetrwasz te 3 miesiące. Będzie dobrze i nie poddawaj się. W szkole średniej miałam wychowawcę, który na słowa "to jest nie sprawiedliwe" zawsze odpowiadał "a kto powiedział, że życie jest sprawiedliwe?" Bardzo długo uważałam jego słowa za niestosowne. Z czasem jednak zrozumiałam, że miał rację, dzisiaj z sympatią wspominam go. Zawsze, gdy coś idzie mi nie po myśli w życiu i zadaje sobie pytanie dlaczego?, mam żal, że coś jest niesprawiedliwe, to przypominam sobie słowa owego wychowawcy i szybko zabieram się za siebie. Pozdrawiam serdecznie, i odzywaj się jak tylko będziesz mogła Quote
hop! Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Potrzebna kasa na klatkę i utrzymanie Viktorii... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117414 Quote
hop! Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 "Dzisiaj po południu Jacuś bawił się z małym okularnikiem-w wieku ok.6 lat z piłką plażową. Mały okularnik zaryczany szedł z młodym tatusiem na spacer i tatuś mu powiedział że dostanie w d*** jak będzie płakał bo tak się zabawy nie zaczyna, Jacuś go w tym momencie powąchał - dokładnie w pupę i tak się zaczęło. Jacuś jest bardzo ale to bardzo kochany-wzbudził również wielkie zainteresowanie jakiegoś niemowlaka 4 miesiące. Mały okularniczek w końcu z uśmiechem poszedł do domu-a ojciec powiedział że weźmie wygodniejszą piłkę na drugi raz dla Jacusia to się razem pobawią:). Czad. Teraz jak wychodzę to pół osiedla chyba za mną się ciągnie dzieciarni!!!! ostatnio ze 4 dziewczynki-koleżanka Diamianka i dalej koleżanki tej koleżanki. Grzeczne są oczywiście, nie drą się, rozmawiamy o zwierzętach i jak trzeba się nimi opiekowac. Damiana mojego widziałam raz ale teraz chyba znów gdzieś pojechał na wakacje a Śniegusek został z jego mamą. A z mniej radosnych: Viktoria już kolejny raz zaatakowała Jacka-dlatego klatka-to już nie są żarty-w klatce będzie miała komfort i ja-nerwy mam na końcu-tam dostanie wygodny pledzik, jaśki pod głowę, i swoje wymarzone kosteczki do gryzienia-będzie mogła przy nich warowac i zęby pokazywac do woli-wszyscy będą bezpieczni, miseczkę z wodą się zainstaluje. I tak przesypia (za wyjątkiem na drobne gumisianie) większośc dnia-tam dodatkowo będzie miała komfort. Pluszaka do przytulenia-nikt jej nie zabierze. Będą jak na co dzień przerwy na gumisiania-jej komfort będzie znacznie lepszy. Przykro że nie będzie pomiędzy Tz-etem a mną na łóżku-ale nie mogę sobie pozwolic na jej szarże-bo to zbyt niebezpieczne dla reszty-nie jest sama. A zdjęcia będą:) na pewno przed tę niedzielą. Leskagoga-wstaw zdjęcia Totka-bo nie ma z tej Twojej komórki-albo prześlij na mail a potem wstaw-poprzez MMS lub przez pocztę-jeśli masz ustawioną w komórce. Halbina: widzę tę adresówkę i tam jest chyba znak łapki? a te plasterki - szkoda że ich nie wygrałaś-coś przegapiłaś:) pozdrawiam Was:) " Quote
hop! Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Viktoria... Założyłam wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117414, po to, żeby zebrać finanse dla Viktorii i tym samym pomóc Oktawii... Zamiast pomocy, która w tym przypadku jest dla mnie oczywista, pojawiły się niestosowne i przykre uwagi, bezpodstawne i raniące domysły, podłe i bezczelne kłamstwa... W całej krasie objawiła się hipokryzja, głupota i zazdrość... Oktawio, jest mi bardzo przykro, że zamiast pomóc naraziłam Cię na stres i przykrości... Przepraszam. Quote
Charly Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Piekna Victoria. Mozna bylo troszke pokombinowac jak inni tutaj. Szczerosc nie poplaca. Ech- szkoda gadac Quote
piotrek_b Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='hop!'] ...pojawiły się niestosowne i przykre uwagi, bezpodstawne i raniące domysły, podłe i bezczelne kłamstwa... W całej krasie objawiła się hipokryzja, głupota i zazdrość... ... AMEN !! :megagrin: Quote
malagos Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ja z innej beczki, ale moze komuś sie przydadzą przepisy i inne uloteczki, mój pierwszy bazarek, na połamną sunię :oops: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117656 Quote
egradska Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Oktawio, mocno dzis trzymam kciuki, trzymaj sie dzielnie:loveu: Quote
Charly Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 i ja przyłączam sie do kciukow:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
leskoaga Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Oktawio walcz! Nie daj się! Czekamy na ciebie i :kciuki: Quote
hop! Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Zamiast biernie czekać na wieści możecie napisać do Oktawii - e-mail: [email protected] :cool3: Zaznaczam, że Oktawia wyraziła zgodę na podanie e-maila na wątku.;) Quote
Recommended Posts