Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halbina']
:evil_lol: myślę, że jednorazowo to z większą pompą Inka potrafi siknąć... :evil_lol:

o jesus:crazyeye:to Platon wypalarkę jak laser ma:diabloti:-jakby w tym samym miejscu codziennie by robił siku-to przez tydzień koło bez trawy-tylko krater! Jacek tak wypalił trawę przy bloku-kilka dni te samo miejsce-i żółta trawa jak siano dosłownie! ale to tylko ja wiem że to jego sprawka:cool1:

Posted

[quote name='halbina']
też macie fajne tereny do biegania! dobrej nocki! :loveu:

to przy osiedlu-ale tłoczno tam zawsze-ludzie z psami i dziecmi chodzą-dobranoc Halbinko!:loveu:

jeszcze rzucę 5 fot na dobranoc-a co tam:p:

Posted

a oto wynik hist.pat. cyt.

"W wycinkach guzów z listwy mlecznej stwierdzono:

a. Gruczolakorak gruczołu mlekowego o wysokim stopniu aplazji komórek, intensywnym wzroście naciekowym oraz dającym liczne przerzuty drogą naczyniową rozsiane w tkance łącznej,

b.duże ognisko gruczolakoraka gruczołu mlekowego z rozsianymi zatorami w naczyniach z komórek nowotworowych, wwycinkach c,d i e zmiany opisane wyżej."

z dnia 11.09.2008

Posted

auraa napisał(a):

Biedna mała. Teraz będzie już dobrze?
Myślałam, że Jacuś jest większy!

jesteś bardzo miła Auroo-ale nie będzie dobrze-to jest wyrok śmierci-bo przerzuty nadejdą jak napisałam wczęsniej czy później-tego nie wiem.....
do płuc albo jak czytasz/widzisz powyżej drogą naczyniową pójdą procesem rozsianym....na prześwietleniu kontrolnym będzie to widoczne.
ale na pewno nie będzie się dusiła-to moja obietnica-nie pozwolę by woda w płucach ją udusiła lub by wyła z bólu-odejdzie godnie jak przyjdzie jej czas.

a JAcuś jest duży-kilka fotek - taki skulony podczas podchodów przy zabawie-ma roczek a waży 25 kg-jest wielkości Husky więc sama raozumiesz:oops::evil_lol:

później wstawię jeszcze więcej fot-bo mam zapasik w zanadrzu;)-teraz biegnęz nimi na wieczorny spacer-po kolei z każdym.

Posted

Świetne fotasy :loveu: Jaki Jacek duży - najpierw myślałam, że nawet nie taki duży, bardziej średniak, ale jak zobaczyłam zdjęcie z haskaczem to od razu zmiana zdania :eviltong:
Dysio z długim jęzorem - bomba :loveu:
Lisia i jej usta :cool3: mniam :evil_lol: takie w sam raz do całowania! Psie usta to 'najlepsza' część psa :eviltong: Uwielbiam te miękkie wargusy :evil_lol:
Grysio pod kołdrą :loveu:
Dandi w synbiozie z Liszą - świetne :evil_lol:

Viktorii życzymy zdrowia :-(

Posted

Tak JAcek to kawał "chama":evil_lol: Korenia
a usta Liszki są boskie-jednak nie dla psa kiełbasa-Liszka nie całuje! mowy nie ma!!! TZ-a tylko raz na ponad rok liznęła uprzejmie po ręku-ja ją całuję za to-a ona odchyla głowę jak na tych fotach jak omdlewająca panna młoda-ochy i achy robi-pozwala się całowac powiem tak:evil_lol:
a Grysio pod pledzikiem-był dzisiaj u drGarncarza-oczy coraz lepiej, zmiana kropli nastąpiła, antybiotyk doustnie i za 3 tygodnie ponownie do badania.

może więcej fotasów?:cool3:na dobranoc?

Posted

Liszka nie wie co traci :evil_lol: Moja Amy rozdaje całusy na prawo i lewo :loveu: Nawet nieznajomym :-o:eviltong: Całe dnie by tak spędzała :evil_lol: Często jak śpie, a ona chce się akurat w tej chwili bawić to przychodzi i próbuje mnie zacałować :eviltong:

Posted

o nie raz ją namawiałam-starałam się bardzo i nic! a jak już totalną kretynkę z siebie robiłam to Liszka rozdziawiała paszczę jak ja i chciała się bawic:evil_lol:kokosiła się podgryzała gulgotała a buziaków niet! normalnie wykpiwa się z całowania!:mad:
nawet Viktoria mnie pocałowała! nlie takie lizanie stóp - tylko oddała mi buziaka prosto w usta! nawet ona! a Liszka! karygodne-zgłoszę ją chyba na czarne kwiatki:evil_lol:

Posted

Liszka nadrabia wszystko urodą, królowa całusów nie rozdaje, to ona na nie czeka. Umaszczenie ma piękne i ten włos, przecież nie można tego potargać, prawdziwe dostojeństwo.

Posted

[quote name='ponka1']Liszka nadrabia wszystko urodą, królowa całusów nie rozdaje, to ona na nie czeka. Umaszczenie ma piękne i ten włos, przecież nie można tego potargać, prawdziwe dostojeństwo.
a widzisz..a nie wszyscy to dostojenstwo doceniali.Oto Liszka tuz po przyjsciu do schroniska,w sierpniu 2007.Błakała sie pod Grand Hotelem w Sopocie,nie jeden dzien,a kilka!!!w upał,w centrum miasta! zanim recepcjonistka z hotelu zdecydowala sie zadzwonic po schronisko.
Marna siersc,przerośniete pazury-taki kenelowy piesek.Co zreszta pokazala w schronisku,otwarty transporter-Liszka juz w srodku.
A potem cała nerwowka,zeby zdazyc z adopcja i wykupem ,zanim Liszki nie wydadza komuś innemu.

pozwolisz Oktawio,ze wkleje?

a to powitanie Okatwii i Liszki w schronisku

i juz bylo wiadomo,ze sa dla siebie stworzone :)

Posted

dziękuję Brązowa-tak tak była.....wyglądała jak z kenelu amerykańskiego.....i ten jej łańcuch zaciskowy/dławik-ona nawet teraz jak widzi jakieś pudło-transporter wchodzi szybko natychmiast-a jak wstawiłam klatkę dla Viktorii-już jąprzygotowałam dla niej-to Liszka natychmiast do klatki!:crazyeye:to zwyczaj którego nie widziałam u żadnego z moich psów-to odruch psa który mógł byc tak trzymany wcześniej.
To jest fakt i niejednokrotnie się nad tym zastanawiałam....

i jeszcze Dyziunio-bohater-z okazji rocznicy wstawiam jego pokaz slajdów-ktróry wykonała pod mój pomysł Folenka-z okazji rocznicy, :loveu:która minęła 13 października-wtedy nie pozwolili Dyzia mi zabrac więc został zabrany w poniedziałek 15 października-ale liczę 13 -tego.

Posted

Nie do wiary, jak można takie pieski tak karygodnie zaniedbać i porzucić. One są stworzone na przytulanki , to człowiek taką rasę wyhodował, a potem niektórzy tak haniebnie wykorzystują :mad:.
Dyziowi z okazji rocznicy życzę kolejnych lat w takim szczęściu i buziaki w tą kochaną mordkę-filmik super.

Posted

Oktawio... Ile fot... Ile informacji...
Nadrabiasz zaległości w błyskawicznym tempie.

Dzięki wirtualnej znajomości z Tobą potrafię rozpoznać gryfonika na ulicy.
Właścicielka pieska była bardzo zdziwiona, że rozpoznałam jaka to rasa. ;)

Posted

Hop-a to był rudy Gryfonik czy czarny? to się pani zdziwiła na pewno:evil_lol:że jesteś w temacie:lol:
Halbina-dzięki-miałam coś zrobic....zrobię to w nocy-założcy ten wątek:cool1::evil_lol:

na tym ostatnim Jacek łapę kładzie Grysiowi-pierw patrzy potem buczy przepycha go chce byc bliżej pana Gryfa rozpycha-ten się wścieka i tak wkółko Macieju:mad: