Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

Posted

No teraz to juz przesadziłas po całosci.
Według Ciebie takie maleństwo powinno byc trzasnięte w łeb czy co zeby nie popierac hodowli.Po pierwsze nie masz dowodów ze z pseudo tylko Twoje smieszne i dziecinne domysły.
Może Wene tez Magda powinna porzucic na ulicy bo się okazało ze jest z pseudo ,co?No bo jak ja wzieła to tez się dokłada nie ?To co według Ciebie trzeba robic z psiakami które juz tam sie urodziły?Jestes taka rozwinieta umysłowo to odpowiedz!
Dobrze Ci radze nie zaczynaj swoich domysłów snuc na innych stronkach bo naprawde nie umysówo nie dorosłas.
Jesli mówisz tak w tej chwili to teraz wiem co sądziłas na temat Weny naprawde.
A pisząc najpierw o czyms takim na stronie Wenci pokazałas tylko ze dogomaniaczka z Ciebie pseudo.Nie masz szacunku do smierci.
Nie masz szacunku dla cięzko chorego dziecka i lepiej żebysmy sie nie spotkały juz nigdy.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wichpati,ale ten pies z pseudohodowli,nie masz sie czym chwalic :( Kupiłas,facet bedzie mnozyl dalej,a te szczenieta kiedys beda znowu rozmnozone z czyms co przypomina labradora i w koncu beda biszkoptowe kundle...tak to działa.Najbardziej przykre jest ,gdy robi tak osoba świadoma,osoba,ktora tyle czasu spedzila na Dogo.Ja po prostu nie wierze,ze jezeli kogos stac na pseudorasowego psa i za niego płaci (bo zapłacilas,prawda?) to nie stac go na rasowego laba.

ja juz zaglosowałam,Oktawia.I ani waz sie stad odchodzic.Z glupota trzeba walczyc,a Tobie to dobrze wychodzi:)

Posted

Takie małe pytanko które juz zadałam Korenii gdzie ja napisałam że ona jest z pseudohodowli?
Mąz nie chciał papierów bo ja mam w nosie takie świstki.Dla scisłości pan hodowle ma zarejestrowaną.Mąż nie mógł pojechac po nią do samej hodowli więc pan zgodził się na kompromis.Psiak jest prezentem dla Dawidka od szczerych ludzi.
Zreszta zastanówcie sie nad soba oskarżacie kogoś na podstawie wypowiedzi jednej Korenii która nawet nie raczyła nawet ze mna porozmawiac.Korenia rozpoczeła taką wojne ze naprawde szkoda słów już na ten temat.
Przez dwa dni rozmawiałam z nią na privie i tylko jej powiedziałm prawde na temat malutkiej.Nawet nie raczyła napisac przeprosin.łatwo jest oskarzyc bez podstawnie ale trudno sie do błędu przyznac.

Posted

Napisałam prośbę do samego Administratora - gdyż został całkowicie skasowany wątek o Pekińczykach w którym były tak ważne i kluczowe informacje między innymi o pseudohodowcach, sławna zamknięta już Falenica, była informacja o Borzęcinie-tam też jest giełda-również tych zwierząt co idą na rzeź-tam również handlują psami-to było informacje by ludzi uświadamiac że akie miejsca należy omijac, były również strony zagraniczne adopcyjne Pekińczyk, wzrorzec rasy, ciekawe zdjęcia-jak sama nazwa wskazuje: "wszystko o Pekińczykach". Oczywiście dobrze że zostały wyodrębnione galerie-sama nad tym siedziała i każdy post po poście wyodrębniałam-by osoby które na ogólnym dzieliły się swoimi informacjami fotami z Pekinami miały swoje miejsce i stale je uzupełniały. Dodatkowo zaproponowałam co zostałe przyjęte-kącik Pekinów za TM, wątki z dogo i poza-by uczcic je również, oraz te które znalazły swoje stałe domy.
Jednak tamten wątek całkowicie skasowany zmroził mnie-czekam na jego przywrócenie i otwarcie-był bardzo wartościowy i ważny-a został potraktowany jak zbędny śmiec za którym spuszcza się po prostu wodę.

Nie ma go nie ma i mnie-czekam na odpowiedź od amina.
pozdrawiam wszystkich co tutaj zaglądają i pamiętają o moich psach.

Oglądajcie jutro reportaż o Kzyczkach o godzinie 16:15 na POLSACIE-Interwencja-rozgłoście to na wątkach Krzyczkowych. powiedziałam publicznie ponownie prawdę o umieralni w Krzyczkach-na zawsze już zamkniętej.

Posted

[quote name='oktawia6']Napisałam prośbę do samego Administratora - gdyż został całkowicie skasowany wątek o Pekińczykach w którym były tak ważne i kluczowe informacje między innymi o pseudohodowcach, sławna zamknięta już Falenica, była informacja o Borzęcinie-tam też jest giełda-również tych zwierząt co idą na rzeź-tam również handlują psami-to było informacje by ludzi uświadamiac że akie miejsca należy omijac, były również strony zagraniczne adopcyjne Pekińczyk, wzrorzec rasy, ciekawe zdjęcia-jak sama nazwa wskazuje: "wszystko o Pekińczykach". Oczywiście dobrze że zostały wyodrębnione galerie-sama nad tym siedziała i każdy post po poście wyodrębniałam-by osoby które na ogólnym dzieliły się swoimi informacjami fotami z Pekinami miały swoje miejsce i stale je uzupełniały. Dodatkowo zaproponowałam co zostałe przyjęte-kącik Pekinów za TM, wątki z dogo i poza-by uczcic je również, oraz te które znalazły swoje stałe domy.
Jednak tamten wątek całkowicie skasowany zmroził mnie-czekam na jego przywrócenie i otwarcie-był bardzo wartościowy i ważny-a został potraktowany jak zbędny śmiec za którym spuszcza się po prostu wodę.

Nie ma go nie ma i mnie-czekam na odpowiedź od amina.
pozdrawiam wszystkich co tutaj zaglądają i pamiętają o moich psach.

Oktawio, nic się nie wyjaśniło w sprawie tego wątku? Odezwij się!

Naprawdę bardzo brakuje Cię na dogo. Jesteś jedną z niewielu charakterystycznych i barwnych osób na tym forum. ;)

Czekam na nowe zdjęcia i relacje. :razz:

Posted

Oktawia,lubie ten wątek,lubie Twoje opowieści,uwielbiam Twoje teksty,doceniam zaangazowanie i pasje z jaka zmieniasz los zwierzat,szanuje szczerość.I pewnie pod tym moze sie podpisac kazda osoba z tego watku,jezeli to za mało,aby wrocic na watek-to jest mi niesamowicie przykro:(

Posted

nie zaglądałam tutaj powiem szczerze-ciągnęłam bazarek-co na priv to odpisałam, jeden i drugi post w międzyczasie-nic więcej:roll:
nie wiedziałam że tutaj moi ulubieni fani u mojej dziatwy się interesują tak bardzo:oops:
co za kaszana....wątek-czekam na odpowiedź-bo to poniżej pasa zamykac informacje gdzie uzupełniam informacje o rasie, zdjęcia z pseudo, filmy z puppy mills, opis rasy-wzorzec, strony zagraniczne, to nie wypierdzenie debilnych tekstów-tylko priorytetowe wiadomości, poszerzające świadomośc ludzi którzy nieraz nie zdają sobie sprawy ze skali problemu o pseudo, targowiskach ale mają również nikłe pojęcie o rasie a decydują się na nią....

kaszana następna, że wątroba nadal mnie boli, co wieczór co noc, jakby mi ktoś wbijał gwoździe, pokrzywa jak diabli na 3 godz. potem znika-a wyniki będę miała do piątku-wszystko pozbierane i pozawożone włącznie z bad. na Toxocarę Canis ze krwii, jak wyjdzie nie myślę...boję się o swoje psy by nie przeszło na nie-jestem w stresie....a operacja zbliża się dużymi krokami 3 sierpień blisko, już 2 raz na żółtaczkę dzisiaj mnie skuto, masę badań,

stale jak zawsze obfocam moje dziatki-wyłapuję momenty i działam jak niestrudzony paparazzi wstawię je bo mam duże naprawdę duże zaległości. Ekipa mocna-stan bez zmian-wszystkie żyją:

Danduś (obok Grysio)-domagający się drapania pod brzuszkiem:

zasypia przy drapanku-ale wystarczy przerwac na 1 sek. już łapką się domaga:

Sikorka-traktująca mojego TZ-a jak loda:

Posted

następny orzeszek - Jacuszek-czesanie mu robię na dworze-za dużo się sypie, podczas spaceru dokładnie wyczesuję gęstym grzebieniem:

te portrety uwielbiam-nadają się na rozkładówkę:

z gryzakiem:

leżakowanie w upalne dni:

Posted

[quote name='brazowa1']
Witaj,Oktawia :)
TZ wyglada na megazadowolonego,hehhehe,oblozyl sie pieskami :evil_lol:
Viktoria ma lizawke? Moja suka tez-glownie stopy,gdy tylko poczuje,ze sie obudzilam.

Brązowa cześc:buzi:
ona ma napady lizania włącznie z jego stopami-raz mu całe plecy tak lizała że z rana do pracy się spóźnił-na początku wcale nie miała kondycji w lizaniu-1 minuta i dyszała teraz i 20 minut daje radę i żadnej zadyszki!

leżakowanie z Lisią w upalne dni:

"pod linijkę":

Violetta Villas której się znudził kurczak:puppydog:-pierś z kurczaka i teraz serwuje jej wołowe-z tym samym: ryż i gotowana marchewka:

Grysiałek-relax w jego ulubionej pozycji:

Posted

staruszek Dyziunio:

tak się chował przy mnie jak szła burza, uspakajałam go bo bardzo się bał-potem już ciutkę rozluźnił się. Nawet nie myślę co musiał czuc jak był w Krzyczkach, nikt go nie pocieszył podczas grzmotów, pośród jazgotu innych psów, mój bohater:

a tak się zaczyna jego kokoszenie-też uwielbia głaski po brzusiu:

zdjęcia z kokoszenia również są zdjęciami miesiąca! Dyziu ma swoich fanów na pewno się zachwycą jego kokoszną sesją::loveu:

Posted

dziękuję Halbino! Jacuś nabrał smaku, jest bardzo przystojnym psem! moja mam również potwierdza: w typie Dobermana i Labradora-może nie aż tak przystojny jak Doberman-ale ma proporcje! i wrażliwośc Chichuahua:eggface:

mam jeszcze jedną niespodziankę-film z 14 marca jeszcze z Suzi bez oczek moją tymczasowiczką, którą adoptowała nasza Mysza1 i ma jak pączek w maśle, można zobaczyc Jacusia jak był wielkości Dandusia: