Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki dziewczyny:evil_lol::loveu:-papierowa korona albo dzida:evil_lol:
wkurzyli mnie! bo miała byc Lisia jako Wioletta a wycięli jej zdjęcia! dlatego w zemście wstawilam siebie z piesami:mad:

Lisia je gotowane jednak zdecydowanie-zrobiłam jej łapki i lekko kuperek wyprofilowałam Dyziowi tak samo: Pekińczykom tworzą się takie "kapciochy" nieestetyczne pędzelki przy łapach jak się nie przytnie i pomiędzy opuszkami-a tam może się zbic i powstac taki mini dredzik-też trzeba wycinac-niby prosta robota-przy łapakach i opuszkach a przy jednym zeszło mi się ponad godzinę ale zrobione mają-jak pada to nie zbiera na tym błota.
Dyziowo robiłam ostatnio też kąpiel leczniczą w jego szamponie.

Posted

Agama napisał(a):

CUDOWNY:loveu::loveu::loveu::loveu: na pierwszej focie przypomina mi mini mini do kwadratu bernardyna -sugerowalam sie umaszczeniem

prawda że piękny? Wiesz Agama to ciekawostka...od maleńkości odkąd pamiętam moja ciotka opisywała Pekińczyki w ten sposób/dosłownie: "ten pysk mają jakby im ktoś w mordę dał" zohydzała je na każdym kroku na wiele różnych sposobów-doprawdy nie wiem czemu-nigdy nie miała nawet Pekina-ja swoje myślałam-nie tłumaczyłam nic że jest na odwrót...że to ona tak w sumie wygląda-patrz malutkie dziecko i ze swoim rozumem!

babka obdzierające te biedne stworzenia ze skóry non stop, ciotka wydłubująca ślimaki z muszli i potem dające mi muszle do zabawy-ucząca że solą trzeba sypac by ślimak wyszedł, łapy zwierząt jako maskotki do zabawy, jakiegoś ptaka łapa też była, psy do obowiązek i w ogóle po co to komu, no i widzisz na co to się im zdało? a ja sobie czekałam marzenia swoje spełniłam:cool3:

Posted

Okta mialas jakies koszmarne traumy i to w rodzinie,ja wprost przeciwnie
juz prawie nie widze na oczy ale dalej monitoruje mojego Madryta-zaczal sie interesowac miseczka-musi wytrzymac do rana
tunczyk z ryzykiem juz gotowy i jego ulubiony groszek zielony -swiezo luskany-surowy

Posted

Agama napisał(a):

Okta mialas jakies koszmarne traumy i to w rodzinie,ja wprost przeciwnie
juz prawie nie widze na oczy ale dalej monitoruje mojego Madryta-zaczal sie interesowac miseczka-musi wytrzymac do rana
tunczyk z ryzykiem juz gotowy i jego ulubiony groszek zielony -swiezo luskany-surowy

teraz kontunuując "tradycję" to powinnam siedziec w chińskiej farmie:angryy: a nie spac w łóżku razem z żywymi futrami:cool3:

tuńczyk z ryżykiem?:hmmmm:muszę Liszce to zrobic a jutro jej ugotuję swoją rybę-bo wyobraź sobie kurczak z ryżem już nie jest taki smaczny jak na początku i coś jej się nudzi:mad:

Posted

halbina napisał(a):

coś nie ma Okty...

dzięki że dostrzegłaś:loveu:

wątek o Pekińczykach maksymalnie spieprzony-moderator porozdzielał ale tak że jest ogólny bałagan-zamknięty ten co założyłam, porozdzielane-tam wpisywałam Pekińczyki do adopcji uaktualniany na bieżąco, wątek Gryfoników zamknięty również:angryy:

nie chce mi się wracac na dogo-nangorliwośc gorsza od faszyzmu nich się cieszą między sobą-tracą kolejnego człowieka-nie chce miec nic do czynienia z takimi osobami-spieprzyli coś nad czy włożyłam kawałek serca i starannie przygotowywałam.

Założę tylko dzisiaj bazarki dla Pekińczyka Brucia jak obiecałam-jeśli dostanę bana banana wyślę je dla Beatki.

Posted

oktawia6 napisał(a):
dzięki że dostrzegłaś:loveu:

wątek o Pekińczykach maksymalnie spieprzony-moderator porozdzielał ale tak że jest ogólny bałagan-zamknięty ten co założyłam, porozdzielane-tam wpisywałam Pekińczyki do adopcji uaktualniany na bieżąco, wątek Gryfoników zamknięty również:angryy:

nie chce mi się wracac na dogo-nangorliwośc gorsza od faszyzmu nich się cieszą między sobą-tracą kolejnego człowieka-nie chce miec nic do czynienia z takimi osobami-spieprzyli coś nad czy włożyłam kawałek serca i starannie przygotowywałam.

Założę tylko dzisiaj bazarki dla Pekińczyka Brucia jak obiecałam-jeśli dostanę bana banana wyślę je dla Beatki.

A masz dowody na to, że to moderator?:razz: I z łaski swojej nie porównuj nas do faszystów.

Posted

zrobiłam bazarek obiecany dla Brucia.
do rana póki nie zrobię będę robic projekt jak wątek o Pekinach powinien wyglądac po podziale-każdy post przejdę i każdą stronę-z tego mixu który został zrobiony by było prawidłowo.
to sporo pracy ale ja jestem uparta.

Posted

oktawia6 napisał(a):
nie chce mi się wracac na dogo

Coraz większej ilosci osobom się nie chce... Właśnie u jednej z dogomaniaczek pojawił się pies z pseudo - jak powiedziałam, ze szkoda, że z pseudo to powiedziała, że jestem umysłowo niedojrzała itd. Poprostu... żałosne...
Ale dla psów warto - zwłaszcza Ty Okta! Idę zagłosować :cool3: