oktawia6 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 brazowa1 napisał(a): wstawiaj,po kolei w ramionach z kazdym psem,a my staniemy murem za Miss Oktawia:) dobra zaraz będzie zemsta za Lisię:diabloti: Quote
brazowa1 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 ale z ta panienka co ma niemalze pipke na wierzchu to nie wygrasz :diabloti: Quote
oktawia6 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='brazowa1'] ale z ta panienka co ma niemalze pipke na wierzchu to nie wygrasz :diabloti: :megagrin::megagrin::eggface:to jest tylko wizja ale dodaj do tego jeszcze jakby głos! zobacz: Sylwusia - Rozmowy w Toku (fragment) zdjęcia już poszły:angryy: Quote
brazowa1 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Mam nadzieje,ze Sylwusia jakis psycholog sie po programie zajał...ona sama nie da juz rady. Quote
oktawia6 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='brazowa1'] Mam nadzieje,ze Sylwusia jakis psycholog sie po programie zajał...ona sama nie da juz rady. tamto to jest nic Brązowa to dopiero wymiata!:errrr:: http://pl.youtube.com/watch?v=fhe00HEIrXg&feature=related Quote
hop! Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10409840&postcount=184 Oktawio! Super! :sweetCyb: Jak wygrasz to... :hmmmm: To dostaniesz ode mnie papierową koronę! :lol: Quote
leskoaga Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Oktawia, te wszystkie panny nie mają startu przy tobie:razz: Trzymam kciuki za wygraną, a mój głos masz gwarantowany. Oktawia:multi: Oktawia:multi: Quote
oktawia6 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 dzięki dziewczyny:evil_lol::loveu:-papierowa korona albo dzida:evil_lol: wkurzyli mnie! bo miała byc Lisia jako Wioletta a wycięli jej zdjęcia! dlatego w zemście wstawilam siebie z piesami:mad: Lisia je gotowane jednak zdecydowanie-zrobiłam jej łapki i lekko kuperek wyprofilowałam Dyziowi tak samo: Pekińczykom tworzą się takie "kapciochy" nieestetyczne pędzelki przy łapach jak się nie przytnie i pomiędzy opuszkami-a tam może się zbic i powstac taki mini dredzik-też trzeba wycinac-niby prosta robota-przy łapakach i opuszkach a przy jednym zeszło mi się ponad godzinę ale zrobione mają-jak pada to nie zbiera na tym błota. Dyziowo robiłam ostatnio też kąpiel leczniczą w jego szamponie. Quote
oktawia6 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 spójrzcie jaki boski-tak właśnie wyglądają anioły: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113584&highlight=Brucio Quote
Agama Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 CUDOWNY:loveu::loveu::loveu::loveu: na pierwszej focie przypomina mi mini mini do kwadratu bernardyna -sugerowalam sie umaszczeniem Quote
oktawia6 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Agama napisał(a): CUDOWNY:loveu::loveu::loveu::loveu: na pierwszej focie przypomina mi mini mini do kwadratu bernardyna -sugerowalam sie umaszczeniem prawda że piękny? Wiesz Agama to ciekawostka...od maleńkości odkąd pamiętam moja ciotka opisywała Pekińczyki w ten sposób/dosłownie: "ten pysk mają jakby im ktoś w mordę dał" zohydzała je na każdym kroku na wiele różnych sposobów-doprawdy nie wiem czemu-nigdy nie miała nawet Pekina-ja swoje myślałam-nie tłumaczyłam nic że jest na odwrót...że to ona tak w sumie wygląda-patrz malutkie dziecko i ze swoim rozumem! babka obdzierające te biedne stworzenia ze skóry non stop, ciotka wydłubująca ślimaki z muszli i potem dające mi muszle do zabawy-ucząca że solą trzeba sypac by ślimak wyszedł, łapy zwierząt jako maskotki do zabawy, jakiegoś ptaka łapa też była, psy do obowiązek i w ogóle po co to komu, no i widzisz na co to się im zdało? a ja sobie czekałam marzenia swoje spełniłam:cool3: Quote
Agama Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Okta mialas jakies koszmarne traumy i to w rodzinie,ja wprost przeciwnie juz prawie nie widze na oczy ale dalej monitoruje mojego Madryta-zaczal sie interesowac miseczka-musi wytrzymac do rana tunczyk z ryzykiem juz gotowy i jego ulubiony groszek zielony -swiezo luskany-surowy Quote
oktawia6 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Agama napisał(a): Okta mialas jakies koszmarne traumy i to w rodzinie,ja wprost przeciwnie juz prawie nie widze na oczy ale dalej monitoruje mojego Madryta-zaczal sie interesowac miseczka-musi wytrzymac do rana tunczyk z ryzykiem juz gotowy i jego ulubiony groszek zielony -swiezo luskany-surowy teraz kontunuując "tradycję" to powinnam siedziec w chińskiej farmie:angryy: a nie spac w łóżku razem z żywymi futrami:cool3: tuńczyk z ryżykiem?:hmmmm:muszę Liszce to zrobic a jutro jej ugotuję swoją rybę-bo wyobraź sobie kurczak z ryżem już nie jest taki smaczny jak na początku i coś jej się nudzi:mad: Quote
oktawia6 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 halbina napisał(a): coś nie ma Okty... dzięki że dostrzegłaś:loveu: wątek o Pekińczykach maksymalnie spieprzony-moderator porozdzielał ale tak że jest ogólny bałagan-zamknięty ten co założyłam, porozdzielane-tam wpisywałam Pekińczyki do adopcji uaktualniany na bieżąco, wątek Gryfoników zamknięty również:angryy: nie chce mi się wracac na dogo-nangorliwośc gorsza od faszyzmu nich się cieszą między sobą-tracą kolejnego człowieka-nie chce miec nic do czynienia z takimi osobami-spieprzyli coś nad czy włożyłam kawałek serca i starannie przygotowywałam. Założę tylko dzisiaj bazarki dla Pekińczyka Brucia jak obiecałam-jeśli dostanę bana banana wyślę je dla Beatki. Quote
Chefrenek Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 oktawia6 napisał(a):dzięki że dostrzegłaś:loveu: wątek o Pekińczykach maksymalnie spieprzony-moderator porozdzielał ale tak że jest ogólny bałagan-zamknięty ten co założyłam, porozdzielane-tam wpisywałam Pekińczyki do adopcji uaktualniany na bieżąco, wątek Gryfoników zamknięty również:angryy: nie chce mi się wracac na dogo-nangorliwośc gorsza od faszyzmu nich się cieszą między sobą-tracą kolejnego człowieka-nie chce miec nic do czynienia z takimi osobami-spieprzyli coś nad czy włożyłam kawałek serca i starannie przygotowywałam. Założę tylko dzisiaj bazarki dla Pekińczyka Brucia jak obiecałam-jeśli dostanę bana banana wyślę je dla Beatki. A masz dowody na to, że to moderator?:razz: I z łaski swojej nie porównuj nas do faszystów. Quote
brazowa1 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Oktawia! nie daj sie! na przekor wszystkiemu trzeba wstac i walczyc. Quote
Charly Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Oktawia ostatnio jest bałagan na dogo. Ban przez pomyłke/zmiany techniczne np. tez był (podobno). Quote
oktawia6 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 zrobiłam bazarek obiecany dla Brucia. do rana póki nie zrobię będę robic projekt jak wątek o Pekinach powinien wyglądac po podziale-każdy post przejdę i każdą stronę-z tego mixu który został zrobiony by było prawidłowo. to sporo pracy ale ja jestem uparta. Quote
halbina Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Oj dogo, dogo... czasem jak w rodzinie... najlepiej się wychodzi na zdjęciu... Quote
hop! Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 brazowa1 napisał(a):staniemy murem za Miss Oktawia:) Głosujcie na Oktawię! :lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112710 Quote
Korenia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 oktawia6 napisał(a):nie chce mi się wracac na dogo Coraz większej ilosci osobom się nie chce... Właśnie u jednej z dogomaniaczek pojawił się pies z pseudo - jak powiedziałam, ze szkoda, że z pseudo to powiedziała, że jestem umysłowo niedojrzała itd. Poprostu... żałosne... Ale dla psów warto - zwłaszcza Ty Okta! Idę zagłosować :cool3: Quote
Recommended Posts