brazowa1 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Nie moge doczekac sie fot wystylizowanej Viktorii. Niesamowite,pamietasz ten czas,kiedy nie pozwala sie dotknac? WIELKIEJ przemiany dokonałas. a teraz prosze-stylistka :loveu: Quote
ewatr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 czekamy niecierpliwie :laugh2_2: juz tak dawno Was nie było :shake: Quote
Korenia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='bonita']Cześć :) My też czekamy na fotki :D Wszyscy czekają :) Quote
aniac50 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Korenia napisał(a):Wszyscy czekają :) Oj czekają ......czekają i .......nadal czekają .Dobrze,że już WAS tu odnalazłam.Teraz będę zaglądać częściej!Wszystkiego naj,,.naj...,naj.....w Nowym Roku!!!!! Quote
oktawia6 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Puli-witaj:multi: właśnie ta moja stylistka:cool3: mówiła, że jak była na światówce w Poznaniu to widziała "miła pani-chyba z Krakowa-mieszkała w hotelu z fajnymi 2 Puli:cool3: " co Ty na to? może to o Tobie mowa?:eviltong: Witaj Korenia! AnkaG - gratulacje!!! super wybór-Sznaucery żądzą:megagrin: ale gdyby to była inna rasa czy kundelek też bym to powiedziała:eviltong: -4 Sznaucery w domu-to świetna liczba:ylsuper:-wszystkie mini? Aniac, Bonita,Ewatr-witajcie;) Misiaczek-cały wynik wezmę na drugi raz ze sobą i dokładnie przepiszę-w sumie nie jest zły-tylko cholernie wysoki cholesterol. Co do Dandika to w porzo-załapuje się na ogólnopolską akcję sterylizacji i kastracji zwierząt od 1 marca:multi: -już nie będzie nosił jądra w pachwinie-i z tym jednym z wierzchu też się pożegna. Brązowa-tak-cieszę się, że Sikorka jest psem, która ma szatę wymagającą pielęgnacji-bo nie ma się co czarować-tak jest-jej włos, gdyby nie był regularnie strzyżony-szybko doprowadzona byłaby do stanu pierwotnego-dużo przy niej roboty-mowa o strzyżeniu-(Sikorka jest strzyżona-nie jest trymowana-w jej wypadku to niewskazane:cool1: )ale co mi tam-to nie ja jestem od tej "roboty":evil_lol: tylko moja stylistka:siara: -następna wizyta pewnikiem za 2 miesiące :bigcool: -ale lubię czesanie aż do znudzenia-lubię włosy psów przy, których stale trzeba coś robić-takie moje hobby:cool3: . drżyjcie dziewczęta:nerwy: -za 3 dni odpalę foty, że Wam kapcie pospadają:eek: :B-fly: Sikoria zrobiła wielkie postępy-mam namyśli nie tylko drastyczną zmianę stylu ale psychiczną-ogrom pracy-cierpliwość do granic-musiałam pokonać też swój własny strach-przecież chciała mnie ugryźć-nie raz na początku-warczała-nie mogłam się bać-przecież 3 razy dziennie od początku "męczę" ją kropelkami do oczu-i to w 3 rodzajach na przemian-suma sumarum jest u mnie ponad 5 miesięcy-a śpimy nadal razem-choć na to pozwoliłam jej już od początku:oops: -jak włączał jej się agresor to na początku "za karę" 5 dni z nami nie spała-potem abarot zaproszenie pod kołderkę:lol: i tak już jest stale-nie wspomnę już o kokoszeniu-wystawia brzuszek do drapania-wzdycha jak ją głaszcze i długo by tu pisać-foty Wam wszystko powiedzą:eviltong: :loveu: chłopaki ją kulturalnie omijają-ciężką szkołę od niej dostały-to wiedzą na co sobie mogą pozwolić-Gryfik wcale siędo niej nie zbliża-Dandi-tak-ale nie przytuli się do niej jak kiedyś:shake: -nie poliże jej grzbietu-ale powącha przysiądzie-takie dyskretne towarzystwo proponuje od siebie. Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Witaj Octawio :loveu:. Szkoda że fotek nie ma . Jeśli to przez tego bana i moderatorów to ja im pokażę :mad:. Czemay z niecierpliwością na fotki . Ps. Wpadnijcie do nas do galeri :evil_lol:. Quote
oktawia6 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Witaj Octawio :loveu:. Szkoda że fotek nie ma . Jeśli to przez tego bana i moderatorów to ja im pokażę :mad:. Czemay z niecierpliwością na fotki . Ps. Wpadnijcie do nas do galeri :evil_lol:. Witaj Kamcia-bana miałam na miesiąc-przez to, że wstawiłam nieco za duży podpis-dołożyłam o owcach z Australii-teraz jest poprawny-i to bardzo-jednocześnie każdą z Was po koleji "ZAPRASZAM" do poszczególnych okienek w moim podpisie-każde okienko to osobna "tematyka"-wysyłanie protestów oraz filmów znajomym, np.: o chińskiej farmie-pierwszy z brzegu by futer nie nosili-"lekki" off ale tak będziecie wiedziały już do czego one są. zdjęcia na bank będą jak obiecałam za 3 dni-czekajcie i szykujcie się:eviltong: :loveu: Quote
puchu Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 I my się przywitamy :) Już się nie moge doczekać zdjęć :) Quote
Iza i Fidel Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 OKTAWIO,witaj ponownie !!! stesnilam sie za Wami ! Mnie niestety laptop padl,tzn monitor.Jeszcze z niego pisze ,ale jutro wysylamy do serwisu.Troche potrwa naprawa.Ale zajrze tu wkrotce.Moze fotki beda...? Quote
Korenia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='oktawia6'] Witaj Korenia! Witaj ? Ja tu od kilku miechów siedze... a Ty witaj... ? Quote
puli Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Oktawia - jezeli ta pani w poznańskim hotelu mówiła po polsku to mogłam byc tylko ja. Były jeszcze osoby z dwoma puliszonami ale z Finlandii, z Niemiec i z Węgier. Jakiego psa miała Twoja znajoma? Quote
Agama Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Oktawio:multi: :multi: :multi: szarpeje i grzywki witaja Twoja cala Rodzinke:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Oktawio to mój adres e-mailowy bo chciałaś :) [email protected] Pozdrawiam całą rodzinkę :) Quote
goldenka245 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Witaj Oktawio :) ! Co tam u psiaków ? Kiedy będą fotki? :> Czekamy z niecierpliwością :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Witaj Kamcia-bana miałam na miesiąc-przez to, że wstawiłam nieco za duży podpis Eh ... jak ja nie nawidzę tych modów :angryy:. A w szczególności jednego ale już nie powiem którego bo jeszcze Bana dostanę :shake: . Octawia chciałam odpowiedzieć na pytanie które zadałaś mi u mnie w galeri . Kama owczem była raz trymowana ale zdaję sobie sprawę że to stanowczo za mało . W planach miałam wizytę ale wyjazd w góry wszytsko pomieszał . Jeśli chcesz to możesz mi polecić kogoś z warszawy . Quote
oktawia6 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Dziwczęta ja tak na biegu-przy okazji wstawiam super rzeczy na bazarku-kupujcie co dusza pragnie okazja goni okazję-oto linki to licytacji: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41536 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41541 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41556 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41561 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41577 dla tej suni-to na CITO!!! dla niej: Witaj Agama:loveu: Puli ona miała ASTA:razz: Sylwia-kupuj tę kurtałkę jeansową-na Lalusia będzie jak ulał!!! zobacz jaka wypasiona-nówka sztuka!!! mierzyłam na Dandiego bosko:loveu: wygląda-foty pojutrze-dzisiaj do mamy na te aukcje przyjechałam-na foty moich maluchów już czasu nie mam-późno i mamusia do domu mnie gna;) -także do pojutrza!!! Kamcia-cieszę się, że będę mogła Ci pomóc-następnym razem-pojutrze zarekomenduję Ci specjalistkę z górnej półki.:eviltong: Quote
SuperGosia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Oktawija, przedmiot masz wystawiony na allegro, tylko jakbys sprzedala to ode razu daj znac, bo mnie znowu zawiesza jak aukcji nie sciagne :p Pies znaleziony przez ta moja kolezanke niestety pojechal do schroniska - jeden z jej mixow, ktory jest "normalnie" agresywny, tym razem przechodzil sam siebie, by dorwac biedaka. Zal mi tego psa, ale u nas byloby to samo :-( Tu masz link: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41646 Szukam po znajomych, bo pies podobno jest bardzo grzeczny, ale u wszystkich upchniete co sie da albo w ogole nie ma warunkow nawet na patyczaka :shake: Acha, pewnie zaraz zapytasz, czemu jest akurat w tym schronisku. Po pierwsze dlatego, ze sie mnie nie radzila, a po drugie ma tam jakies znajome kobiety. Kase im zostawila na tego psa i jest z nimi w konakcie telefonicznym. Jakby Poldek nie byl agresywny (drugi pies nie jest), to pewnie by wziela tego psa na stale... W weekend postaram sie wyszperac cos na bazarek. W pracy - bez zmian :diabloti: Nie wiem czy poniedzialek bede miala wolny :mad: Jestem zasypywana smieciami-papierzyskami, czytaj: dokumentacja, w dodatku jeszcze sie mam sprawami skarbowymi zajac :p a nie mam o tym pojecia i sie doksztalcam z doskoku. Wspominalam juz, ze mam brwi ala ex-premier Olszewski? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bo nie mam czasu ich wyrwac lub juz mi sie nic nie chce po pracy, a jeszcze trzeba bable pomiziac, jednego zawinac, drugiego wybiegac. Na odprezenie zajrzyj do naszej galeryji - szczegolnie na te fotki, gdzie chlopaki spia razem :loveu: Tysiek ma nowa ksywe - Smerf :evil_lol: Kamcia, ja Ci moge kogos polecic spod Warszawy, z Zakroczymia. Wejdz na strone www.westie.com.pl . Poznasz wielkiego milosnika rasy. U tych ludzi nie mieszkaja psy, to oni mieszkaja u psow :evil_lol: Dom jest pelen westow. Jakbys sie chciala umowic na trymowanie (obejrzyj jak wygladaja ich psy ;)), to powiedz, ze Cie skierowala Goska od Tyska ;) Quote
oktawia6 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Oto obiecane fotki królewiczów i chrabianki: wioczerem-ciemno, zgasły wszystkie światła, i tak dalej:evil_lol: .... czy jestem sexowana?:eviltong: pani mnie męczy z tym sesjami-a ja chcę się obalić!!! i to wygodnie:eviltong: Danduś wczoraj wieczorem-już przysnął-dzieciątko:loveu: znowu zdjęcia? ciekawe:mad: to ja Gryfik:loveu: -z wyczesaną bródka 6 razy dziennie:lol: lubię leniuchować-pańćia niech mnie złpaie jak rozrabiam z Dandim a nie ciągle na kanapach:evil_lol: Stęskniłyście sięza chłopakami-to proszę-małe elfy-gremlinsy poprawią Wam nastrój:loveu: No co o tych aniołkach sądzicie?:razz: a o Sikorce? trochę nie widać jej oszałamiającej fryzury-muszę jakoś ją "{dorwać" jak się odpowiednio wyeksponuje pod kątem do światła;) . ----------------------------------------------------------------------- Dziękuję też za zainteresowanie aukcjami na rzecz suni z Liigoty-szczególnie IzaiFidel, Misiaczek oraz Agama-jutro podam wymiary kurteczki;) gdybyście jescze chciały to jeszcze aukcyjki 2 dzisiaj zrobiłam dla niej: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41986 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41971 tym samym zachęcam. Kamcia-to jest idealny namiar-jeśli chodzi o zrobienie Twego Westa-lepiej trafić nie mogłaś-skorzystaj z tego by miał jescze włosy za 5 lat-będziesz zadowlona!!!Super Gosia zarekomendowała Ci idealnych fachowców!!! SuperGosia-dzięki za maila-brakuje mi netu w domu-Wiesz jak to jest-niewygodnie po prostu-no cóż co do brwi-to ich wyraz musi być iście drapieźny:evil_lol: -skoro są w typie Olszewskiego-wrrrr-:diabloti: . Co do nowego psa w domu-Gosia-nie ma co się czarować-zazwyczaj na początku nie jest wesoło-trzeba tylko uwagi poświęcać-to jest podstawa-dobra jest ta krata-drzwiczki oddzielająca jaką Ty masz w domu-w razie co. Poza tym dzisiaj Gryficzek kończy dzisiaj 3 latka i 2 miesiące Quote
misiaczek Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Śliczne chłopaki...jak zwykle zresztą :loveu:.Sikora czarna i troszke jej fotki ciemne,ale po zarysie widać,ze pięknieje u Ciebie z dnia na dzień i ma sie dobrze :loveu: :).Bąble typowo kanapowe ;).Ale wierzę Ci Oktawia,ze rozrabiają...tylko w ruchu ciężko uchwycić je do fotki ;).Pewnie z nich takie łobuzy jak mój Sotuś :evil_lol:.Bo te małe glutki to tak mają ;). No i oczywiście 100 latek i zdrówka dla Gryficzka :BIG:. Oktawia,no i kiedy idziesz na swoje?Chyba juz niedługo :). Quote
SuperGosia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Oktawia - nie czarujmy sie - jesli pies nienawidzi samcow i wogole z trudem akceptuje inne obce zwierzeta u siebie to zadna krata nie pomoze. Taki pies toczy piane z pyska, ryczy przez 5 godzin przerwy i robi wszystko zeby dopasc intruza. Wiem cos o tym, bo ostatnia osoba jaka mnie odwiedzila z psem nie pasujacym Tyskowi (czyli suka wysterylizowana) rozmawiala ze mna przy akompaniamencie 3 godzinnego szczekania, skokow na krate, nie wspominajac, ze moj maly dostal piany jak bernardyn + ryl podloge lapmi, zeby sie podkopac do intruza. Na dworze kocha wszystkie psy, w domu - nienawidzi. Poldek Magdy jest gorszy, bo nienawidzi psow takze na dworze i musi chodzic w kagancu. Gryfcio piekny jak zwykle :loveu: Regan :evilbat: prezentuje sie jak zwierzak, ktory nigdy nie byl w schronisku :) Tak, tak Dandi tez sliczny, moze i nawet dzis chyba ladniejsze ma fotki niz Gryf, ale ten ostatni to zdecydowanie moj faworyt :lol: Quote
oktawia6 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 misiaczek napisał(a):. Oktawia,no i kiedy idziesz na swoje?Chyba juz niedługo :). Misiaczek już w marcu;) SuperGosia-to właśnie są początki-a dałaś kiedy mu 2 3 dni? no właśnie Quote
Iza i Fidel Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 hehehe,ciotka-klotka :D :loveu: slicznosci:iloveyou: Czyzby to byla zla mina dla stesknionych ciotek?? A Gryficzek jaki dzidzius,taki rozespany... Ucaluj wszystkie mordeczki !! Moglabym ogladac i ogladac Twoj zwierzyniec. Quote
Korenia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 A Sikorke to najsłabiej widać :mad: Ale i tak powiem 'of cours', że śliczna :loveu: Quote
Recommended Posts