DORA1020 Posted December 18, 2015 Author Posted December 18, 2015 Skoro juz tak swiatecznie to przeczytam jeszcze wierszyk,ktory napisala wraz z zyczeniami swiatecznymi Pani.ktora 8 lat temu adoptowala szczeniaczka,ktorego zabralam z rodziny patologicznej. Jeszcze nie bylo mnie na dogo,a Pani odpowiedziala na ogloszenie w lokalnej prasie. Reksio ogonkiem pomerduje,dla pani Madzi,ktora pieski ratuje. Dobre serducho w niej bije,bo miedzy innymi dobrze jej sie z tym zyje. Moje psie serce dla pani bije,bo dzieki jej tak dobrze mi sie zyje. Mam wszystko co psia dusza pragnie,wiec dziekuje jak umioem najladniej. Pani mieszka w Chelmie i co roku zaprasza ,niestety nigdy nie mam czasu. Bardzo wzrusza jesli ktos docenia twoja prace. Dziekuje za zyczenia i wierszyk Reksiowej Pani...:) i dziekuje sharce,za slodkosci......:) 1 Quote
DORA1020 Posted December 18, 2015 Author Posted December 18, 2015 Dziekuje BeciLublin za zrobienie wydarzenia Mruczusiowi....:) https://www.facebook.com/events/912507358832080/ Quote
sharka Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 nie ma za co Dora, paczuszka jest nieduża, bardziej symboliczna :) Quote
Ingrid44 Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Piekny wierszyk . Az mi sie oczy "spocily ". :) Quote
Tyśka) Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 a ja dalej proszę o mianowanie mnie adminem na "chrząszczu" ;) Quote
DORA1020 Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 a ja dalej proszę o mianowanie mnie adminem na "chrząszczu" ;) Zeby Beatka mogla Cie zrobic adminem,musisz byc jej znajoma na fb mowila,ze wyslala Ci zaproszenie ...i cisza...... ja tez wyslalam Ci maila Quote
Becia Lublin Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Dziekuje BeciLublin za zrobienie wydarzenia Mruczusiowi.... :) https://www.facebook.com/events/912507358832080/ Nie ma za co... oby znalazł się domek tymczasowy, a najlepiej stały :) Quote
Tyśka) Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Zeby Beatka mogla Cie zrobic adminem,musisz byc jej znajoma na fb mowila,ze wyslala Ci zaproszenie ...i cisza...... ja tez wyslalam Ci maila Jak to? przecież zaproszenie od razu przyjęłam. Quote
Tyśka) Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Od razu, jak tylko pojawiło mi się powiadomienie, że Becia zaprosiła mnie do znajomych to przyjęłam. Bo rzecz jasna 24h/dobę nie siedzę na fejsbuku, ba! miałam z parę dni tak, że mnie na fb nie było. Jednak go odwiedzam częściej niż sprawdzam "psiego" maila i po przyjeciu zaproszenia, dopiero jakiś dzień, dwa później zajrzałam na maila i zdziwiło mnie to wszystko. Prawdą jest, że od czasu przyjęcia zaproszenia mija jakiś czas, a dalej nie zostałam mianowana - stąd mój wpis na dogo, bo jestem w stanie zrozumieć, że ktoś jest zapracowany i być może zapomniał. Zranił mnie wpis, że odpowiada cisza skoro cisza jest, ale nie z mojej strony... Jak nie chcecie, bym prowadziła, to wystarczy powiedzieć, ja się nie obrażę ;) Ale zresztą - mniejsza. Nie mam zamiaru wdawać się w utarczki słowne. ;) Jeśli mnie mianujecie, to w porządku, na fejsbuku pojawią się aktualne wpisy i postaram się stronę "rozruszać", jeśli nie - nie będe rozpaczać, Wasza decyzja :). Jestem pewna, że to zwykłe nieporozumienie i niedoskonałość "internetów" oraz obustronne zapracowanie, a nie złe intencje. Życzę Wesołych Świąt, pełnych ciepła rodzinnego i bliskości. Quote
Lucyna Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 [URL=http://s1178.photobucket.com/user/Lucyna09/media/wita%202016.jpg.html][/URL] Quote
mari23 Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Radosnych, zdrowych Świąt życzę Wam z całego serca !!!! Quote
DORA1020 Posted December 24, 2015 Author Posted December 24, 2015 Kotki dziekuja Ci Swiety Mikolaju za jedzonko........:) Sharka,znowu otworzylas swoje serducho na potrzeby malych miauczaskow.Dziekuje Ci bardzo .....:) Zycze wszystkim spokojnych Swiat 1 Quote
ludka Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Blusik pozdrawia ze swojego domu. Wesołych. spokojnych Świąt :) Quote
Becia Lublin Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Od razu, jak tylko pojawiło mi się powiadomienie, że Becia zaprosiła mnie do znajomych to przyjęłam. Bo rzecz jasna 24h/dobę nie siedzę na fejsbuku, ba! miałam z parę dni tak, że mnie na fb nie było. Jednak go odwiedzam częściej niż sprawdzam "psiego" maila i po przyjeciu zaproszenia, dopiero jakiś dzień, dwa później zajrzałam na maila i zdziwiło mnie to wszystko. Prawdą jest, że od czasu przyjęcia zaproszenia mija jakiś czas, a dalej nie zostałam mianowana - stąd mój wpis na dogo, bo jestem w stanie zrozumieć, że ktoś jest zapracowany i być może zapomniał. Zranił mnie wpis, że odpowiada cisza skoro cisza jest, ale nie z mojej strony... Jak nie chcecie, bym prowadziła, to wystarczy powiedzieć, ja się nie obrażę ;) Ale zresztą - mniejsza. Nie mam zamiaru wdawać się w utarczki słowne. ;) Jeśli mnie mianujecie, to w porządku, na fejsbuku pojawią się aktualne wpisy i postaram się stronę "rozruszać", jeśli nie - nie będe rozpaczać, Wasza decyzja :). Jestem pewna, że to zwykłe nieporozumienie i niedoskonałość "internetów" oraz obustronne zapracowanie, a nie złe intencje. Życzę Wesołych Świąt, pełnych ciepła rodzinnego i bliskości. Już Cię dodałam... możesz redagować stronę, powodzenia :) Quote
sharka Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Dora, kiedyś pisałaś że przydałyby Ci się miski dla kotków - na bazarku są pod nr 34 trzy michy, pasowałyby ci? http://www.dogomania.com/forum/topic/334183-psie-zabawki-smaki-ubranka-pieluchy-i-do-domu-co-nieco-dla-gai-i-olafa-do-150116-do-2000/ Quote
andegawenka Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Dora, kiedyś pisałaś że przydałyby Ci się miski dla kotków - na bazarku są pod nr 34 trzy michy, pasowałyby ci? http://www.dogomania.com/forum/topic/334183-psie-zabawki-smaki-ubranka-pieluchy-i-do-domu-co-nieco-dla-gai-i-olafa-do-150116-do-2000/ Raczej o takie chodzi. https://www.google.pl/search?q=miski+plastikowe+jednorazowe&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj2wZm3if_JAhUG8XIKHUUQD2EQsAQILA&biw=1366&bih=657#imgrc=A5RvIp3287ID8M%3A Quote
DORA1020 Posted December 29, 2015 Author Posted December 29, 2015 Dora, kiedyś pisałaś że przydałyby Ci się miski dla kotków - na bazarku są pod nr 34 trzy michy, pasowałyby ci? http://www.dogomania.com/forum/topic/334183-psie-zabawki-smaki-ubranka-pieluchy-i-do-domu-co-nieco-dla-gai-i-olafa-do-150116-do-2000/ Takie miski nie raczej takie jak w linku,ktory podala andegawenka najlepiej to takie miseczki,tacki jednorazowego uzytku,karmie kotki na dzialce,ale tez na smietniku,gdzie czasami ktos wyrzuci miseczke do kontenera,i musze zaniesc nowa.Wszystkie zabieram do mycia,ale czasami miseczki znikaja,wiec szkoda by bylo takich ladnych. Quote
mari23 Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 dziewczyny, przelałam 300 zł na psiaki szczebrzeszyńskie, i tyle poki co bede mogła przelewac bo pod moja opieke trafił Kaszmir z Radys i bede za niego płacić sama - wiec wpływy bazarkowe musze podzielić sprawiedliwie:) co nie znaczy równo:/ pieniążki dotarły, czekam na dyspozycję - gdzie i za co płacić Quote
DORA1020 Posted December 31, 2015 Author Posted December 31, 2015 pieniążki dotarły, czekam na dyspozycję - gdzie i za co płacić 250zl bedzie na dlug w lecznicy,50zl przeznacze na dokarmianie psiakow. Mruczek,ktory teraz jest w lecznicy mial badanie krwi,bo to juz starszy kotek,wiec wetka zdecydowala zrobienie takiego badania,no i niestety ma podwyzszone parametry watrobowe ...165,a powinno 107 mial byc wczoraj kastrowany,ale przesunie sie to w czasie,podadza mu suplementy i zmienia karme w poniedzialek nastepne badanie krwi,jesli bedzie lepiej bedzie wykastrowany i mial robione testy,na szczescie ujemne Quote
Lucyna Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 [URL=http://s1178.photobucket.com/user/Lucyna09/media/images.jpg.html][/URL] Quote
mari23 Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 trochę z uśmiechem składam Wam życzenia najlepsze, najserdeczniejsze ! Quote
Poker Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 wszystkim cioteczkom i wujkom wspomagającym zwierzaki z tego wątku ,zaglądającym tu i ich pieseczkom , a przede wszystkim podopiecznym tego wątku życzy Giga z opiekunami i resztą ferajny. Quote
Madie Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Doro, wiem, że mało Noworocznie, ale ile masz (Ty osobiście) długu w lecznicach? Quote
Recommended Posts