Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Nadal czekam na potwierdzenie od Murki na bazarku. Zaczynam się zastanawiać czy nie posłałam kasy w kosmos. Muszę sprawdzić numer konta. 

A tak z innej beczki. To jest haftowany krzyżykami obraz. Krzyżyki są mi bardzo bliskie, więc musiałam Wam to pokazać. 

Screenshot_20240921-115510_Facebook~2.jpg

• Like 5
  • Upvote 1
Posted
Dnia 21.09.2024 o 12:25, Isiak napisał:

Nadal czekam na potwierdzenie od Murki na bazarku. Zaczynam się zastanawiać czy nie posłałam kasy w kosmos. Muszę sprawdzić numer konta. 

Murki teraz nie ma  w domu,bo napisałabym do niej,ale ona gdzieś na wyjezdzie

Posted
Dnia 21.09.2024 o 13:43, DORA1020 napisał:

Murki teraz nie ma  w domu,bo napisałabym do niej,ale ona gdzieś na wyjezdzie

Acha. Bo pisałam już do niej PW, ale jeszcze nie odpowiedziała. Parę dni temu. 

Posted
Dnia 21.09.2024 o 14:21, Poker napisał:

Obie prace piękne, jak namalowane. Trzeba mieć wielki talent, no i cierpliwość.

Cierpliwość tak, ale talentu żadnego nie trzeba, wystarczy, żeby wszystkie krzyżyki stawiać w tę samą stronę 🙂 Talent musi mieć projektant wzoru. Od niego zależy, czy wyjdzie efekt "WOW" czy coś w rodzaju "Wieś tańczy i śpiewa ".

Posted

Murka już potwierdziła wpłatę z bazarku,bardzo Ci Isiak dziękuję:)❤️

Dziekuję również Nesiowatej za dostawę karmy dla kotków:)❤️

i Bakusiowej za wpłatę 150zł na wyróżnienia:)❤️

dzieki tym ogłoszeniom wyróżnionym kotka od sue znalazła dom:) bardzo się cieszę

• Like 2
Posted

Już chyba mogę napisać

Bianeczka pojechała wczoraj do swojego domku

nie z ogłoszenia,bo przez 2 lata pobytu u Murki nikt o nią nie zapytał:(

pojechała do znajomej Isabel,tej pani odszedł kotek Panterek:(

wzieła Bianusię, Isabel wiedziała jak bardzo przeżywam to,że ona nie ma domu,ma ok 8-9 lat i o domku dla niej chyba nie mogłam marzyć

wczoraj wszystko się działo

Murka jechała do Krakowa,i zabrała kicię,dziękuję Ci Murko💙

ponieważ Murka nie mogła zawiezć Bianci do DS,poprosiła panią,która adoptowała innego kotka o zawiezienie 

o godz 19.30  Bianeczka była już w domku:)

Isabel bardzo Ci dziękuję,sama wiesz jak bardzo

serce-z-twarza-ruchomy-obrazek-0044

ale jest problem z kontenerkiem,pani ,która adoptowała kotka nie może odesłać kontenerka,a konte  jest Murki,więc do zwrotu

czy może ktoś ma kontenerek? i mógłby podarować? Albo zasponsorować kupno nowego?

Relacje z ds Bianeczki to już Isabel

• Like 3
Posted
Dnia 25.09.2024 o 08:22, DORA1020 napisał:

J

ale jest problem z kontenerkiem,pani ,która adoptowała kotka nie może odesłać kontenerka,a konte  jest Murki,więc do zwrotu

czy może ktoś ma kontenerek? i mógłby podarować? Albo zasponsorować kupno nowego?

Relacje z ds Bianeczki to już Isabel

superwieści, a kontenerek zasponsoruję ja 🙂

@Murka, daj znac prosze ile Ci przelać 

• Like 1
Posted
Dnia 25.09.2024 o 22:07, Madie napisał:

superwieści, a kontenerek zasponsoruję ja 🙂

@Murka, daj znac prosze ile Ci przelać 

Dzięki wielkie. Podałam kontenerek najbardziej wysłużony - sprawny, ale drzwiczki nie mają zaczepów i trzeba zawiązywać sznurkiem. Na jednorazowy transport się nadaje, ale do wożenia do lecznicy już nie bardzo. To już trzeci mój w kontenerek "w terenie", więc każdy na stanie hoteliku jest na wagę złota. Na allegro/olx widziałam używane chyba po 30-40 zł. Ale poczekajmy co z domkiem Bianki będzie, bo może kontenerek do mnie wróci :(

Posted

Bianeczka wiele przeżyła,jest bardzo wrażliwa,zestresowana

ta pani jest inwalidka,a Bianeczka schowała się:( i od dwóch dni nie ma jej:( nie może jej znalezć,nie wie gdzie się ukryła

oczywiście nie raz miałam takie sytuacje,ze po przyjezdzie kot się ukrył,ale pózniej wyszedł

z Bianeczką nie wiem jak będzie:(

Posted

Mój kociak, gdy przeniosłam go do mojej mamy tak siedział prawie dwa tygodnie. Serca nam pękały i już miałyśmy się poddać... Ale jak już wyszedł to czuł się jak u siebie :).

• Like 2