Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z bólem serca oświadczam, że w poniedziałek mój tymczasowy słodki Lionek jedzie do nowego domku na zawsze! :loveu: Będzie w mieszkanku - nie wiem, jak da radę po pełnym wypasie u nas, ale co tam...;) Miejmy nadzieję, że i Szczylu nasze przytuli doma jakiegoś. Kora też za tydzień jedzie - ta z kojca, może Kapselku pamiętasz, o ile się nie pogubiłaś w ilości ogonów :cool3: Dojadą za to dwa staruszki - ślepy onek i jego towarzysz z wielkim guzem nowotworowym na szyi. Wydarte śmierci - miały byc uśpione, bo felerne.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Z bólem serca oświadczam, że w poniedziałek mój tymczasowy słodki Lionek jedzie do nowego domku na zawsze! :loveu: Będzie w mieszkanku - nie wiem, jak da radę po pełnym wypasie u nas, ale co tam...;) Miejmy nadzieję, że i Szczylu nasze przytuli doma jakiegoś. Kora też za tydzień jedzie - ta z kojca, może Kapselku pamiętasz, o ile się nie pogubiłaś w ilości ogonów :cool3: Dojadą za to dwa staruszki - ślepy onek i jego towarzysz z wielkim guzem nowotworowym na szyi. Wydarte śmierci - miały byc uśpione, bo felerne.

Ale cudowne wieści, pamiętam Korę z kojca, szczególnie jakoś tak zapamiętałam, ale wieści, no, no i gdzie Ty Czarodziejko wytrzasnęłaś te domeczki. Hura!!!! Mają szczęście wielkie szczęście :multi::multi::multi::multi:

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Do pozdrowień dołączamy przynajmniej kurzą rapetkę. To taka rada na przyszłość ;)

Poczytałam o spacerze ... kurzych łapkach i o okrągłym brzuszku, ale byłam w biegu i ... :oops: ... masz rację, eleganckie to nie było.

Szczylku, wiesz przecież, że Cię lubię i jesteś najfajniejszy ze wszystkich okolicznych szczykowatych ... może jakoś mi to wybaczysz? :loveu:

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Nie martwmy się na zapas. Lionek siedział od lipca i znalazł domek szybko. Szczylasek też znajdzie.

Też mam taką nadzieję, tylko żeby dobry, echhhh

Posted

Myślę, że niech to na razie zostanie u mnie. Ze Szczylowo- Bosmanowego też będzie częściowo wpływać do nas. Jak zaczniemy ewentualnie zbierać stałe deklaracje to przeleję w całości. Czyli na teraz mamy dla Szczyla 112zł pewnych na nowy miesiąc.

Posted

Bardzo, bardzo z grubsza podliczyłam bazarek szczylo-bosmański i wyszło mi, że dla każdego jest na teraz około 140zł :multi::multi::multi: - czyli Szczyl miałby już na następny miesiąc około 250zł :)
Kapselku, na miesiąc trzeba 300 czy wiecej??