Kar0la Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Czy Perełka jest zupełnie ślepa? Czy tylko niedowidzi? Quote
Beat2010 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Asiu, co do Pokerka, to ma tylko wysłane ogłoszenie na oficjalna strone, 2 miesięc temu , jeszcze nie weszło. Teraz wysyłamy wszystkie nasze psiaki na strony: Morisowej i Piotrka ( psygarnij.pl albo podobnie.) Ale za to mamy profesjonalne zdjęcia Pokera i paru staruszków z geriatrium. Jak mi się uda znaleźc to je dzisiaj spakowane prześle do Ciebie, albo poproszę Iwonkę, bo ona ma większy porządek w archiwum zdjęciowym. Quote
bianka0 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Chciałam zapytać o jamniczka Szarpa. Jakie pojawiły się z nim problemy? Ile ma lat i jak zgadza się z innymi psami ? Quote
anetek100 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='APSA'] Kudłaty (wstępnie Sprocket) - coś dla Dogo07 ;) w schronisku od '07 o rany nie tylko dla Dogo07 ;) cudooooo Quote
APSA Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='Kar0la']Czy Perełka jest zupełnie ślepa? Czy tylko niedowidzi? Zupełnie. Ale radzi sobie bardzo dobrze :) [quote name='bianka0']Chciałam zapytać o jamniczka Szarpa. Jakie pojawiły się z nim problemy? Ile ma lat i jak zgadza się z innymi psami ? Problemy ze stawami, dostaje na nie caprodyl. Do innych psów jest w porządku, teraz dzieli swoje lokum ze sporo większym i młodszym kolegą i nie widać, żeby cokolwiek do siebie miały :) [quote name='Beat2010']Asiu, co do Pokerka, to ma tylko wysłane ogłoszenie na oficjalna strone, 2 miesięc temu , jeszcze nie weszło. Teraz wysyłamy wszystkie nasze psiaki na strony: Morisowej i Piotrka ( psygarnij.pl albo podobnie.) Ale za to mamy profesjonalne zdjęcia Pokera i paru staruszków z geriatrium. Jak mi się uda znaleźc to je dzisiaj spakowane prześle do Ciebie, albo poproszę Iwonkę, bo ona ma większy porządek w archiwum zdjęciowym. No to poczekam cierpliwie na te zdjęcia :) One były robione przez koleżankę Doroty? pamiętam, że kiedyś był ktoś z zewnątrz z aparatem, nawet jeden mój pies się wtedy załapał, ale chociaż podałam maila, to nie dostałam tych zdjęć. Edit. Iwona założyła Pokerowi wątek - link Wspaniały - na pewno niegdyś podziwiany ON - był w bardzo kiepskim stanie, kiedy wypatrzyłyśmy go w jednym ze schroniskowych boksów. Mieszka tam razem z dwoma psiakami, które zostały z nim po tym, jak jego towarzysz niedoli Barry pojechał po nowe życie. Poker i Barry przetrwali w schronie razem tegoroczna ciężką zimę. Barry jest już w bezpiecznym miejscu, teraz chciałybyśmy zapewnić ciepły dom na zimę i dalsze lata również POKERKOWI. Poker ma problemy z tylnymi łapkami i z chodzeniem - typowa dolegliwość starszych owczarków więc docelowo również powinien być leczony. Cieple lato i nasze cotygodniowe spacery (a także kąpiel psiaka) sprawiły, ze POKER troszkę odżył, czeka na nas na spacer, na chwilkę zainteresowania. Jest spokojny, mądry i pragnie kontaktu z czlowiekiem. Quote
KWL Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Wątek ma również Malwinka - która jeśli nie stanie się cud może niedługo trafić na geriatrię, mimo że jest młodziutka. Jest delikatną ONeczką która rozsypuje się w schronisku... http://www.dogomania.pl/threads/191514-Owczareczka-delikatna-jak-porcelanowa-laleczka-%E2%80%93-czy-rozbije-j%C4%85-schron?p=15252456#post15252456 Quote
Beat2010 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 No to poczekam cierpliwie na te zdjęcia :) One były robione przez koleżankę Doroty? pamiętam, że kiedyś był ktoś z zewnątrz z aparatem, nawet jeden mój pies się wtedy załapał, ale chociaż podałam maila, to nie dostałam tych zdjęć. Tak, tak , te zdjęcia robiła znajoma Doroty. Szukamy z Iwonką spakowanych, bo po rozpakowaniu mają po 3 mega i długo będzie trwało wysyłanie a spakować nie potrafię:diabloti: Quote
Gosiapk Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Czy znacie kogoś kto potrafi robić banerki? Potrzebuję banerek dla 18-letniej suni po śmierci właściciela oddanej do schronu -> http://www.dogomania.pl/threads/191100-18-letnia-sunia-i-jej-8-letni-syn-%C5%9Bmier%C4%87-ukochanego-Pana-w-schornie-rozdzielone-%28 Quote
migdalena Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Dzisiaj przez przypadek :roll: mini pudelka z geriatrii została przeniesiona do biura. Myslałam,że będzie w gabinecie, ale jest w kliperze.:-( ?? Kliper spory jak na jej gabaryty, ale czy będzie jej tam lepiej? Ma mieć częste spacery, no ale... Udało się zrobić badania krwi, zobaczymy w jakim jest stanie. Kto POKOCHA pudlisię ??? Quote
APSA Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Tak źle i tak niedobrze :shake: Migdalena, wyprowadzałaś jakieś psiaki z geriatrium? Zostało mi kilka boksów do skatalogowania, w tym boks Romeo, ale nie chciałabym brać na spacery psów, które trzy dni wcześniej już były, kiedy na wszystko brakuje czasu... Quote
migdalena Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Nie wczoraj miałysmy z Olą awarię i juz na geriatrię nie starczyło czasu. Mini była wyjątkiem. Quote
APSA Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 To może w ten weekend wyjdą z nami. Zapraszam na bazarek, proszę choćby o podbijanie: Bardzo zielony bazerek - sadzonki ZIELISTKI - odbiór osobisty W-wa - do 10 września Nowe zdjecia Mini: Quote
Arktyka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 ale slicznotka:)oby wszystkie wyniki byly dobre:) Quote
APSA Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Dodałam kilka psiaków dna naszą stronę z psami do adopcji. Prawie się popłakałam składając im opisy. Takie wspaniałe psiaki skazane na ten parszywy los :( Allegro dla Koszyczka: http://allegro.pl/show_item.php?item=1205604649 Quote
koosiek Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='APSA']Jurand - link Jurand to żwawy staruszek z bielmem na jednym oku. Widać po nim wiek, jednak tylko w wyglądzie, w zachowaniu nie ustępuje młodszym psom. Chętnie chodzi na spacery, lubi kontakt z człowiekiem. Pies szuka domu, w którym będzie mógł nadal cieszyć się życiem. W schronisku już 5 lat... Czy to jest ten czarnuszek z drugiego zdjęcia w pierwszym poście (nie mogę Ci APSA odpisać na odpowiedź w jego sprawie, chyba masz zapchaną skrzynkę)? Quote
auraa Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 A tak swoją drogą, to Grosik u Oktawii odzyskuje młodość. Czy widziałyście filmik z jego szaleństwami?:lol: Quote
Dada M Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Filmik jest uroczy :) Niedługo okaże się, że Krecik zacznie polować na dzikie zwierzęta ;) Quote
auraa Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Wczoraj bezczelnie wykradał Oktawii najlepsze kąski z kanapki!:evil_lol: Quote
justynaz87 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 APSA allegro śliczne, tzn wzruszające i smutne, bo prawdziwe. Trochę wstyd ale myślałam, że Wiktor to dziewczynka. Wadera mmm... super dziewczynka - chcem taką! Chcę ale nie mogę. Quote
APSA Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='koosiek']Czy to jest ten czarnuszek z drugiego zdjęcia w pierwszym poście (nie mogę Ci APSA odpisać na odpowiedź w jego sprawie, chyba masz zapchaną skrzynkę)? Nie, ten jest z innego miejsca, większy i z dłuższym stażem schroniskowym... PW zaraz sprawdzę, momentami się zapycha, ale zwykle mam miejsce na 3-6 wiadomości. Zapraszam na jeszcze jeden bazarek dla dziadeczków: ARTYKUŁY SZKOLNE : kredki i ZESZYTY, kup teraz! Quote
Recommended Posts