Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jesli sunia umiera - a chorobę da sie leczyc to przecież opiekun zgłasza to lekarzowi - czyż nie? Ale wiele psów umiera tu z tęsknoty, z braku chęci do zycia.

U mnie jest sunia pudlowata z guzem na sutkach, miała miec operację ale guz jest zbyt rozległy.....zbyt blisko mięśni i cewki moczowej... dostała leki, jak sie cokolwiek poprawi będzie operowana. Jest przemiła choc ślepa i głucha.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='magdyska25']nie wiem czy uda mi się być w ten weekend w schronisku poza tym w nd zazwyczaj nie ma Dyrektor a po pracy nie zdążę dojechać przed zamknięciem.
Może ktoś jutro będzie?[/QUOTE]
I co z sunią jak się czuje?

Posted

Nie wiem. Nie pokazałam się w geriatrium w tym tyg. moim (robią wybieg a 7 psów na raz nie ma jak wziąć).
Widziałam 2 tyg. temu- nie było źle, opiekunka akurat strzygła psiaka- pozbywała się niepotrzebnych dredów. Z tego co zdążyłam się dowiedzieć to nie taka sierota. Jak się coś nie podoba to potrafi capnąć.

Posted

pudlowata sunia z guzem za TM. (guz konsultowany u dwóch wet, nieoperacyjny, jak tylko steryd przestawał działac nie mogła nawet wstac i przestawała jeśc :( :( :( )

Posted

[quote name='Mapet']pudlowata sunia z guzem za TM. (guz konsultowany u dwóch wet, nieoperacyjny, jak tylko steryd przestawał działac nie mogła nawet wstac i przestawała jeśc :( :( :( )[/QUOTE]

Mówisz o tej, której dom chciała dać Lika?....

Posted

Mapet;19715734[B napisał(a):
]pudlowata sunia z guzem za TM. (guz konsultowany u dwóch wet, nieoperacyjny, jak tylko steryd przestawał działac nie mogła nawet wstac i przestawała jeśc :( :( :( )

Myślałam,że to ta sunia, o która tak walczyła Lika.

• 2 weeks later...
Posted

[TABLE]
[TR]
[TD="bgcolor: #ffffff, align: center"]
[/TD]
[TD="bgcolor: #ffffff"][FONT=verdana]ID: 2358/12
Gatunek: PIES [ MIESZANIEC ] [ samica ]
Masc: biała
Waga: 32,000
Skad: ul. Kijowska

[/FONT][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Czy ktoś mógłby sprawdzić kiedy ta sunia trafiła na Paluch, na ile lat ją oceniono i czy ma narośl na oku?

Posted

ID: 2358/12
Gatunek: PIES
Rasa: MIESZANIEC
Waga: 32kg
Data przyjęcia: 09-10-2012

Z zaległych wiadomości, Walerek adoptowany :multi:

Posted

Cały czas ogłaszam Bajera dostałam 1-wsze zapytanie
Kopiuję:
Witam.Chcialam sie spytac czy Psiaczek jeszcze zyje ,jesli tak to ile liczy sobie lat i jakiego jest wzrostu?

Posted

magdyska25 napisał(a):
nie wiem, nie widziałam jej ostatnio.sajgon w geriatrium a do tego nowa, bardzo "pomocna" opiekunka.
Bardzo Cie prosze jak bedziesz nastepnym razem to sprawdz.

Posted

malagos napisał(a):
a ja pytam znów, czy nie może ktoś pójśc do pani dyr. i powiedzieć, w czym problem - że pies umiera, ze jest chętny dom, gdzie moze przebywac w idealnych warunkach i ta czekać na właściciela lub ew.zrzeczenie sie tegoż?

do pani dyr. nie da się iśc ....

Posted

siekowa napisał(a):
Czy ktoś mógłby sprawdzić kiedy ta sunia trafiła na Paluch, na ile lat ją oceniono i czy ma narośl na oku?

Ma narośl / wrzód na lewym oku.

lika1771 napisał(a):
Czy widzialyscie i jak sie czuje sunia,ktora chcialam wziasc na dt?

Nieźle, tzn. od kiedy wyszła z babeszji jej stan się nie zmienia, drepcze sobie po swoim 'pokoju', żyje raczej w swoim świecie.