Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaaga napisał(a):
Ja sama zdjęcia zrobię i rzeczy powysyłam. Nie mam tego duzo, wiec szkoda tylko na to bazarek robić.

To rob zdjecia i wysylaj. Wystawie, nawet kilka rzeczy bo wysylka bedzie z innych miast, wiec nawet jak nieduzo bedzie to i tak zrobie osobny. Ostatnio wystawialam 2 pary kolczykow i byl osobny bazarek, wiec ile by tego nie bylo zrobie osobny;)

Posted

Emilio, pięknie dziękuję. Oskar teraz ma taki apetyt, że zjada swoje i jeszcze co dzień idzie do Soni dojeść.
Rozmawiałam dziś z chirurgiem o śrucie. Powiedział, że wyjecie go z okolicy biodra może być niewykonalne.
Jutro lub pojutrze powinny być wyniki z wymazu i znowu jedziemy do Tychów.

Posted

Zaraz mnie szlag trafi:angryy: usiłowałam rozsyłać zaproszenia na wątek ale dziś dogo chodzi tak, że się można w kolano postrzelić:comp26::angryy: Spróbuję jutro:roll:

Posted

Elka_Ka napisał(a):
Zaraz mnie szlag trafi:angryy: usiłowałam rozsyłać zaproszenia na wątek ale dziś dogo chodzi tak, że się można w kolano postrzelić:comp26::angryy: Spróbuję jutro:roll:

Do mnie doszlo, dzieki za zaproszenie.
Na razie moge tylko zapisac watek i zagladac do Was bo i mnie krucho :(
Walczycie dzielnie i chwała Wam za to, Oskar jest cudny!

Posted

Elka_Ka napisał(a):

Do mnie tez doszlo :D
Zapisuje Oskarka, biedaczek taki :(

Posted

emilia2280 napisał(a):
Bédzie jedna operacja do wyjécia z kazdego miejsca na raz? Czy osobno do kazdego srutu?

Oczywiscie jedna, jesli ten w biodrze uda się w ogóle wyjąć. W łapie jest prosto, bo w mięśniu, natomiast w biodrze, przy nakładających sie nogach nie widac nawet po której stronie on jest. jak Oskar będzie uśpiony do zabiegu, to wtedy chirurg zrobi mu RTG w róznych dziwnych pozycjach, zeby zlokalizować śrut. I tak zapowiada, że może nie udac się go wyjąć. "na żywo" było bardzo trudno Oskara ułożyć na stole do zdjęć. Tym bardziej, że kładzie się tylko na jednej, zdrowej stronie ciała i trzeba jeszcze uważać na gwoździowana nogę.

Bardzo dziekuje wszystkim za odwiedziny Oskarka, a Elka_ka za trud wysyłania zaproszeń.

Posted

a mi jak sie uda powalczyc z moim aparatem bo jak nie konczy sie bateria to musi cos sie oczywiscie stac :/ to wezme wysle dziewczyna zdjecia rzeczy na bazarek to cos sie napewno uzbiera :) zdjecia bede na pewno do piatku...

Posted

[quote name='wenucja']a mi jak sie uda powalczyc z moim aparatem bo jak nie konczy sie bateria to musi cos sie oczywiscie stac :/ to wezme wysle dziewczyna zdjecia rzeczy na bazarek to cos sie napewno uzbiera :) zdjecia bede na pewno do piatku...

czyli zrobisz zdjecia i powysylasz paczki lub ktos Ci pomoze to uczynic?

Jak tak to mozesz zdjecia do mnie kierowac na maila: [email protected]
Zrobie bazarek, podsumuje, zbiore kase i wysle Ci gotowe zestawienie co, gdzie i do kogo;)

Posted

jestem na zaproszenie... w wolnej chwili dokładnie poczytam wątek i postaram się jakoś pomóc...
śliczna psina... tak wiele wycierpiała... :(

Posted

Elka_Ka napisał(a):
dziś dogo chodzi tak, że się można w kolano postrzelić:comp26::angryy:

Wczoraj faktycznie Dogo chodziło raczej średnio.