ewab Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Wszystko wskazuje na to, że chłopak ciężko płacił za swoje zaloty. Ostatnio mam już skrzywienie, tak się zastanawiam, czy można zidentyfikować z której broni pochodzi śrut? No i kurczak znowu kasa potrzebna. Czy któraś ciotka da radę rozesłać prośby o kasę? Quote
Kam Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Zrobiłam bazarek niewielki dla Oskara http://www.dogomania.pl/threads/194559-HALO-HALO*****Ksi%C4%85%C5%BCki-m.in.-psie-oraz-filmy-na-OSKARA-do-23.10********?p=15545815#post15545815 Quote
Jaaga Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Bardzo dziękuję za zainteresowanie Oskarem. Tez zrobię na niego bazarek, ale teraz nie mam nawet kiedy. Dziś rano, po wczorajszej dawce Metacamu nie było poprawy, ale później po drugiej już tak. Oskar pierwszy raz podniósł nogę do sikania i głaskany, machał ogonem. Przedtem z bólu tego nie robił. Dziewczynki mówiły, że o wiele szybciej z nimi biegał. Do tego chodzi na wszystkich czterech łapach. Koślawo, bo koślawo, ale jednak. Na razie nie miałam odwagi poinformować naszego chirurga o potrzebie kolejnej operacji. Jesli da się przeczekac, to może uda się połączyć usuwanie śrutu i wyciąganie gwoździa z nogi. Przecież i tak trzeba by go usypiac do tego. Quote
erka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Kam, dziękujemy bardzo za bazarek:). Quote
Elka_Ka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 ewab napisał(a):Wszystko wskazuje na to, że chłopak ciężko płacił za swoje zaloty. Ostatnio mam już skrzywienie, tak się zastanawiam, czy można zidentyfikować z której broni pochodzi śrut? No i kurczak znowu kasa potrzebna. Czy któraś ciotka da radę rozesłać prośby o kasę? Ja się za to wezmę w wykend. Kurza twarz jak nie urok to przemarsz wojsk:angryy: Natura dała człowiekowi takie wielkie, pokręcone mózgi tylko ja się coraz częściej zastanawiam po co?:hmmmm: Czemu ten łobuz nie wysterylizował swojej psicy albo jej nie pilnował tylko strzelał do psiny. Powinien sobie w głupi łeb strzelić:angryy::angryy: Biedny Oskarek:-( Quote
erka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Ja tylko na dobranoc napiszę, że dług Oskara wzrósł do 834 zł! :( A przecież jeszcze czeka go następna operacja:(. Quote
Radek Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ogromna suma:( Jedyne co mogę to od listopada będę grosik wpłacał systematycznie. Quote
emilia2280 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ale sie porobilo z Oskiem. Ja oprócz jedzenia nie mogé wiécej mu dac. Quote
wenucja Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 potrzebuję kogoś z łodzi kto mógłby zrobić za mnie bazarek w wiekszej części na oskarka. mam bardzo dużo rzeczy ponad 50, ale nie umiem po 1 zrobić bazarków po 2 nie mam czasu po 3 mam bardzo niewyrozumiałego męża, który by mnie zabił heheh jeśli ktoś się zgodzi przekażę mu osobiście rzeczy (gdzieś się umówimy), są to ciuszki, kosmetyki, biżuteria i jeszcze coś tam :). 25 % chciałabym przeznaczyć na inną bidę :) z resztą zobaczymy ile się uzbierałoby. piszcie!!! Quote
Jaaga Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Emilio, robisz dla niego baaardzo dużo. Gdyby nie jedzenie od Ciebie, to na pewno nie byłby w takiej kondycji, jak jest. Skąd wzięłybysmy tyle pieniędzy na dietę, gdyby nie Ty? Quote
erka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Wenucja dzieki za propozycję, zapytam kogos z Łodzi, ale nie znam tam za wiele osób, albo poszukam kogoś kto by mógł przywieźć rzeczy do Kielc, może u nas ktos by mógł to zrobić. Quote
Jaaga Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Może Divia_gg zgodziłaby sie zrobic bazarek? Rzeczy nie trzeba przewozić, wystarczy zrobić im zdjęcia, tylko potem wenucja musiałaby sama powysyłać fanty. Gosia świetnie organizuje i prowadzi bazarki. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Czy KarOla nie jest z Łodzi przypadkiem ? W listopadzie zrobię bazarek , teraz już nie zdążę . Quote
divia_gg Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Jaaga napisał(a):Może Divia_gg zgodziłaby sie zrobic bazarek? Rzeczy nie trzeba przewozić, wystarczy zrobić im zdjęcia, tylko potem wenucja musiałaby sama powysyłać fanty. Gosia świetnie organizuje i prowadzi bazarki. A dziekuje Jaaga dziekuje;) Co do takiej propozycji to moglo by byc, bo bede wystawiac teraz bazarek z rzeczy od mariusza pp i jak dwa bym od razu zrobila to i z reklama jest latwiej:) Wiec jak zdjecia bym miala i ktos zgodzilby sie na wysylke to ja chetnie. Planuje sie wziac za to w przyszlym tyg juz na bank... Quote
wenucja Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Jaaga napisał(a):Może Divia_gg zgodziłaby sie zrobic bazarek? Rzeczy nie trzeba przewozić, wystarczy zrobić im zdjęcia, tylko potem wenucja musiałaby sama powysyłać fanty. Gosia świetnie organizuje i prowadzi bazarki. kurcze tylko wlasnie chodzi o to ze moj chlop zabije mnie jak zobaczy ile rzeczy z domu chce wydac :P a i tak ich matol nie uzywa... no ale coz takie sa chlopy i dlatego chcialabym fanty przekazac komus kto moglby to powysylac, bo ja az tyle rzeczy nie jestem w stanie po kryjomu wyslac... Quote
wenucja Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 divia_gg napisał(a):A dziekuje Jaaga dziekuje;) Co do takiej propozycji to moglo by byc, bo bede wystawiac teraz bazarek z rzeczy od mariusza pp i jak dwa bym od razu zrobila to i z reklama jest latwiej:) Wiec jak zdjecia bym miala i ktos zgodzilby sie na wysylke to ja chetnie. Planuje sie wziac za to w przyszlym tyg juz na bank... a ja wlasciwie przed wydaniem moglabym porobic zdjecia :) i opisy tez nie wiem czy podolam, ale sproboje tylko znajdzcie mi dziewczyny kogos kto to powysyla!! Quote
divia_gg Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 hmmm, wysylac duzej paki sie nie oplaca chyba. Najlepiej jakby ktos na miejscu. Jednak jak by sie nie udalo, a moglabys zapakowac w duza pake - tak po cichu:D- to smialo mozna na moj adres kierowac. Propozycja do rozwazenia;) Quote
Jaaga Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 To może ja dorzuciłabym parę rzeczy do bazarku Oskarowego? Zanim za to sama zabiorę się, to pewnie sporo czasu upłynie. Oczywiście wysylac moge sama. Quote
wenucja Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 divia_gg napisał(a):hmmm, wysylac duzej paki sie nie oplaca chyba. Najlepiej jakby ktos na miejscu. Jednak jak by sie nie udalo, a moglabys zapakowac w duza pake - tak po cichu:D- to smialo mozna na moj adres kierowac. Propozycja do rozwazenia;) NO KURCZE NIE WIEM CZY BY SIE OPLACALO :p a jakby tak do autobusu to jakiegos wsadzić?? gdzie ty mieszkasz w tym świętokrzyskiem? Quote
wenucja Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 z reszta kierowcy tez sobie prowizje od przewiezienia pobieraja wiec kicha :/ moze znajdzie sie ktos chetny do wysylania tych rzeczy albo chociaz do przewiezienia ich do ciebie za free... zobaczymy :) ja rzeczy mam naprawde sporo :) Quote
Elka_Ka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 wenucja napisał(a):z reszta kierowcy tez sobie prowizje od przewiezienia pobieraja wiec kicha :/ moze znajdzie sie ktos chetny do wysylania tych rzeczy albo chociaz do przewiezienia ich do ciebie za free... zobaczymy :) ja rzeczy mam naprawde sporo :) eee... z tą prowizją to przesada, trzeba tylko znaleść PKS (żaden prywatny bus), który jedzie w nasze strony, poprosić kierowcę, dać mu dychę za przewiezienie i ktoś na miejscu odbierze towar. Trzeba tylko ustalić kiedy. Quote
erka Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Wpłynęło dla Oskarka 50 zł od mag.dy i 10 zł od Radka, bardzo serdecznie dziękujemy!:):). Quote
wenucja Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Elka_Ka napisał(a):eee... z tą prowizją to przesada, trzeba tylko znaleść PKS (żaden prywatny bus), który jedzie w nasze strony, poprosić kierowcę, dać mu dychę za przewiezienie i ktoś na miejscu odbierze towar. Trzeba tylko ustalić kiedy. no wiem no wiem :P to sie jeszcze ustawimy co i jak :P tylko nie lubie tak bo sie zastanawiam zawsze czy dotrze, itp zwlaszcza jesli autobus tylko przejezdza przez jakas miejscowosc... no ale to sie ejszcze zgadamy :) Quote
erka Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Podnoszę Oskarka i bardzo proszę o pomoc dla niego , ma b.duży dług, a czeka go jeszcze następna operacja. Co do bazarku, to Kar0la zgodziła się pomóc wenucji w wysyłce:), więc może to sie tak uda załatwić, oczywiście jeżeli divia_gg zgodzi się bazarek poprowadzić.:roll: Quote
divia_gg Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 erka napisał(a):Podnoszę Oskarka i bardzo proszę o pomoc dla niego , ma b.duży dług, a czeka go jeszcze następna operacja. Co do bazarku, to Kar0la zgodziła się pomóc wenucji w wysyłce:), więc może to sie tak uda załatwić, oczywiście jeżeli divia_gg zgodzi się bazarek poprowadzić.:roll: Zgodzi sie zgodzi chocby na glowie miala stanac. Tyle moge jedynie pomoc, a to co sie ostatnio dzieje z tymi bezdomniakami to az mi sie wlos jezy, wiec chocby nie wiem co zrobie. Adres podam na prv komus kto bedzie wysylal. Jaaga a ty chcesz zrobic zdjecia i sama wysylac? czy jak - tez paczka do mnie? Daj znac i jak cos to czy zdjecia czy fanty wysylaj. Trza dzialac bo toniemy...:( Quote
Recommended Posts