Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przerwałam mu podawanie leku przeciwgrzybiczego, bo zaczął więcej pić. Trzeba bedzie z nim jechać do lekarza i ustalać inne leczenie, bo nie czuje się dobrze.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki:), jak dojdzie, to potwierdzę.
Na razie doszła wpłata Shirrrapeira - 10 zł, bardzo dziękujemy:):).

Dzisiaj przelałam 200 zł do Jaagi na potrzeby dt za listopad i znowu Oskarek na minusie /-72 zł/, a tu jeszcze kolejna operacja czeka psisko, a przed nią jeszcze trzeba zrobić badania.
Dlatego znowu bardzo prosimy o pomoc:).

Posted

emilia2280 napisał(a):
Bardzo ostatnio zajéta budami, ale jestem u Oskarunia. Jaaga kochana, czy Oskowi-dziadowi nie konczy sié karma?

Na szczęście nie. Ma jeszcze dwa i pół worka. Teraz dosypuję mu Trovet do RC, żeby też zużyć. Dziękuję za pamięć.

Posted

jak wszystko dobrze pójdzie i moja sunia z hoteliku pojedzie do domku to grosik bym chciała na Oskarka dac..nie dużo, bo tyle bid, ale chociaz grosik, ale jutro będe więcej wiedziała..

Posted

Potwierdzam wpłatę na Oskarka Radka- 10 zł i AresekSE - 73 zł. Bardzo serdecznie dziękujemy:loveu::loveu:.

Oskarek ma na razie na koncie 10,95 zł , a jutro jedzie prawdopodobnie na badanie do Tychów, czy już jego stan pozwala na kolejną operację.
Pomoc dla Oskarka bedzie nadal potrzebna:).

Posted

Oskar właśnie jest w drodze na wizytę do Tychów. Oby w końcu coś pomogło, bo po leku na grzyba chyba znowu siadła mu wątroba. Włosy pokryły mu się wydzieliną, pojawił sie naraz biały łupież. Rany się ciągle odnawiają. Nie daje sobie ich oglądnąć, tak piszczy, bo go boli. Takie błędne koło. jedno sie leczy, inne przez to szwankuje.
Nie wiem, czy nie warto po podreperowaniu wątroby jednak usunąć tego śrutu. Obawiam sie, że to on jednak daje takie odczyny i nawracające infekcje.

Posted

Jaaga napisał(a):
Oskar właśnie jest w drodze na wizytę do Tychów. Oby w końcu coś pomogło, bo po leku na grzyba chyba znowu siadła mu wątroba. Włosy pokryły mu się wydzieliną, pojawił sie naraz biały łupież. Rany się ciągle odnawiają. Nie daje sobie ich oglądnąć, tak piszczy, bo go boli. Takie błędne koło. jedno sie leczy, inne przez to szwankuje.
Nie wiem, czy nie warto po podreperowaniu wątroby jednak usunąć tego śrutu. Obawiam sie, że to on jednak daje takie odczyny i nawracające infekcje.

Jaga, daj mi nr konta, obiecałam cos wpłacić, ale ciągle dziura w kieszeni, to chociaż groszem wspomogę. Miałam gdzieś konto, ale zgubiłam...

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
Jaga, daj mi nr konta, obiecałam cos wpłacić, ale ciągle dziura w kieszeni, to chociaż groszem wspomogę. Miałam gdzieś konto, ale zgubiłam...

To może ja Ci podam, bo trzymam Oskarkową kasę:razz:.

Trzymam za pomyślne wieści od weta.