Jaaga Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Przerwałam mu podawanie leku przeciwgrzybiczego, bo zaczął więcej pić. Trzeba bedzie z nim jechać do lekarza i ustalać inne leczenie, bo nie czuje się dobrze. Quote
Ewa&Duffel Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Biedny Oskarek :( Trzymam kciuki żeby się lepiej poczuł... Quote
Shania Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Oskarku trzymam kciuki, żeby Ci lepiej było... Quote
Radek Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Listopadowa deklaracja dla Oskara poszła dziś. Dużo zdrówka psiaku. Quote
erka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Dzięki:), jak dojdzie, to potwierdzę. Na razie doszła wpłata Shirrrapeira - 10 zł, bardzo dziękujemy:):). Dzisiaj przelałam 200 zł do Jaagi na potrzeby dt za listopad i znowu Oskarek na minusie /-72 zł/, a tu jeszcze kolejna operacja czeka psisko, a przed nią jeszcze trzeba zrobić badania. Dlatego znowu bardzo prosimy o pomoc:). Quote
emilia2280 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Bardzo ostatnio zajéta budami, ale jestem u Oskarunia. Jaaga kochana, czy Oskowi-dziadowi nie konczy sié karma? Quote
Jaaga Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 emilia2280 napisał(a):Bardzo ostatnio zajéta budami, ale jestem u Oskarunia. Jaaga kochana, czy Oskowi-dziadowi nie konczy sié karma? Na szczęście nie. Ma jeszcze dwa i pół worka. Teraz dosypuję mu Trovet do RC, żeby też zużyć. Dziękuję za pamięć. Quote
Radek Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Fajnie, że pomimo długu chociaż z karmą na razie spokój. Quote
AresekSE Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 hejka, wlasnie przelalem 73zl na konto Oskarka ... czyli dlug znowu zniknie ... a dalej zobaczymy ... dbajcie o niego ... Quote
Radek Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Czy są jakieś nowe (oczywiście dobre) wieści od Oskara? Quote
Shania Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 jak wszystko dobrze pójdzie i moja sunia z hoteliku pojedzie do domku to grosik bym chciała na Oskarka dac..nie dużo, bo tyle bid, ale chociaz grosik, ale jutro będe więcej wiedziała.. Quote
Elka_Ka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Dawno mnie tu nie było. Pozdrowienia dla Oskarka i dla jego opiekunów też;) Quote
erka Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Potwierdzam wpłatę na Oskarka Radka- 10 zł i AresekSE - 73 zł. Bardzo serdecznie dziękujemy:loveu::loveu:. Oskarek ma na razie na koncie 10,95 zł , a jutro jedzie prawdopodobnie na badanie do Tychów, czy już jego stan pozwala na kolejną operację. Pomoc dla Oskarka bedzie nadal potrzebna:). Quote
Jaaga Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Oskar właśnie jest w drodze na wizytę do Tychów. Oby w końcu coś pomogło, bo po leku na grzyba chyba znowu siadła mu wątroba. Włosy pokryły mu się wydzieliną, pojawił sie naraz biały łupież. Rany się ciągle odnawiają. Nie daje sobie ich oglądnąć, tak piszczy, bo go boli. Takie błędne koło. jedno sie leczy, inne przez to szwankuje. Nie wiem, czy nie warto po podreperowaniu wątroby jednak usunąć tego śrutu. Obawiam sie, że to on jednak daje takie odczyny i nawracające infekcje. Quote
Inez de Villaro Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Jaaga napisał(a):Oskar właśnie jest w drodze na wizytę do Tychów. Oby w końcu coś pomogło, bo po leku na grzyba chyba znowu siadła mu wątroba. Włosy pokryły mu się wydzieliną, pojawił sie naraz biały łupież. Rany się ciągle odnawiają. Nie daje sobie ich oglądnąć, tak piszczy, bo go boli. Takie błędne koło. jedno sie leczy, inne przez to szwankuje. Nie wiem, czy nie warto po podreperowaniu wątroby jednak usunąć tego śrutu. Obawiam sie, że to on jednak daje takie odczyny i nawracające infekcje. Jaga, daj mi nr konta, obiecałam cos wpłacić, ale ciągle dziura w kieszeni, to chociaż groszem wspomogę. Miałam gdzieś konto, ale zgubiłam... Quote
erka Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Inez de Villaro napisał(a):Jaga, daj mi nr konta, obiecałam cos wpłacić, ale ciągle dziura w kieszeni, to chociaż groszem wspomogę. Miałam gdzieś konto, ale zgubiłam... To może ja Ci podam, bo trzymam Oskarkową kasę:razz:. Trzymam za pomyślne wieści od weta. Quote
Recommended Posts