Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie jestem aż tak zorientowana, żeby na wątku transportowym szukać pomocy - czy ktoś pomoże?
szukamy tu u nas, ale może akurat zdarzy się "cud" i jakiś piesek już podobną trasą jedzie....
jeśli ktoś wie, jak to zrobić - proszę o dodanie Saby do "transportowego" wątku...

Posted

O poranku witam. Transportu szukam, myślę, że w okolicach ferii będzie łatwiej, ale to się zobaczy. Czy jesli znajdzie się osoba chcąca zawieźć Sabę za koszt benzyny, to damy radę? Muszę to wszystko na spokojnie skalkulować , dość sporo ludzi jeździ do Warszawy, to może udałoby się jakiś łączony zorganizować. Kurczaczki to jest 400 km masa drogi :( Pies w czasie podrózy musi przynajmniej móc łapy rozprostować , wysikać się, musi miec możliwość połozyć się i odpocząć, pociąg zatem tak nie do końca pasuje. Co tu robić?

Posted

A napisałyscie na transportowym ? Bo nie bardzo rozumiem z tytułu wątku skąd dokąd miałby byc transport. O ktory Maków chodzi? Podhalański ?
Moge zalozyc watek na transportowym, ale musze podac dokladne miejsce podrózy.

Posted

[FONT=Arial Black]A ja potrzebuję transport dla Saby onki ze schroniska z Wrocławia do Pułtuska - bardzo proszę o pomoc, Saba ma szansę opuścić schronisko wreszcie i pojechać do swojego ogródka !
Jeśli nie byłoby mnie na dogo, to proszę skontaktujcie się z mari23.
Tak napisałam :) a chodzi o Maków koło Pułtuska.
[/FONT]

Posted

Dziękujemy Małgosi za wizytę predadopcyjną, po cichu liczymy na poadopcyjną też :-).

Pan mówił wczoraj wieczorem, że jakby sie nic nie udało, to podjechałby we wtorek gdzieś na obrzeża Wrocławia i prosilby o pomoc w doholowaniu do i spowrotem ze schronu z Sabą, ale juz szczegóły miał obgadywać z mari23.

Posted

Saba jedzie za Pułtusk, a w samym Pułtusku pod Lidlem..... kaukaz z owczarkiem....tylko tak do kolana sięgający, wygłodzony i wyziębiony, wstać nie ma siły... :(

tak pomyślałam, czy o transport nie zapytać Ajlii.... ona woziła kiedyś psiaki aż do Kamiennej Góry...

Posted

"sponsora" mamy, napisałam PW w sprawie transportu...może się uda, ale nie jestem zorientowana co do połączenia transportu z Celestynowa do Wrocławia...
gdyby się udało Sabę zawieźć - z kim kontaktować się w tej "łączonej" sprawie? czy ktoś wie? bo szkoda zmarnować okazję (jeśli będzie takowa)

Posted

juz staram sie skontaktować z Izą, u nas na dogo to Basia Barni się zajmuje ta sunią :) na wątku Wrocławskim informacyjnym jest wpis :)

"Transport Celestynów do Wrocławia dla labki

Prosimy !

dzwoniłam, napisałam pw

Posted

Basia1244 napisał(a):
Marysiu! Wyczyść skrzynkę!

już czyszczę! ;) w koncu czekam na odpowiedź :)

a co do transportu - trzeba poczekać na odpowiedź - pozytywną, mam nadzieję, bo to jeszcze nic pewnego, tylko ktoś wspominał coś o labradorce z Celestynowa, więc jeśli już uda się dla Saby transport załatwić, to warto i tamtej pomóc - mam nadzieję, że zapytana się odezwie i zgodzi :)

Posted

malagos napisał(a):
I są jakieś nowe wieści? Kiedy Saba będzie u siebie w domku?

jak wszystko dobrze pójdzie, to jeszcze w tym tygodniu! :)

transport jest możliwy nie wcześniej, niż w czwartek, czekam więc na decyzję - czwartek czy piątek...