bela51 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Zajrzyjcie do Gotyka, to ten DON na zdjeciu powyzej - od Ania i Kajber. Psy odgryzły mu ogon, jest bardzo biedny i trzeba mu pomoc.:-( Quote
wolf122 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Smutna cisza choć jak widać na każdym kroku są o wiele gorsze tragedie zwierząt.Nasza parka ma przynajmniej kąt do przeżycia.Choć tyle pociechy!!! Quote
mari23 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 wolf122 napisał(a):Smutna cisza choć jak widać na każdym kroku są o wiele gorsze tragedie zwierząt.Nasza parka ma przynajmniej kąt do przeżycia.Choć tyle pociechy!!! chyba mam depresję, nic mnie już pocieszyć nie może.... chyba tylko cudowny domek dla Apo i Saby... Quote
elisse Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 mari ja cię troszkę pocieszę :) od środy miałam u siebie na DT chodzący szkielet afgana,suka prawie ośmioletnia,z chorą tarczycą,wątrobą,początki zaćmy i......gtzybicaą dziś sunia pojechała do swojego nowgo domku!!! Rodzina,która ją zaadoptowała będzie ją leczyc i kochać! :) a Afrodyta wyglada tak :( http://i52.tinypic.com/10fuxdl.jpg Quote
LILUtosi Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Jak wyleczą tarczycę to reszta też wróci do normy. Quote
mari23 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 [quote name='elisse']mari ja cię troszkę pocieszę :) od środy miałam u siebie na DT chodzący szkielet afgana,suka prawie ośmioletnia,z chorą tarczycą,wątrobą,początki zaćmy i......gtzybicaą dziś sunia pojechała do swojego nowgo domku!!! Rodzina,która ją zaadoptowała będzie ją leczyc i kochać! :) a Afrodyta wyglada tak :( http://i52.tinypic.com/10fuxdl.jpg co to za potwór doprowadził ja do takiego stanu???? biedna! i taka piękna... dobrze, ze znaleźli się wspaniali ludzie, którzy dali jej dom i opiekę.... może Apo i Saba też taki domek będą miały... Quote
elisse Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 muszą mieć!! to wspaniałe psy i ich ludź też gdzieś jest,tylko może jeszcze nie wie,że JEGO psy czekają na niego w schronisku we Wrocławiu Quote
Basia1244 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [FONT=Arial Black]Tym razem zwrotu nie będzie. Apollo ma dom we Wrocławiu - dom z ogrodem u bardzo mądrej kobiety w sile wieku, Saba została przeniesiona do boksu nr 10, gdzie są 2 suczki. Radzi sobie dobrze i żadnej depresji nie ma. Teraz szukamy domu dla Saby. Najchętniej we Wrocławiu i okolicy, abym mogła oboje odwiedzać i monitorować.[/FONT] Quote
Iljova Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Dawno mnie nie było bo z netu korzystam tylko okazyjnie u znajomych, a tu takie wiesci wspaniałe. Cudownie że Apollo na już swój prawdziwy domek. Teraz trzymam kciuki za Sabę żeby też znalazł się dla niej taki wspaniały domek. Quote
Cantadorra Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Basiu, czy Saba ma ogłoszenia? Chętnie jej wykupię, bo jej los leży mi na sercu. Quote
Basia1244 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Jak do tej pory była ogłaszana tylko z Apim - też były wspólne plakaty (jeszcze nie wszędzie pościągałam z osiedla te wspólne plakaty) Trzeba napisać dobry tekst - podkreślić, że sunia jest stabilna emocjonalnie, spokojna,zrównoważona, nieszczekliwa, umie chodzić na smyczy, nie goni kotów, dogaduje się z innymi psami i sukami , ma doskonałe poczucie stada - w nowy boks weszła jak w masło, słucha człowieka,lubi pieszczoty, nie jest agresywna i nie jest nachalna - no to cudo jest! Dziękuję za ogłoszenia i mam nadzieję, że Saba też szybciorem znajdzie domek! Quote
Cantadorra Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 No i potrzebuję zdjęcia. Jeśli masz jakieś na skrzynce mailowej, to wrzuć mi: [email protected] Quote
Cantadorra Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Podaj mi na pw dane typu, nr telefonu, e-mail i imię osoby z którą można by rozmawiac w sprawie adopcji, no i gdzie dokładnie sunia jest. Quote
Basia1244 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Sunia jest we Wrocławskim Schronisku dla Bezdomnych Zwierząt, ul. Ślazowa 2, Wrocław (Osobowice, dojazd autobusem 140), mój mail [email protected], tel. 661293967 i fotki to tylko te ,co na wątku są - ale można wybrać, bo jest kilka ładnych. Bardzo dziękuję za pomoc! Quote
elisse Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Apollo dużo szczęścia w nowym domu i psiego przysmaku pod choinka życzę!! :) Saba jesteś cudna suczka,już wkrótce i twój LUDŹ cię odnajdzie,wierze w to!! Basiu bardzo mnie ucieszyły te wieści :) Quote
Korenia Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Basia1244 napisał(a): tel. 6612939 Basiu to domowy? Czy komórka z pogubionymi liczbami ;>? Quote
Basia1244 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 No masz! Ani domowy, ani komórka - edytowałam post !!! Quote
Basia1244 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 A Sabunia nastrój ma dobry, koleżanki dość sympatyczne, ale chętnie pomieszkałaby u jakiegoś dwunoga - znacie kogoś? Quote
Ania i Kajber Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Fajnie, ze Apollo ma dom, ale szkoda jednak, ze nie razem. Ja nawet jak w schronisku adoptuję psa z boksu, w którym siedział długo z innym psem, to szkoda mi ich rozdzielać i martwię się tym, który został. Quote
Basia1244 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Zapewniam Cię, że zupełnie niepotrzebnie - Sabie nic się nie dzieje - a jak pójdzie do swojego własnego domu - to będzie wyłącznie skupiona na człowieku, tak jak Api w tej chwili na swojej nowej pani. Quote
Iljova Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Może tak właśnie miało być, jeśli dzięki temu że będą oddzielnie mogą mieć wspaniały domek to niech tak jest. Teraz tylko Sabuni trzeba domku i będzie dobrze. * Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie, niech cię aniołek ode mnie uściśnie i przekaże serdeczne życzenia: WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * !!! !!! Przez śnieżyczę, zawíeruchę ślę życzenia i otuchę by te święta choć tak zimne były ciepłe i rodzinne.Moc prezentów i miłości w Nowym Roku pomyślności. Dla Sabuni, Apolla i wszystkich zaglądających tutaj ślę te życzenia. Quote
CatAngel Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Ależ się cieszę :) :) :) jeszcze tylko Saba :) Quote
mari23 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 CatAngel napisał(a):Ależ się cieszę :) :) :) jeszcze tylko Saba :) zrobiłam dzisiaj allegro Sabuni... przepraszam za nieobecność..... nocne spacery ze ślepym staruszkiem poskutkowały.... oj, poskutkowały..... już wstałam z łóżka, ale jeszcze ledwie żyję Quote
Iljova Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Oby jak najszybciej znalazł się też wspaniały domek dla Sabuni! Quote
Basia1244 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Saba dobrze sobie radzi w boksie z koleżankami, choć oczywiście miała do mnie uzasadnione pretensje, że jej na spacer dziś nie biorę - ale teraz nie mogę jej zabierać z boksu, żeby nie wzniecać zadymy między koleżankami. Quote
Recommended Posts