Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wolf122 napisał(a):
Smutna cisza choć jak widać na każdym kroku są o wiele gorsze tragedie zwierząt.Nasza parka ma przynajmniej kąt do przeżycia.Choć tyle pociechy!!!

chyba mam depresję, nic mnie już pocieszyć nie może....
chyba tylko cudowny domek dla Apo i Saby...

Posted

mari ja cię troszkę pocieszę :)
od środy miałam u siebie na DT chodzący szkielet afgana,suka prawie ośmioletnia,z chorą tarczycą,wątrobą,początki zaćmy i......gtzybicaą
dziś sunia pojechała do swojego nowgo domku!!!
Rodzina,która ją zaadoptowała będzie ją leczyc i kochać! :)
a Afrodyta wyglada tak :(
http://i52.tinypic.com/10fuxdl.jpg

Posted

[quote name='elisse']mari ja cię troszkę pocieszę :)
od środy miałam u siebie na DT chodzący szkielet afgana,suka prawie ośmioletnia,z chorą tarczycą,wątrobą,początki zaćmy i......gtzybicaą
dziś sunia pojechała do swojego nowgo domku!!!
Rodzina,która ją zaadoptowała będzie ją leczyc i kochać! :)
a Afrodyta wyglada tak :(
http://i52.tinypic.com/10fuxdl.jpg

co to za potwór doprowadził ja do takiego stanu????
biedna! i taka piękna...
dobrze, ze znaleźli się wspaniali ludzie, którzy dali jej dom i opiekę.... może Apo i Saba też taki domek będą miały...

Posted

[FONT=Arial Black]Tym razem zwrotu nie będzie. Apollo ma dom we Wrocławiu - dom z ogrodem u bardzo mądrej kobiety w sile wieku, Saba została przeniesiona do boksu nr 10, gdzie są 2 suczki. Radzi sobie dobrze i żadnej depresji nie ma. Teraz szukamy domu dla Saby. Najchętniej we Wrocławiu i okolicy, abym mogła oboje odwiedzać i monitorować.[/FONT]

Posted

Dawno mnie nie było bo z netu korzystam tylko okazyjnie u znajomych, a tu takie wiesci wspaniałe. Cudownie że Apollo na już swój prawdziwy domek. Teraz trzymam kciuki za Sabę żeby też znalazł się dla niej taki wspaniały domek.

Posted

Jak do tej pory była ogłaszana tylko z Apim - też były wspólne plakaty (jeszcze nie wszędzie pościągałam z osiedla te wspólne plakaty) Trzeba napisać dobry tekst - podkreślić, że sunia jest stabilna emocjonalnie, spokojna,zrównoważona, nieszczekliwa, umie chodzić na smyczy, nie goni kotów, dogaduje się z innymi psami i sukami , ma doskonałe poczucie stada - w nowy boks weszła jak w masło, słucha człowieka,lubi pieszczoty, nie jest agresywna i nie jest nachalna - no to cudo jest! Dziękuję za ogłoszenia i mam nadzieję, że Saba też szybciorem znajdzie domek!

Posted

Sunia jest we Wrocławskim Schronisku dla Bezdomnych Zwierząt, ul. Ślazowa 2, Wrocław (Osobowice, dojazd autobusem 140), mój mail [email protected], tel. 661293967 i fotki to tylko te ,co na wątku są - ale można wybrać, bo jest kilka ładnych. Bardzo dziękuję za pomoc!

Posted

Apollo dużo szczęścia w nowym domu i psiego przysmaku pod choinka życzę!! :)

Saba jesteś cudna suczka,już wkrótce i twój LUDŹ cię odnajdzie,wierze w to!!

Basiu bardzo mnie ucieszyły te wieści :)

Posted

Zapewniam Cię, że zupełnie niepotrzebnie - Sabie nic się nie dzieje - a jak pójdzie do swojego własnego domu - to będzie wyłącznie skupiona na człowieku, tak jak Api w tej chwili na swojej nowej pani.

Posted

Może tak właśnie miało być, jeśli dzięki temu że będą oddzielnie mogą mieć wspaniały domek to niech tak jest. Teraz tylko Sabuni trzeba domku i będzie dobrze.
*
Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie, niech cię aniołek ode mnie uściśnie i przekaże serdeczne życzenia: WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA!
*
* * *
* * * * *
* * * * * * *
* * * * * * * * *
* * * * * * * * * * *
!!!
!!!

Przez śnieżyczę, zawíeruchę ślę życzenia i otuchę by te święta choć tak zimne były ciepłe i rodzinne.Moc prezentów i miłości w Nowym Roku pomyślności.
Dla Sabuni, Apolla i wszystkich zaglądających tutaj ślę te życzenia.

Posted

CatAngel napisał(a):
Ależ się cieszę :) :) :) jeszcze tylko Saba :)

zrobiłam dzisiaj allegro Sabuni...

przepraszam za nieobecność..... nocne spacery ze ślepym staruszkiem poskutkowały.... oj, poskutkowały..... już wstałam z łóżka, ale jeszcze ledwie żyję

Posted

Saba dobrze sobie radzi w boksie z koleżankami, choć oczywiście miała do mnie uzasadnione pretensje, że jej na spacer dziś nie biorę - ale teraz nie mogę jej zabierać z boksu, żeby nie wzniecać zadymy między koleżankami.