Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Panie i Panowie, dziękuję za już okazaną pomoc i proszę o dalsze wsparcie. Niestety dr. Galanty nie rozkłada na raty żadnych płatności, jak również nie daje żadnych zniżek dla organizacji i fundacji, taką dostałam od Pana doktora odpowiedz. 10 sierpnia jadę z Tilą na wizytę i jakieś dodatkowe badania(za które trzeba również zapłacić), oraz ustalenie dnia operacji. Do tej pory zostało uzbierane 482zł 58gr.

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bajk21. napisał(a):
Panie i Panowie, dziękuję za już okazaną pomoc i proszę o dalsze wsparcie. Niestety dr. Galanty nie rozkłada na raty żadnych płatności, jak również nie daje żadnych zniżek dla organizacji i fundacji, taką dostałam od Pana doktora odpowiedz. 10 sierpnia jadę z Tilą na wizytę i jakieś dodatkowe badania(za które trzeba również zapłacić), oraz ustalenie dnia operacji. Do tej pory zostało uzbierane 482zł 58gr.

napisz proszę czy łącznie z bazarkiem czy osobno ? musimy się sprężać niedużo czasu zostało do dziesiątego sierpnia...

Posted

Ta kwota, to wszystkie wpłaty na konto dla Tili, jest to łącznie z bazarkiem, ale nie wszyscy pisali że to za koniczynki, więc nie wiem, czy to wpłaty za bazarek, czy inne. Co do niektórych mogę się domyślać, że są z bazarku.

Posted

RenW napisał(a):
Na bazarku padło już to pytanie: czy nie można płatności rozłożyć na 2-3 raty? ;)

Takie sławy nie bawią się w sentymenty, bo na sugestię, że to bezdomniak była odpowiedź, że cena jest taka sama dla wszystkich :-(

Posted

EVA2406 napisał(a):
Takie sławy nie bawią się w sentymenty, bo na sugestię, że to bezdomniak była odpowiedź, że cena jest taka sama dla wszystkich :-(

Ludzie są bezwzględni, naprawdę. :shake::shake:

Posted

czy Tila miała robione badanie na poziom amoniaku?badanie robi się na czczo a następnie 2 godziny po podaniu posiłku,naistotniejsze badanie przy tej chorobie??być może niekoniecznie potrzebna jest operacja?nie jestem znawca ale znam przypadki gdzie psy bez operacji żyją z tą chorobą i mają się dobrze

Posted

A ja wam powiem że mój pies był operowany przez dr Galantego 2 razy i owszem 1-wsza operacja kosztowała 900 zł ale druga (atroskopowa ) którą przeprowadził razem z dr Bissenikiem i normalnie kosztuje chyba z 1600 jak nie więcej to mnie wyniosło coś ok 260zł ( koszty leków RTG) :):):, ale może to dlatego tylko że 1-wsza operacja się nie udała za bardzo a i druga w sumie dużo nie pomogła.
Bo pies jak kulał po dłuższym spacerku tak kuleje dodatkowo zaczęło mu pstrykać w tej łapce.

Posted

bajk21. napisał(a):

Wpłaciłam na operację Tili pieniążki. Czy już dotarły?

Posted

zróbcie rozliczenie wpływów na pierwszej stronie , będzie łatwiej sprawdzić ile brakuje

...ja mam allegro cegiełkowe przygotowane , albo takie niecegiełkowe , jak kto woli , tylko muszę się dowiedzieć jak to wystawić żeby mi jej nie zlikwidowali ;) a moze macie kontakt z jakąś fundacją , która może wystawić aukcje cegiełkowe ....

Posted

lilk_a napisał(a):
zróbcie rozliczenie wpływów na pierwszej stronie , będzie łatwiej sprawdzić ile brakuje

...ja mam allegro cegiełkowe przygotowane , albo takie niecegiełkowe , jak kto woli , tylko muszę się dowiedzieć jak to wystawić żeby mi jej nie zlikwidowali ;) a moze macie kontakt z jakąś fundacją , która może wystawić aukcje cegiełkowe ....

Lilk_a, wstawiłam listę dogomaniaków, którzy zakupili koniczynki. Bajk21 była w banku i miała do Ciebie wysłać listę osób, które wpłaciły na Tilę.
Co do allegra cegiełkowego to ostatnio nie cieszą się powodzeniem, okres urlopowy i tyle kataklizmów ....:-( Musimy się zdzwonić :lol:

Posted

Talia napisał(a):
Z mojego bazarku na razie wyszło ok 50zł, a to dopiero 1 dzień :)

to super:):) .... szukałam tam "psa" o wyżłach niemieckich krótkowłosych ale nie ma :(..... :)

paros napisał(a):
Lilk_a, wstawiłam listę dogomaniaków, którzy zakupili koniczynki. Bajk21 była w banku i miała do Ciebie wysłać listę osób, które wpłaciły na Tilę.
Co do allegra cegiełkowego to ostatnio nie cieszą się powodzeniem, okres urlopowy i tyle kataklizmów ....:-( Musimy się zdzwonić :lol:

wpiszcię tą listę na początku wątku , przecież wpłacały nie tylko osoby z bazarku , a nawet jak nie ma nicków to siebie odnajdą i sprostują :):)
czekam na info od 3x odnośnie allegra .... jak mi wytłumaczy co i jak to wystawię :)

Posted

Pieniądze jak będę miała na koncie przeleje ratami. Jutro bądź po jutrze, żeby było przed operacją i jeśli bym miała jeszcze jakąś kasę to dośle później, na pewno się przyda na leki, karmę.

Posted

Filip W-12,58
Irena W.-30
Karolina M-50
Małgorzata Ch-20
Michał J-50
Randa-50 (duża koniczynka)
Diana O-10
Grzenka-10 (koniczynki)
Marcin K-10 (koniczynki)
Lilk_a I Noexit-20 (koniczynki)
Asiaczek-20 (koniczynki)
Agata S-10
Dzika Figa-30 (koniczynki)
Milka74-15 (koniczynki)
Gruba Berta-100 (wielka koniczynka)
Agnieszka L-20
Gąsienica-5 (koniczynka)
Ra_dunia-20 (koniczynki)
Anna W-20
Beata Ch-10 (koniczynki)
Eliza R-50
Scorpio133-10 (koniczynki)
Maja602-40 (koniczynki)
Marcin K-10 (koniczynki)
VLK-10 (koniczynki)
Agniecha-5 (koniczynka)
Razem wychodzi jeśli dobrze policzyłam 637,58zł.
Przepraszam tych, którzy kupili koniczynki a ja im nie wpisałam, ale tylko domyśliłam się kto wpłacił na koniczynki, po nicku, ponieważ prawie nikt nie pisał, że to są wpłaty na koniczynki.