Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lilk_a']

[FONT=Georgia]zapraszam serdecznie [/FONT]

[FONT=Georgia][SIZE=7][/FONT]

Lileczka dziergała bazarek w nocy..:crazyeye::crazyeye:

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bajk21. napisał(a):
najwyżej będzie zdana na taką panią jak ja.

To chyba nie najgorzej ;)

Najważniejsze, żeby ja ratować, Jest naprawde wyjatkowym psiakiem.

chciałam sobie włączyć banerek Tili do podpisu, ale mi nie pozwala :( Że niby limit jest, a przecież widzę, że niektórzy maja więcej niż dwa obrazki ..

Posted

potrzebny nr konta na bazarek( poproszę o rozsyłanie nr konta na pw ) ... bo ja już nie dam rady tego pilnować :)

[SIZE=2]ja też mogę tylko dwa banerki :(

Posted

Tila czuje się dobrze, jeśli po codziennych kroplówkach można powiedzieć, że czuje się dobrze. Dziękuję Wam bardzo za wsparcie, myślę, że razem damy radę. Sylwija, dziękuję za podanie numeru konta.

Posted

Bidulka. Poleciałam na jej wątek bo przypomina moją sucz za młodu... wzięłam koniczynkę a może potem uda się znów coś wyskrobać dla Tilki :)

Posted

lilk_a napisał(a):
na tą chwilę na bazarku uzbierało się już (o ile dobrze pamiętam :)) 240 zł :) jeszcze kilka dni ...

to trzymam kciuki ...... :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Dr Galanty prawdopodobnie schrzanił mojemu psiakowi operację ( dysplazja ) ale słyszałam że od chirurgi miękkiej jest jednym z najlepszych specjalistów.
Trzymam kciuki za małą i też grosikiem postaram się wspomóc.

Posted

Ja mam tylko dobre zdanie od dr Galantym, fakt, że specjalizuje się w miękkiej i jest jednym z najlepszych w kraju. Operował kilka moich psów.

Tila przekochana, mam nadzieję, że operacja się powiedzie.

Posted

jasne, że można na raty, bo jeśli nie uzbiera się cała kwota p.Jola będzie musiała pożyczyć... a po tym oddać.. Zatem jeśli ktokowliek wyraża zainteresowanie nawet późniejsza pomocą, to BARDZO PROSIMY! ..choć wiadomo, że lepiej przed operacją :)