Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciała bym z wielką radością poinformować wszystkich że udało mi się złapać tego ONka dziś.
Już siedzi w lecznicy u dr. Sałaty z drugim z resztą z tamtego osiedla również dziś złapanym małym kundelkiem.
Tylko teraz nie wiem czy zakładać wątek sokołowi czy nie?
Zdjęć porobiłam sporo, najlepsze jest to że jak już miałam go na smyczy to się totalnie wyluzował i mi gębę całą wylizał :evil_lol:

Posted

bela51 napisał(a):
O matko, kochany bidulek. Jak mozesz, to zaloz mu wątek. Za co ta bida bedzie siedziec u doktora? Chyba, ze doktor sponsoruje utrzymanie?

Wszystko załatwione jest w taki sposób że przez pierwsze 2 miesiące + ewentualne leczenie płaci miasto. A potem... mogiła :(

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Ale to nie ma co czekac...Boze,ja teraz juz nie mam pieniedzy, kicha do konca miesiaca.Na poczatku grudnia moglabym cos wyslac jednorazowo dla piesia.

Na razie psiak jest zabezpieczony finansowo , teraz trzeba myśleć co dalej. Na pewno ogłoszenia i szukanie domu, ale jak nic się nie znajdzie trzeba będzie szukać jakiegoś hoteliku.

katarzyna09 napisał(a):
A ten kundelek to rowniez Twoja zdobycz?

No ba :evil_lol: , poszło hurtem :D

Posted

Luiza zakładaj wątek chłopakowi koniecznie pieniądze na niego miasto daje do TSPZ i doskonale wiesz ile pies z tego dostanie rzucą nędzną 100 i tyle co zrobią z resztą to większość wie.
Zima idzie i trzeba znaleźć mu jakiś tymczas albo hotel bo u Sałaty to on zamarznie

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Na razie psiak jest zabezpieczony finansowo , teraz trzeba myśleć co dalej. Na pewno ogłoszenia i szukanie domu, ale jak nic się nie znajdzie trzeba będzie szukać jakiegoś hoteliku.

No ba :evil_lol: , poszło hurtem :D

ja myślę ,że hoteliku to w pierwszej kolejności trzeba szukać bo nie wydrzesz kasy od TSPZ dobrze wiemy ile miasto daje za psa na miesiąc i dobrze wiemy ile z tego oddaje TSPZ HOTEL NA CITO!!!!!
Potem ogłoszenia i szukanie domu bo dwa miesiące to jest kawałek czasu i można coś wykombinować najlepiej żeby miasto placilo bezpośrednio do hotelu , a nie do tego pożal się boże ,,STOWARZYSZENIA'':angryy:

Posted

Portos pozdrawia ze swego grajdołka. Nadal jest starym gderą i złośliwym tetrykiem. Doopsko wyczesane, ale ile było pyska marszczenia i warkotu. Nie ze mną niestety ale takie straszenie - łeb między moje osobiste nogi, szczota i dwa wory odstawione do śmietnika ;) Foty owszem, poczekajcie. Mam teraz tyle na głowie..ojciec mojego dziecka przeciął sobie tydzień temu nogę do kości...:-?

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Z tego co się orientuję to miasto bezpośrednio płaci dr. Sałacie.
Jeszcze się dowiem dokładnie jutro bo jadę z nim do Skopania.
Oto wątek Sokoła:

http://www.dogomania.pl/threads/195738-ONek-Sokół-długo-krążył-szukając-pomocy-w-końcu-się-udało.-Ale-co-dalej.

Obyś się nie pomyliła do tej pory kasę kroiło stowarzyszenie a psy dostawały ochłap o ile w ogóle coś dostawały ale chciałabym się mylić

Posted

Dziewczyny od Portosa !!! jest potrzebny bardzo pilny kontakt z Carodziejką ! Portos dzisiaj nie moze wstac, spuchla mu przednia łapa ! Na pewno potrzebna konsultacja weterynaryjna. Czarodziejka nie ma telefonu do zadnej z Was.
Portos nie ma funduszy na leczenie !!!

Poniewaz Czarodziejka nie ma dzis netu podaje Jej nr tel. 607226557

Posted

[quote name='bela51']Dziewczyny od Portosa !!! jest potrzebny bardzo pilny kontakt z Carodziejką ! Portos dzisiaj nie moze wstac, spuchla mu przednia łapa ! Na pewno potrzebna konsultacja weterynaryjna. Czarodziejka nie ma telefonu do zadnej z Was.
Portos nie ma funduszy na leczenie !!!

Poniewaz Czarodziejka nie ma dzis netu podaje Jej nr tel. 607226557

Powtarzam te informacje, bo musze za chwile wyjsc z domu

Posted

Luiza dzwoni do Diany
zaraz napisze co i jak
myślałam, że pieniązki wysłane do Czarodziejki /te co już chociaż są/
ja nie pilnuje wątku Portosa
zaraz wszystko wyjaśnimy
Pieniądze dzisiaj pójdą /330 zł/
Na razie Czarodziejka nie odbiera
kto ma nr konta do Czarodziejki - niech prześle Luizie /księgowej wątku/

Posted

czy ktos wie co sie stało? jaki jest stan Portosa?
Nie mogę zmienić tytułu i poprosić ludzi o pomoc, bo założycielka jest zagranicą i własnie dzisiaj wraca do kraju. Będzie dopiero w niedziele.

Posted

Czarodziejka ma zajęty cały czas numer - ja jestem w pracy i nie mogę bez przerwy czuwać. Chyba zwariuję.
Ale Diana miała mój numer - przeciez dzwoniłam do niej odnośnie transportu i przekazania psiaków. Może nie skojarzyła. Teraz to nieważne.
Może Luiza dodzowniła się.