Basia1968 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 przepraszam kochanaaaaa - ja przeoczyłam - za dużo tego wszystkiego, a net mi muli jak.....juz poprawiam. Quote
Luzia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Basia1968 napisał(a):minia musi wrzucić do pierwszego postu to co napisałam na 21 stronie - tam jest rozliczenie. Niestety biedak przepadł:-(:-( porozsyłałam gdzie się dało żeby mieli ludzie baczenie. Wczoraj można było mu pomóc - do kur... nędzy można było tylko jak zwykle najważniejsze sa pieniądze, no cholera najważniejsze!!!! nie będe pisac co i jak, bo musiałabym rzucić nieparlamentarnymi słowami w kierunku kilku osób / nie z dogo/. Jedno wielkie bagno!!!! Basiu a gdzie on był dokładnie widziany? Znaczy w którym miejscu Kasia go karmiła? Ja mam niedaleko na to osiedle mogę na spacerki tam łazić a nóż go gdzieś wypatrzę ? Quote
Basia1968 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Oczywiście jak najbardziej - nie mam nic przeciwko. LUIZA SKARBNIK PORTOSOWY No to do roboty :loveu::loveu: Biedak był widziany na alejkach na dzikowie i obok przystanku na Tarnowskiego Quote
bela51 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 To poprosze skarbnika o konto na pw. Wpłace 50 zł z bazarku. Quote
Luzia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Basia1968 napisał(a): Biedak był widziany na alejkach na dzikowie i obok przystanku na Tarnowskiego Oki no to jak coś będę tam się szlajać z futrami moimi. Quote
figanadrzewna Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 to ja też poproszę, będę robić przelewy i tą sprawę załatwię ;) Quote
bela51 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Luzia&Funia napisał(a):PW już poszło :) Przelew zrobiony ! Quote
Luzia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 figanadrzewna napisał(a):to ja też poproszę, będę robić przelewy i tą sprawę załatwię ;) Wysłane. Jak tylko pieniążki dojdą na konto, napiszę na wątku. Quote
figanadrzewna Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 przelałam od razu za listopad i grudzień Quote
minia913 Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 już się określam:) będę przelewać chłopakowi 50 funtów miesięcznie w zależności od kursu walut będzie to nie mniej niż 200 zł. więc możecie mnie na 200 stałej wpisać Quote
minia913 Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Basia1968 napisał(a):Oczywiście jak najbardziej - nie mam nic przeciwko. LUIZA SKARBNIK PORTOSOWY No to do roboty :loveu::loveu: Biedak był widziany na alejkach na dzikowie i obok przystanku na Tarnowskiego Luiza dawaj numer konta i namiary na ciebie na pw :) jak jesteś skarbnikiem Quote
minia913 Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 a jeżeli chodzi o post z rozliczeniem do wklejenia na pierwszą stronę to bardzo chętnie go wkleję tylko niech mnie ktoś uświadomi jak się to robi:oops: bo wątek Portosowy to mój pierwszy w życiu:lol: Quote
bela51 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 To bardzo prosta czynnosc. Kopiujesz post rozliczeniowy ( zakładam , ze wiesz jak ) następnie edytujesz swój pierwszy post ( klikając dwa razy w polecenie edytuj post , gdy wyswietli sie w postaci ramki, to wklejasz skopiowane rozliczenie i dajesz polecenie -zapisz zmiany. Quote
Luzia Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 minia913 napisał(a):a jeżeli chodzi o post z rozliczeniem do wklejenia na pierwszą stronę to bardzo chętnie go wkleję tylko niech mnie ktoś uświadomi jak się to robi:oops: bo wątek Portosowy to mój pierwszy w życiu:lol: Ewentualnie jak nie będzie się dało zapisać, to klikasz w zaawansowaną edycję i wtedy na pewno się wyświetli :) Już wysyłam PW. Quote
minia913 Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 zrobione :) tylko zdjęcie mi wcięło:( Quote
figanadrzewna Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 może być to na pierwszą, czy wolimy inne? ;) Quote
Luzia Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 minia913 napisał(a):zrobione :) tylko zdjęcie mi wcięło:( TO może rozliczenie wrzuć do 2 postu ?? A w pierwszym niech będą informacje o Portosie? Quote
figanadrzewna Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 zdecydowanie ładniejsze :) Minia, tego mojego linku nie wrzucaj. Quote
Luzia Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 figanadrzewna napisał(a):zdecydowanie ładniejsze :) Minia, tego mojego linku nie wrzucaj. To zdjęcie które Ty wrzuciłaś było robione po ciemku a wtedy mój aparat nie spisuje się najlepiej :) Quote
Luzia Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Baltazar Gąbka napisał(a):Proszę o nr konta. Wysłane :) Quote
Czarodziejka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Portosek nadal prowadzi wojnę podjazdową z Aronem i nie byłoby w tym nic groźnego, gdyby nie Simba, która od jakiegoś czasu atakuje Arona już w momencie, kiedy Portos warczy na niego z dalszej odległości. Po prostu dopada staruszka i tarmosi...Naderwała mu kawał skóry nad okiem. Dziś go przemywam, bo strasznie zapuchł. Portos widząc, że podchodzę do Arona i zauważam ranę zaczął się calusieńki trząść, dygotał tak, że szczękały mu zęby. To jest bardzo mądry pies. Walki między panami mają charakter warcząco-marszczący i na tym koniec pomijając incydent z rujkującą Kają - zamkniętą obecnie w końcu, więc jest spokój. Natomiast Simba - młoda i głupol rzuca się ślepo. Dlatego dziś jest podpięta i strasznie wyje, ale rzuciła mi się również na kociątko, które wyszło sobie nieświadomie na trawkę. Cudem ją utrzymałam, bo wiła się jak szalona. Myślę, że kocię by tego nie przeżyło. Teraz,kiedy jest uwiązana mam zamiar zademonstrować jej kota. Portos też jestpies na koty - kiedy dałam powąchać kawałek ogonka już chciał sobie go wziąć w zęby, ale spojrzałam wzrokiem smoczym i palcem kiwnęłam. Zadygotał i udał, że koty mogą być. Jest powolny, ale jeżeli wykaże chęć łapnięcia kota - Simba na pewno to zrobi. Ciężko.,..kociątko znalazłam wyrzucone na ulicę w pobliskim miasteczku, ma tylko pół ogona, resztę ktoś uciął... Quote
Recommended Posts